Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Dajte neke zanimljive/korisne stvarčice za kola

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Imaš providne nalepnice za spoljnji retrovizor sa kojih spada kiša, ima svačeg korisnog a i nekorisnog..
Jel si probao?
Daj link.

Ja sam video sprej protiv magljenja za koje sam čuo da su dobri (ne konkretno taj sa AE).
Van toga sam video neki kanister pod pritiskom za pranje kola, pokrivač za celo zadnje sedište (ko ima ljubimce), 3.5mm Jack Bluetooth i poseban odugme koje se zalepi pa se telefon bežično poveže na njega (radi i multimedia i pozivi), mikrofiber krpa na štapu (velika drška) za alko brisanje kondenzata sa unutrašnje strane, merač pritiska u gumama sa svetlom, kamere na braniku za parkiranje...

Nešto protiv maglenja i meni treba, sa bilo kog sajta ili kod nas...

@Kimins ima i kod nas guglaj "retrovizor kiša kupujem prodajem" i slično tome. Cene su naravno primetno veće ali i dalje nije strašno ulaganje a nema čekanja iz Kine.

Hvala ti pogledaću. Za te sitnice i ja radije kupim ovde da ne čekam dva meseca na paket.

Jel ima neka fora da se naruci a da se ne plati pdv i taksa?
Naručujes stvari od oko 50e max, mada može i malo preko jer kinezi uvek stave manju cenu. Ako spadas pod BG carinu, imaš još veće šanse da prođeš bez pdva i carine. Naravno telefoni i tako ta neka elektronika ti neće prolaziti bez toga.
I naravno trebaš očekivati da će nekada nešto i otići na carinu, ako im je sumnjivo a ne mogu da ocene po paketu i informacijama na njemu.
Ako si pod NS carinom, onda nemaš sreće kod njih dosta toga ne prolazi.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

http://s.click.aliexpress.com/e/3uuJ5RwC

Ako je neko planirao da proba kakve su mehanicke tastature ili kupi neku jeftinu, ova je sad oko $25. Ja sam je koristio neko vreme, sad je koristi kum i za ove pare je odlicna.
Ja sam kupio 4 mehaničke tastature na aliju 3 su motospeed jedna je redragon, sve 4 rade savrseno, switchevi su blue outemu. Moze da se biraju kod motospeed-a crveni ili plavi.

Послато са LYA-L29 уз помоћ Тапатока

Jel imate preporuku za neki bežicni miš za posao, da nije sitan i da ima bar 2 dugmeta sa strane za back forward opciju?

http://s.click.aliexpress.com/e/3uuJ5RwC

Ako je neko planirao da proba kakve su mehanicke tastature ili kupi neku jeftinu, ova je sad oko $25. Ja sam je koristio neko vreme, sad je koristi kum i za ove pare je odlicna.

Jel ima tih mehanickih tastatura sa osvetljenjem, ali da su svi tasteri osvetljeni istom bojom? Ovo na videu sija kao novogodisnja jelka.. Ili mozda i ove imaju taj mod, samo nisu prikazali

Jel imate preporuku za neki bežicni miš za posao, da nije sitan i da ima bar 2 dugmeta sa strane za back forward opciju?

Logitech MX Anywhere 2S. Senzor zaista zaslužuje da nosi epitet Anywhere (provereno radi i po staklu) a punim ga na 2-3 meseca, tek reda radi.
Ovo sitan treba približnije definisati, ovaj je definitivno manji od prosečnog gejmerskog miša.

Poslednja izmena:
Da nije sitan mislim da mi se ne grci ruka vec da lepo legne na misa, prosecne sam gradje.
Kontao sam neki od 15tak dolara, jer su mi u firmi dali laptop, a mis na kabal bem ih skrte.
Zato necu da ulazem u misa nesto previse para jer nije za privatnu upotrebu.

Kakvi su ovi wifi adapteri?

Screenshot_2019-12-19 US $2 99 Rocketek 150 300 600Mbps Wireless USB WiFi adapter MT7601 RTL8188.png

Da li je neko uzimao neku ovakvu jaknu zbog preporuke prodavca i dimenzija?

HTB1J0d5lcj_B1NjSZFHq6yDWpXaE.jpg HTB1u1X0bzDuK1RjSszdq6xGLpXak.jpg TB2lfQ9cXXXXXc8XpXXXXXXXXXX_!!571192443.jpg

@ amdpower

U prostoriji gde je ruter na 5GHz takvi adapteri "provlace" oko 100M

Da li xiaomi,tp link imaju zvanicnu stranicu na aliju za prodaju?

Znam za taj,mislio sam da imaju jos neki.
Nemaju rutere u ponudi a fanta na odmoru do prvog.

da li ovo znaci da su otkazali slanje i da mi nikad nece ni poslati?

62b8ad66a77718a62ac0b0d54aa37932.jpg

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

sta dalje? kad hocu da otvorim dispute, kaze moze 10 dana nakon slanja. a ako mi nikad nece ni poslati kako da trazim pare nazad?
b147913b81e9e244fbea0c1630cf1ae3.jpg

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Pisi prodavcu, mozda ti pošalje ponovo. Imao sam takvih situacija, i slali su ili sami ponovo ili čim ih obavestim, nikada problem nastao nije.

RN 5 Pro

Nazad
Vrh Dno