Jel ima neko duže vrtenje od ovog?![]()
https://m.gearbest.com/blog/how-to/...dmi-note-8-and-note-8-pro-complete-guide-8121
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Jel ima neko duže vrtenje od ovog?
Ako hoćeš iskreno, moguće da biće biti neupotrebljiv u narednom periodu.Ako je off, molim moderatora da obriše. Dakle, vidimo da su nam statusi sve duži, s oproštenjem, i nameće se pitanje, da li će AliExpress biti u jednom momentu neupotrebljiv za nas. I koja je alternativa?
P.S. nisam znao za Long screenshot na mom telefonu [emoji41]
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Ха ха исти случај и код мене. Пошиљке од августа (диспуте) септембар, октобар, новембар, децембар у круг.Pa evo pajapajser post pre tvog, tj. dva posta pre tvog (pogledaj datume)
A da sam znao da ćemo meriti čiji je... pardon, kome se duže vrti, uzeo bi sve sa praćenjemal' mi nažalost iz tog doba sve bilo bez praćenja. Tako da sad uživam u neznanju i pratim pomalo ovu temu
Al' što neko reče bar stižu ove kasnije, utešne![]()
Sleteo jedan RP... CN, naručen 14.11....
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Sve što je stiglo u toku štrajka je i dalje u GPC po nekim dzakovima i ne mrda ništa. Ima u grupi pošte na fb po neka slika kako to izgleda.
Pošiljke pristigle posle štrajka normalno prolaze, ako ne idu na carinu.
Razdelice oni sve to, samo ne pre februara.Cekaj,da li je ovo realno?
Pa koja ce sad biti sudbina tih posiljaka pristiglih tokom strajka?.......zauvek ce ostati u tim dzakovima,a druge pristigle kasnije normalno prolaze?
Zvali su nekoga tamo koga znaju i receno im je da novi carinik radi i da drzi dugo pakete, da je to sad normalno. Dzabe sam im svakih 15 dana govorio da idu jer ce isteci rok za dispute, i onda ako je neispravan telefon mogu da se cesu.@nikolaf7
Sta su cekali 2 meseca ?
Imali su pracenje i bilo je vidljivo da je nesto zapelo na carini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari