Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Jel ima još neko problem da uđe u Vip aplikaciju? Ja danas ne mogu nikako, ceo dan prijavljuje neku grešku.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
I ja isto...verovatno nešto popravljaju provera preko servisa ili sms radi uredno....

Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока

Ok, znači do njih je. Hvala

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

^Intarifa kada uzimas telefon je 1500. Tako da imas 500din x 24meseca vise nego da uzimas tarifu bez uredjaja. I dodas cifru za telefon koju odmah platis i eto 20640.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

tačno tako :)
dodatni bonus je 366gb neta...
naručio sam, sad samo da me MTS pusti (tetka u calla centru tvrdi da mi je ugovorna obaveza do 14.1, meni u mojmts piše 3.1, a ugovor sam potpisao 7.1)...
i rn8p je super ponuda, ali mislim da je ovaj ženi zgodniji, a jeftiniji...

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Možeš preko online prodavnice, a možeš da izabeš paket pa na online prodavnicu, kasnije(slika 2),dobiješ i opciju produži ugovor...
Moraš biti ulogovan na sajt!
03b41d39a11656c722717460e3c09237.jpg
942d73a0bcf60f977f64ae8a95538148.jpg

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Ima li načina da se ovo smeće od VIP aplikacije natera da radi normalno?
Ne mogu da verujem koje smeće.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

I kod mene radi kako treba.

Radi ko singerica... Zovi korisnički

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
Singerica je prava reč [emoji28]
Radi, tako što ti treba 3x više vremena da provedeš u njoj, što bi u nekoj svetskoj odradio za isto toliko manje vremena.

Sent from my P30Pro using Tapatalk

Jel beše na vip nema rešenja da se info "sim forwarding active" ne prikazuje prilikom poziva, iako je fw onemogucen?

Jel ovaj popust na Xiaomi telefon vazi za obnovu ugovora?

I da li je cena NEO tarife onda u punoj vrednosti ili isto sa popustom kao bez uredjaja?

Jel VIP prodaje "refurbished" telefone
Prodao dam tel iz oglasa samsung a50, pokupio ga licno iz firme, dan dva pre toga stigao u istu. Kod mene stajao par nedelja u fioci dok nisam odlucio sta cu sa njim.
I javlja mi se kupac da telefon ima 17h razgovara, on je licno otvorio tel predamnom pocepao onu zastitu i tel je izgledao i bio upakovan kako i teba da bude kao nov.
Nista mi nije jasno?

Što tada nije proverio call timer? Glupost.

Logicna predpostvka ali problem je sto poznajem kupca.
A tel je uzeo za zenu nije ga ni upalio samo otvorio kutiju i pogledao ga.

Logicno je, da je bez popusta.

Da, jeste, proverih danas.

Logicno je i meni bilo, mada opet glupo je nazivati nesto promocijom kada dolazi uz kompenzaciju.

Recimo NEO 3 je bez uredjaja 1200, a ako hocu vaucer za Xiaomi telefon onda je 1700. Vaucer za NEO 3 je 13k, a ta razilka u placanju tarife za 24 meseca je 12k. Dakle 1000 dinara realne razlike.

VIP Samsnug kupuje direktno od Austrije, zaobilazi naše uvoznike. Ako imaš slike kutije pre nego što je otvorena mogu da ti kažem šta je u pitanju.

VIP Samsnug kupuje direktno od Austrije, zaobilazi naše uvoznike. Ako imaš slike kutije pre nego što je otvorena mogu da ti kažem šta je u pitanju.

reci da znam i ja ima prijatelj a50 isto vip sumnjam da je i taj koriscen dobijen kao sluzbeni

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo slike koju sam okacio i na oglas.
To se valjda vidi pod ukupno vreme razgovora, kad se ode na opcije iz istorije poziva, koliko sam shvatio.
20200113_135646.jpg
20200113_135836.jpg

Da li VIP daje neki popust na pretplatu ili popust na neki tel. da li moze nesto da se trazi neki benefit ako Telenor broj prebacis kod njih ?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Vrh Dno