Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Više nego...
Inače Amazon UK ima cyber Monday akciju ko ima načina da to dopremi iz EU...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pa i moj je kupljen na Amazonu (čoveku se nije dalo da ide u Media World) za 199,99 jura.
Isporuka o'ma'.
Sad ga ja čekam da stigne iz Italije.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja ću biti srećan i sa kineskim [emoji1]

Da li uzeti huawei gt ili gt2, odnosno da li je opravdana razlika u ceni u odnosu na razlike u samim satovima? (Odnosi se na cene iz mt:s-a uz otplatu na 24 rate)

Za GT2 su naveli da može i za plivanje. Kakva su iskustva sa pametnim satovima sa plivanjem u slanoj vodi?

Neće mu faliti ništa, isperi ga samo u slatkoj vodi kad izađeš napolje.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Stigao je i meni watch gt 2.Sve je super, ali i dalje ne može da se instalira dodatni watch face na našem regionu ili ja negde grešim. Nervira me da moram da menjam region da bih mogao to da uradim.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Uzeo GW, postoji li neka camera app da koristi glavnu kameru, odnosno mogu li da slikam preko sata a da bude full kvalitet slike?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Camera One.

OnePlus 6T via TT

Poslaše kinezi gt2 za 155e [emoji3] trebalo im je 23 dana da krene i jos toliko ce trebati da stigne...ali ga poslase

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Imate update sw-a za GT.

Edit: obratite paznju, dva update-a su vezana.

Poslednja izmena:
Novi watch face za Amazfit GTR...

Pre dve nedelje sam uzeo GTR sa KP oglasa. Veoma sam zadovoljan satom, jedino razočaran prodavcem koji je u oglasu naveo da su satovi samo raspakovani ne korišćeni(90evra) jedan kolega ovde sa foruma je uzeo pre mene... Poslali mi vidno korišćen sat sa stavljenim temperd glass!! Lagali me nekoliko dana kako će mi zameniti sat, kako je došlo do nesporazuma medjutim tako je i ostalo...odustao sam na kraju. Previše udaljen od NS kako bih im vratio lično!!

Ono sto je meni zanimljivo kod ovog sata je neverovatno trajanje baterije, nakon 8 dana korišćenja (uključen "heart rate detection & sleep assistant" na 1min, automatsko osvetljenje ekrana, notifikacije, više od pola sata GPS.. ) trenutno je 68% preostalo. Screenshot_20191203-130700.jpg

Sent from my Pixel 4 using Tapatalk

Pa zato je i toliko trajanje baterije jer meri na minut. Huawei meri non-stop pa gura 15 dana, meni je to impresivno.

Tapatalk from Poco loco

I ako se ne nosi sat na ruci, ne upozorava na pristigla obaveštenja. Meni je malo išlo na živce to, stoji mi sat na stolu, povezan, posto mi je BT uvek uključen, I kako dobije poruku, ili sta god, on vibrira. Rešivo je bilo prostim rasparivanjem...

Pa dobro, to je jedna jedina pametna stvar koliko vidim. Sad me samo zanima hoce li alarm raditi ako je sat skinut.
Opet izbacuju samo gluposti, nista konkretno, nista korisno.

Tapatalk from Poco loco

Mislio sam da meni znaci ovaj "dodatak".
A videcemo da li će sledeće ažuriranje doneti nesto veće...

Dobio danas GT2 uz telefon. Moj prvi smart sat.
Uključio heart rate, radi ok. Isključio BT na telefonu, podigao puls da dobijem novu maks vrednost, zakačio sat za telefon, on nešto sinhronizuje, ali max vrednost nije ova iz sata, već je nekoliko bpm manja.

Ako ne nosim telefon sa sobom, šta će sat posle da sinkuje, a šta ne?

Telefon je P30Pro, aplikacija je ona stock Huawei.

Pa zašto da čekam već postoji suunto,garmin.

GW 46mm. Solidna baterija [emoji16]
HR je na frequent, sat nosim non stop, sve notifikacije idu na njega, sleep tracking..
Bez GPS-a i AOD-a.
0dad53c5144c42f2539f6dd45414f579.jpg

Ti si izgleda jedini ovde koji ima 7 dana bateriju na GW sa non stop nošenjem...
Koliko često meri puls u frequent modu?

Meni traje 3 dana i to je to. Ali preko 30% potrosnje baterije su notifikacije.

OnePlus 6T via TT

Imam jedno pitanje za vlasnike galaxy watch-a vezano za HR i trening, kad mirujem meri precizno, cim pokrenem neki workout preset HR skoci maltene za 5 sekundi sa 60 na 90, nisam ni krenuo da trcim ili vozim i penje se do nekih 160 i onda prestane da meri, totalna nebuloza. Pre neki dan hodam i pokrenem walking kao test i pokazuje mi 130, totalna nebuloza, inace senzor je ispravan i pokazuje dosta precizno ali samo kad nije pokrenut workout. Pre gw-a sam koristio mi band 4 i nisam se sretao sa ovakvim ispadima, imao je svoje mane ali je u 90% slucajeva bio pouzdan.

Ti si izgleda jedini ovde koji ima 7 dana bateriju na GW sa non stop nošenjem...
Koliko često meri puls u frequent modu?

'Every 10mins while still'
S tim što kad uđem u HR zapise uglavnom je sat vremena razmak, nekad 10 min, nekad sat i po.
Sat nosim labavo prilično, tako da mi retko kad stoji onako kako treba da bi izmerio HR lepo, pokušava on češće, znam da često vidim kako trepti zeleno svetlo a nema rezultata jer je olabavljen skroz sat.

Elem, ovo je sa novim apdejtom, nije ni meni pre ovoliko bilo. Obično je držao 4, max 5 dana, tako da, 'bem li ga, možda je i do toga.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno