Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nećeš uzimati s3 sigurno, nego gw ili gwa.
46mm naravno, na onom manjem je slabija baterija.
Meni oko 6 dana drži 46mm.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Jel ti to drži sa full sync-ovima ili sat kao sat opcijom? Ako su toliko unapredili bateriju i software onda neću da se razmišljam uopšte da ga ne uzimam jer je na S3 Frontier-u baterija stvarno đubre, a uzeo sam nov novcijat sat.

Pa pazi, ako ga koristiš svakodnevno za trčanje, onda ti sigurno neće trajati 5 ili 6 dana. Meni 5 dana izadje, ali ne koristim ga za trčanje, ne spavam sa njim.Mada šetam, tada se isto aktivira gps, e sad ne znam koja bi bila razlika ako bih trčao.. Notifikacije uključene, i stalno je povezan sa telefonom. Al sve u svemu u poređenju sa s3, baterija jeste bolja do nekih 40%..

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Onda je to to što mi treba. Hvala :).

Meni dovoljno vala :). Menjao bih jer me ovaj za treninge nervira, bas taj puls ne mogu da merim na kardio vezbama. Baterija sa svim sync-ovima jedva dan izgura. Gmail, sluzbeni mail-ovi, viber, osvetljenje na 4.
Da su mi trening opcije ispred opcija sata ja bih uvek pre išao na Garmin ili evontualno Suunto nego Samsung/Huawei i ostale.

Za opšti uređaj mislim da, trenutno, nema boljih uređaja od GW 46mm i Apple Watch ako si na iOS ekosistemu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nije mi trening baš primaran ali opet gledam da uklopim sve što mogu a da ne moram da skidam jedan sat za posao a stavljam na ruku neki drugi za trening :). Koliko sam ispratio Garmin da se uzme neki iole kvalitetniji nije ispod 300-400 evrića a Watch ima na KP za 200-220.

Garmin uzimas ako se bacis nekim aktivnostima i pratis neke parametre.
Ako si planinar, trkac, pratis puls itd.
Ako hoces sat sa smart opcijama onda neki Samsung ili Huawei.

I nije bacanje para ako ti sat treba i od njega ti zavisi napredak, ako ces da uzmes samo da ga imas i nosis na ruci da se vidi da imas nesto, onda uzmi nesto sto nije skipo

Konkretno se pored IT-ja bavim planinarenjem i trčanjem, kao i teretanom, ali ne klasičnom već vežbama snage i kardia, pa sam zato hteo to sve nekako da iskombinujem u jedno.

Pozdrav ljudi
Da li moze neka preporuka za Smart sat ili narukvicu za devojku?
Ono što je bitno je da pored merenja otkucaja srca, meri i pritisak
E sad, cenovni rang je kao xiaomi miband 4 i Huawei honor band 5, ali njihov nedostatak je što ne mere pritisak
Video sam da gomila kineskih navodno mere pritisak ali ne znam koliko je to pouzdano jer bukvalno nemam nikakvog iskustva
Hvala u napred svima :d

Pritisak jedino Apple može da meri i to je pitanje koliko je precizan. Ajde da se ispravim, ovo je spisak satova koji mogu navodno da mere pritisak, ali koliko vidim jedino je Apple tu najpribližniji:

https://www.33rdsquare.com/best-blood-pressure-watches/

Nije da branim ni jedan brand, samo po testovima vidim da mu je ok taj senzor.

Poslednja izmena:
Jel ti to drži sa full sync-ovima ili sat kao sat opcijom? Ako su toliko unapredili bateriju i software onda neću da se razmišljam uopšte da ga ne uzimam jer je na S3 Frontier-u baterija stvarno đubre, a uzeo sam nov novcijat sat.
Full sync, sve notifikacije idu na njega, ne skidam ga nikad, spavam sa njim, puls je stavljen na ono 'every 10 mins while still'.
GPS ne koristim uopšte doduše.

4 dana baterija na S3 bez always on, sa always on 48h.
Samo su isključeni bixby i frekventno merenje pulsa.

Kod mene 3 dana traje, non stop povezan sa telefonom, ugašen gps i wifi, nema potrebe jer je povezan na telefon, puls svakih 10 minuta, ne skidam ga sa ruke ni kada spavam. Ne znam kako je kod tebe tako kratko trajanje baterije.

Pozdrav ljudi
Da li moze neka preporuka za Smart sat ili narukvicu za devojku?
Ono što je bitno je da pored merenja otkucaja srca, meri i pritisak
E sad, cenovni rang je kao xiaomi miband 4 i Huawei honor band 5, ali njihov nedostatak je što ne mere pritisak
Video sam da gomila kineskih navodno mere pritisak ali ne znam koliko je to pouzdano jer bukvalno nemam nikakvog iskustva
Hvala u napred svima :d
Zaboravi na tačno merenje pritiska sa uređajima cene reda veličine 50 EUR

Pošto me je baš mrzelo da nosim na servis, nekoliko puta sam primenio "medicinu" sa test modom. To je generalno pomagalo da se pritisak i nadmorska visina ocitsvaju bar 24h.

Elem, u međuvremenu je bilo i update FW i same aplikacije i meni već skoro mesec dana radi normalno merenje bez potrebe da nešto resetujem.

Kakvo je stanje sad?
Meni ne radi već 15-20 dana, ne mogu da ga osposobim sa onim test modom više.. Probao x puta.

Recimo da od početka decembra više ni jednom nije izgubio informacije o pritisku i nadmorskoj visini.

Za vlasnike Huawei GT/GT 2 model.

Sa kojom app ste uparili sat? Jel najbolja huawei health?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pozdrav, ljudi. Moze li preporuka za sat? Nisam zahtevan korisnik, trajanje baterije mi je bitna stavka jer me mrzi da svaki drugi, treci dan punim sat. Da li je Huawei GT2 jedina opcija, a ako nije sta mi jos preporucujete?
Hvala!

Amazfit GTR sa baterijom od mesec dana je čak i bolja opcija.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

A koji je bolji sat za obicnog korisnika, bez planinarenja i sl aktivnosti, Amazfit ili GT2…?

U tom slučaju su isti. Samo što je Amazfit 50% jeftiniji a ima 50% bplju bateriju.
Pa ti vidi.

Amazfit GTR nema tu mogućnost.

U tom slučaju su isti. Samo što je Amazfit 50% jeftiniji a ima 50% bplju bateriju.
Pa ti vidi.

Ne verujem da ima toliko jacu bateriju nego stedi jer meri puls na 10 minuta a ne konstantno. Meni to apsolutno nije nikakva prednost ako imam polovicne opcije. Isto tako ni Samsung nema tako losu bateriju koliko sam sat srce bateriju kao nezdrav. Lose je trajanje baterije. Ali to ide tako, sto vise mogucnosti to je veca i potrosnja.

Tapatalk from Poco loco

Da li postoji fabrička reminder app za telefone koji nisu Samsung, odnosno da li ista radi na drugim telefonima? Nekako ne mogu da nadjem dobru app koja će se sinhronizovati sa satom, kao podsetnik. Može i preporuka neka... GW.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kako radi Bixby i glasovno pozivanje na Galaxy watch?
Ne mogu da nateram moj Huawei Watch GT 2 da prebaci F u C na satu, dal da uradim reinstall app I reset sata?
Gde uopšte Huawei Health čuva podatke, cloud ili lokalno? Nikakav nalog nisam pravio.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Ne verujem da ima toliko jacu bateriju nego stedi jer meri puls na 10 minuta a ne konstantno. Meni to apsolutno nije nikakva prednost ako imam polovicne opcije. Isto tako ni Samsung nema tako losu bateriju koliko sam sat srce bateriju kao nezdrav. Lose je trajanje baterije. Ali to ide tako, sto vise mogucnosti to je veca i potrosnja.

Tapatalk from Poco loco
Meni je uključeno merenje pulsa na minut. Difoltno je na 5. Danas mi je 15ti dan od punjenja, imam 39% baterije.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Pa eto. Par sekundi merenja na svakih minut nije isto kao i konstantno merenje. GT-u bi baterija tako trajala makar isto kao na amazifit obzirom da su im baterije prakticno istog kapaciteta.
Nisam pobornik polovicnih opcija samo da bi se reklo da sat ima bateriju od mesec dana i da bi se pravila reklama. S druge strane steta je ako amazifit nema opciju za konstantno merenje a i sto GT nema opciju da meri tako u intervalima pa nek ljudi biraju sta zele. Ja licno volim da mi merenje radi konstantno, drugacije mi nema previse smisla.

Tapatalk from Poco loco

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno