Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 8 / 8T / 8 Pro - GCAM u prvom postu

Znaci da rezimiramo kod skupljih modela na amoledu bela je bela a ne zuta bela [emoji23]

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Da rezimiramo - gledao sam loše amolede kod starijih jeftinijih Samsunga, na mom Mi9Lite je perfektan.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Ja nisanim Mi 9 zadnjih par meseci, ali sa tim popustom od 20% izadje oko 49.000 din sto je i dalje previse za njega.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Na oglasima ide za 10.000 din manje, polovni idu i ispod 300 eur.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Nije više dostupan za online poručivanje.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Opet su razgrabili sve telefone kao da se dele džabe [emoji88]

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Povoljno jeste. Kad je telefon do 5000 više od oglasa, zavisno od modela, itekako se isplati.

Da ali stvaranjem veštačkog haosa jer imaju 10 telefona na lageru je bajka za sebe

Plus opet će pretprodavci imati pune ruke posla [emoji88]

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

U zelenoj boji su nestali u roku od 2 min, u crnoj u roku od 5, a bele niko neće [emoji23] Vise srece drugi put za nas koji nismo uspeli sinoć, mozda bude za NG opet sniženje. Ali trebali su vise telefona da spreme.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

U zelenoj boji su nestali u roku od 2 min, u crnoj u roku od 5, a bele niko neće [emoji23] Vise srece drugi put za nas koji nismo uspeli sinoć, mozda bude za NG opet sniženje. Ali trebali su vise telefona da spreme.

Ja kad sam kupovao bio samo beli. Meni je i on lep, mada mi je svejedno, čekam neke maskice sa Alija, tako da se boja ni ne vidi!

Ja bukvalno u 00:01 uzeo zeleni 128GB. Zato sam odmah i napisao da code radi da se uzme odmah ko hoce. Ako je vec posle par minuta nestalo onda *mjau**mjau**mjau*, imali po 5 komada mozda.
Meni je vec stajao u korpi jer sam probao pre ponoci, samo sam karticu ukucao. Hteo sam bas odmah da platim i da ne razmisljam.

Tapatalk from Poco loco

Kažu da su imali 500 narudžbina preko neta.

Pa dobro, nije iskljuceno da su i imali toliko. Realno, za black friday su morali imati stek. Ko zna koliko su telefona spremili za radnje a u magacinu je moralo biti jos gomila. Jel neko kupio u radnji danas?
Ko je jos uspeo da uhvati fon online? Javite kad krenu da stizu.

Tapatalk from Poco loco

To je 500 za sve proizvode.

Ja sam takodje narucio online pitao sam da li moze da se preuzme u radnji i kazu ne moze, moram da cekam.

Bas me zanima kako je u radnji proslo?

Jel uzimao ko sta u Tehnomediji? I oni imaju popust na Xiaomi 20% i moze se preko call centra naručiti. Ali ne znam kakvi su kao firma u slucaju reklamacije, garancije i sl.

Jel uzimao ko sta u Tehnomediji? I oni imaju popust na Xiaomi 20% i moze se preko call centra naručiti. Ali ne znam kakvi su kao firma u slucaju reklamacije, garancije i sl.

Bitno je da je garancija xiaomi zvanicnog servisa,prodavac je tad ne bitan toliko.

Ozbiljni su kao firma, ne bi trebalo da imaš ikakvih problema sa reklamacijom.

Hvala na odgovorima! Zovem odmah :D

Ja ne vidim da je popust 20% na Xiaomi modele...tj jeste na par modela u toj siromasnoj ponudi od 20-ak komada. Koji si izabrao?

Ja ne vidim da je popust 20% na Xiaomi modele...tj jeste na par modela u toj siromasnoj ponudi od 20-ak komada. Koji si izabrao?
Ima popust, medjutim oni to računaju na njihovu "redovnu cenu" a ne na cenu sa sajta od 32990, vec na neki cenu od 36000 (za 64gb verziju) [emoji23] smešno, a hteo sam RN8Pro. Cekacu NG mozda bude neka akcija opet, ako ne, uzecu na kupujem prodajem kao i pre.

A jel ima u radnji danas popust od 20% na telefone?

Umalo da uzmem 8T,ali kad videh da su *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i izbacili lampicu za obavestenja,e to nisam mogao da im oprostim.*mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i,kao i svi ostali Kineski proizvodjaci.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno