Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ne radi sleep za betu verziju. Pitanje, ako uradim update (koji nudi na Ps) gubim mogućnost izbora watchface kroz app?

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Kakvi su utisci huawei gt sata?
Obzirom da ga koristis vec neko vrijeme.
Ja čekam da mi stigne pošiljka :)

Jesi li zadovoljan.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Prezadovoljan. Ukljuceno mi je kontinualno merenje pulsa, nosim ga dok spavam da prati san itd. Ove nedelje nisam koristio GPS, napunio sam ga u prosli petak, posle okruglo nedelju dana imam jos 12% baterije. Od mana, ne radi merenje stresa i ne mogu da ubacim custom watchface, za obe stvari je neohodan nalog registrovan na Kinu ali nisam uspeo da napravim takav. Zadnjih par dana je zezala Health aplikacija, cak sam i resetovao sat misleci da je tu problem. Nerviraju ovi Kinezi, uvek neke opcije nisu dostupne za ne-kineze, ostaje nada da ce neki buduci apdejt i nama doneti nedostajuce opcije

Citao sam malo da je najveca kvaka kineski racun.

Dobra stvar je da su updatima vremenom ispeglali lite OS i da je always on display ubacen.

Jel ti ukljucen always on display?

Jeste, analogni, bez toga mi je sat bezveze. Uvece kad krenem na spavanje pokrijem sat rukom da ugasim displej skroz, da ne svetli nocu i nesmeta.

Poslednja izmena:
Iz dosade sam probao jos jedanput da ubacim custom watch face - i uspeo. Nisam koristio svoj telefon jer nisam heo da izgubim podatke, nego sam sve uradio preko drugog mobilnog i drugog (kineskog) naloga, ubacio watch face (moze samo jedan) i ponovo upario sa svojim telefonom i svojim nalogom. Tako da sad imam dodato dva watcface-a iz Huawei stora i jedan custom.
Na zalost, merenje stresa nije radilo ni na kinekom nalogu, izgleda da su to ukinuli u medjuvremenu, jer sam gledao neke rane testove GT1 sata i ta opcija je radila.

Koliki je izbor custom watch facesa?

Mozda bi to mogao izvesti sa dual app na xiaomi sistemu :D

Jel na xda forumu imaju upute

Edit: odlicna stvar za GT je display isti kao kod GT 2 pa biti ce novih custom facesa na xda za oba modela još godinu dana :)

Poslednja izmena:
Jel dobra cijena 90eur za top ocuvan Huawei GT?

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Iz dosade sam probao jos jedanput da ubacim custom watch face - i uspeo. Nisam koristio svoj telefon jer nisam heo da izgubim podatke, nego sam sve uradio preko drugog mobilnog i drugog (kineskog) naloga, ubacio watch face (moze samo jedan) i ponovo upario sa svojim telefonom i svojim nalogom. Tako da sad imam dodato dva watcface-a iz Huawei stora i jedan custom.
Na zalost, merenje stresa nije radilo ni na kinekom nalogu, izgleda da su to ukinuli u medjuvremenu, jer sam gledao neke rane testove GT1 sata i ta opcija je radila.
Jel se always on display može promjeniti custom faceom?

Kod mene ne pomaže. Šta više, neće ni da zapamti cifru koju upišem ručno.

Ako tapneš na to prazno trebalo bi da ispiše 0m.

Ide na servis. Samo da vidim kome da nosim.
Pošto me je baš mrzelo da nosim na servis, nekoliko puta sam primenio "medicinu" sa test modom. To je generalno pomagalo da se pritisak i nadmorska visina ocitsvaju bar 24h.

Elem, u međuvremenu je bilo i update FW i same aplikacije i meni već skoro mesec dana radi normalno merenje bez potrebe da nešto resetujem.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li su isti watchface za gt i gt2

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Mislim da jesu jer je ista velicina a i rezolucija ekrana kod gt i gt 2 modela.

Hristos se rodi!
Pocastio bih se nekim pametnim satom, do sada ih nisam koristio.
Sta predlazete kao dobar izbor za oko 200e (30+-), velicina sata nije bitna, volim malo vece satove, ali nebitno..

Da li je na GW ili GT2 moguc glasovni unos poruka, na srpskom jeziku naravno?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Koliko sam shvatio bitku vode Huawei GT2 i Samsung Galaxy Watch?
Koje su prednosi i mane ovih satova?

Softver i prsten i lakoća korišćenja na GW, baterija na GT2.

Ovo je moje zapažanje, nekome će još nešto biti prednost na GT2.

^ A GW, sto se tice glasovnog unosa?

Meni je setovan engleski na GW i to radi.
GBoard na telefonu prepoznaje i srpski, za GW mislim da nije podržan.

^ A GW, sto se tice glasovnog unosa?

Glasovna kontrola ili unos. Radi Bixby i unos na engleskom.

Posle 6+ meseci sa GW meni nedostaje ograničenja platforme (Tizen). Očekivao sam da je više aplikacija (za Android) prilagođeno satu.

Nemam iskustva sa Wear OS uređajima, ali pretpostavljam da je tamo bolja situacija.

Sa ostalim sam zadovoljan.

ubr, koristio Fitbit Charge 2 pre ovoga.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Radi Bixby i unos na engleskom.
Može da se namontira (malo pipavo) i Google Assistant koji ima znatno šire mogućnosti, ali za sistemske kontrole mora Bixby.

Video sam da ima i Amazon Alexa, nije me zanimalo.

meni nedostaje ograničenja platforme (Tizen). Očekivao sam da je više aplikacija (za Android) prilagođeno satu.
Da, Samsung se hvali sa 70k (beše) GW aplikacija, ali skoro sve su dizajn satova.
Instalirao nekih 5-6 dodatno i to je to... Ima oko 1GB slobodne memorije od 4GB ugrađene.

Ja sam uzeo GW 46mm pre mesec dana i sat je jednostavno za svaku preporuku. Izgled, stil, aplikacije, nema sta ne meri, odgovaranje na pozive, ogroman broj WF... Baterija mi traje nekih 3-4 dana, ali uvek ostane oko 25% baterije. Moze da se nosi na trenerku i na trening, a komotno moze i na sako. Kvalitetno izradjen, prsten ostavlja zaista lep osecaj kad se koristi. Dosta znaci kad ste u saobracaju i mozete da se javite, a da ne dirate telefon. Upario sam ga sa p30 lite bez problema. Apsolutno sat za preporuku. Pozdrav.

Gledao sam malo ove smart satove i Huawei Watch GT mi se svidja i izgledom i cenovno. Ali vidim da ima u vise nekih varijanti, classic, sport, active... Jel ima tu neke razlike u kvalitetu ili je razlika samo malo u izgledu? Vidim da je active poslednji izasao.

Samo je razlika u izgledu, svi koriste lite OS.

Cekam da mi stigne oko 100$ me koštao.

Doduše narucio sam smeđi kajš model GT sa crnim kajšem dodatak i zaštitu za staklo.

Izgled i baterija su mi presudile kod odabira GT modela a i cijena taman.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno