Ja za te "izmene", naročito ako doplatim poštarinu, dajem kečeve ocenu, i loš komentar, što mislim da im I ne odgovara baš... A ako je razlika u ceni onda i dispute obavezno pa nek se češu...I ja sam se tako odlucio da sve ide iskljucivo preko Singapura, ali malo morgen. Ti uplatis to, a onda ti ga Kinez "spusti" pa posalje preko China Posta I eto problema. Najveci problem je to sto ne mozes odmah da pokrenes dispute, vec moras da cekas 10 dana, a paket za to vreme vec "odmaglio". Imam neku gomilu kablova koje sam narucio preko Ugreen-a, koji u principu dobro rade i redovno salju preko Singapura (sve prethodne su isle tako). Platio sam Aliexpress Standard Shipping nadajuci se da ce sve ici kako treba, medjutim, kada sam dobio tracking broj vidim China Post. Da ne duzim dalje, sada ce skoro 50 dana od narucivanja, posiljka se vratila u Shenzhen, oni tvrde da su je poslali ponovo, ne kazu kako, na sajtu Aliexpressa tracking kaze "package rejected, unable to ship by air", niti novog broja, niti promene statusa na trackingu, a protection produzen za jos 2 meseca. I sta dalje reci….drugi primer je jos gori, platio bas Singapore Post, a opet dobio China Post. I taj paket se vratio posiljaocu I nemam predstavu u kom je statusu sada. Kinez se pravi lud, tvrdi sve ide po planu.
Inace, singapurci stizu bez problema. Ima malo gnjavaze kod nas, jer ih ne registruju odmah, nego malo potraje, ali sve uredno stize. Bas sam 3 paketa dobio juce, relativno skoro naruceno i to bas jedan od Ugreen-a.
Ja za te "izmene", naročito ako doplatim poštarinu, dajem kečeve ocenu, i loš komentar, što mislim da im I ne odgovara baš... A ako je razlika u ceni onda i dispute obavezno pa nek se češu...
Inače, zaista vredi, ukoliko nije neka sitnica, doplata za Singapurćana, svaka im čast, brzi i pouzdani... Samo što kinezi nekad preteraju u ceni poštarine. Mada je i ona njihova 4PX pošta, free i bez trekinga, odlična, i ima treking do Srbije, samo nema posle unutar nje, da je sve ok u pošti znali bi da stiže u roku od dva dana, ali ovako...
Inače dva paketa što su stigla u bg, posle 4 dana dobili naš status, I najverovatnije u ponedeljak kod mene, tako da, kasne ali ipak odrađuju...
Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk
I ja imam dve takve preporučene, slični i datumi. Vrti se po Kini danima![]()
Prispela u Kini, ne u Srbiji
Nema na čemu, verovatno ne naručuješ čestoStigla malopre tri UH.....TR paketa, dva naručena 24. novembra i jedan 4. decembra. Krenulo polako
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari