Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 8 / 8T / 8 Pro - GCAM u prvom postu

Pa dobro, nije iskljuceno da su i imali toliko. Realno, za black friday su morali imati stek. Ko zna koliko su telefona spremili za radnje a u magacinu je moralo biti jos gomila. Jel neko kupio u radnji danas?
Ko je jos uspeo da uhvati fon online? Javite kad krenu da stizu.

Tapatalk from Poco loco
Meni stigao pre sat vremena. Sinak ga upravo degustira i prezadovoljan je.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Necemo ja definitivno prelazim na 8 necu da kasnim 4 generacije :)

izbacili lampicu za obavestenja,e to nisam mogao da im oprostim.

Bas detaljno proucavam razlike 8T u odnosu na N8
-Ima NFC
-nema lampicu
-ima brzi punjac od 18w u odnosu na klasicni sa adapterom koji se dobija na N8
-Takodje 8T ima i band 28 za 4G koji takodje nema N8 (nisam proucavao koliko je nama bitno)
-I malo je veci 8T

Dobra stvar je sto oba imaju hibridni slot pa mogu da stanu 2 sim i micro sd

Opasan telefon.

Poslednja izmena:
Note 8 da, 8 Pro ne i nece imati kvalitetan i stabilan zbog MTK chipseta.

Ima li ovaj tel gcam?

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ima dve aktuelne verzije, 6.1 i 7.2. Još su u fazi razvoja, ali nadam se da će ih ispeglati.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Ispeglace se to za 2-3 meseca skoro sigurno. Znam da je MTK ali cudo je da je vec sada i ima. Dakle, razvoj postoji, sredice se.

Tapatalk from Poco loco

Dok oni to ispeglaju,izaci ce jos dva modela posle Note 8 Pro [emoji6]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Popularan je, što više prodatih više šanse za development.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Uzeli juče devojka i ja beli. Hteo sam zeleni ali i bela je jako zanimljiv, samo da nije crni, dosadili više.
Prešao sam sa Mi A2 a devojka sa Mi A1, za sada smo zadovoljni.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

A jel ima u radnji danas popust od 20% na telefone?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
U Mi Store nema, u Tehnomediji ima, ali obrati paznju da oni daju popust na neku njihovu redovnu cenu koja je 3k veća od cene u Mi Storu i ostalim prodavnicama.

Samo forumaši gledaju na to zbog gcam i romova, ostali ne a i zašto bi ih bilo briga dok sve što im je bitno radi lepo.
Ja sam do sad menjao romove i teme i stalno ceprkao nesto ali sad mi se jednostavno svidja i tema i miui i sve... Takodje mi se svidja brzina kojom srede nesto ako se desi da baguje...

Svi smo mi ceprkali i na kraju se vratimo na miui

Ili na stock.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

@bakara U Tehnomedi RN8 4/128 sa popustom izadje 22.400.
Ja verovatno idem sutra (zavisi do koliko radim) pa mozemo zajedno ako hoces. [emoji14]

@LO15 Mom fali ponesto. [emoji16]
a715680247ffd8f5e5e870d6b69930fc.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam najviše voleo MIUI custom romove na prethodnim telefonima. Sada, kad MIUI imam fabrički, a ima i ad blokera poput BlockThis i Blokada, nemam potrebe ni da ga rutujem.

Ja verovatno idem sutra (zavisi do koliko radim) pa mozemo zajedno ako hoces. [emoji14]

Ima pro na sajtu, a običnog nema.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Kako nema...ja gledao i ima oba modela

Uh....ovo je 8T [emoji3525] Nisam video T u nastavku

Poslednja izmena:
Sta sad ne valja T?
Prvo kukate sto nema NFC a kada ga ima onda ne valja :)

I oni imaju note 8T, obican legalan N8 sa 2 g garancije koliko sam video nema niko?

ja sam online narucio N8T za 20000din, nije jos stigao

Da lovimo obican ili uzimamo ovaj?

Poslednja izmena:
Ja sam najviše voleo MIUI custom romove na prethodnim telefonima. Sada, kad MIUI imam fabrički, a ima i ad blokera poput BlockThis i Blokada, nemam potrebe ni da ga rutujem.

Sta rade ta dva adblockera(msm koje tipove reklama blokiraju)? I gde da se skinu?

Sta sad ne valja T?
Prvo kukate sto nema NFC a kada ga ima onda ne valja :)

I oni imaju note 8T, obican legalan N8 sa 2 g garancije koliko sam video nema niko?

ja sam online narucio N8T za 20000din, nije jos stigao

Da lovimo obican ili uzimamo ovaj?
Ne znam za tebe, ali meni se 8T ne dopada ni malo. Donji bezel je ogroman, a za NFC nisam kukao...ne znam ni cemu sluzi. [emoji1]
Meni se PRO dopada samo sto je on 26.400 sa popustom sto mi se iskreno ne daje.
Samo kad bi mogao da se ubaci MIUI onda bi A3 za 155€ u Balkanskoj bio best buy.

Moj očuvan, kao nov, al ja inace ne ceprkam po njemu, nisam zahtevan korisnik pa zato i radi sve normalno. Meni se RN8 ne svidja jer pise Redmi na dnu, a ci čini mi se Pro bolji ako se doda nesto para, cini mi se isplativiji.

Sta rade ta dva adblockera(msm koje tipove reklama blokiraju)? I gde da se skinu?

To su open source ad blokeri koji prave VPN server na telefonu i filtriraju saobraćaj,nešto kao AdGuard koji se plaća. Poenta je da je taj VPN server na samom telefonu, tako da se program ne kači na neke njihove servere, niti im na bilo koji način šalje podatke. BlockThis odavno nije ažuriran, ali radi dobro, verovatno mu bazu ažuriraju. Blokada je veći program, sa nekom gomilom opcija.
Blokada
BlockThis

Poslednja izmena:
Ne znam za tebe, ali meni se 8T ne dopada ni malo. Donji bezel je ogroman, a za NFC nisam kukao...ne znam ni cemu sluzi. [emoji1]
Meni se PRO dopada samo sto je on 26.400 sa popustom sto mi se iskreno ne daje.
Samo kad bi mogao da se ubaci MIUI onda bi A3 za 155€ u Balkanskoj bio best buy.

Za A3 se slazem to sam vise puta rekao, ali stock android mi je posle miui neprihvatljiv pa oni ce realno dobiti tek u narednoj android 10 verziji nesto sto mi koristimo zadnje 2 godine na androidu 7

meni je pro verzija apsolutno nepotrebna, em je van budzeta em mi ne treba.

I onako se kolebam, pomozite mi da se odlucim za N8t ili obican

gde ima da se kupi N8 obican, osim u balkanskoj?

Pa ima kod ovih na KP samo kod njih nema na rate.
Ako ti se svidja 8T onda ga uzmi za 20.000 kad si vec porucio...imas i garanciju.

Uzeo sam Note 8 pro i već zažalio. Telefon ne može da backup-uje call logs ili sms-ove... Mi Mover sa Mi Max3 prebaci sve ali se nigde ne pokazuje niti registruje.
Probao google backup ista priča.
Jednostavno neće ništa da prebaci sa starog fona... Neopisivi krš

Edit: call logs je uspeo ali sms prijavljuje da postoje na aplikaciji dok ih ovako nigde nema ...

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Uzeo sam Note 8 pro i već zažalio. Telefon ne može da backup-uje call logs ili sms-ove... Mi Mover sa Mi Max3 prebaci sve ali se nigde ne pokazuje niti registruje.
Probao google backup ista priča.
Jednostavno neće ništa da prebaci sa starog fona... Neopisivi krš

Edit: call logs je uspeo ali sms prijavljuje da postoje na aplikaciji dok ih ovako nigde nema ...

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Srecom ja tih briga nemam [emoji23]

Nazad
Vrh Dno