Da li si obratio paznju da je tezak 200gr? Pogledajte uzivo tel pre kupovine ukoliko niste do sadaJa devojci uzimam pro 100%, nemam sumnje da ce to da sljaka kao zmaj.
Tapatalk from Poco loco
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Da li si obratio paznju da je tezak 200gr? Pogledajte uzivo tel pre kupovine ukoliko niste do sadaJa devojci uzimam pro 100%, nemam sumnje da ce to da sljaka kao zmaj.
Tapatalk from Poco loco
Pa sta s tim?Da li si obratio paznju da je tezak 200gr? Pogledajte uzivo tel pre kupovine ukoliko niste do sada
Jedino sa igricama da je dokusuris, ovako nema sanse [emoji1] skinut u 5:30 jutros sa punjaca.Vi koji imate pro model, kakva vam je baterija? Koliko sot-a imate otprilike?
To je u svetu smartfonova prilicno velika tezina, cini ga malo ciglastimPa sta s tim?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Prosek telefona je oko 150g otprilike, ispravi me ako gresim... Nzm onda sta moze da znaci razlika od 50 grama...posle dva dana koriscenja verujem da niko ne bi osetio razliku u svakodnevnom koriscenjuTo je za smartfone prilicno velika tezina, cini ga prilicno ciglastim
Jedino sa igricama da je dokusuris, ovako nema sanse [emoji1] skinut u 5:30 jutros sa punjaca.
Sto se tice ekrana neces mi verovati ali uverio sam se pre neki dan kada sam stavio ovaj telefon pored pored dvoje ljudi koji imaju samsungov telefon sa amoled ekranom, hd rezolucijom...oni su samo zinuli jer nisu mogli da veruju koliko je ovaj ips lcd ekran bolji od njihovog cuvenog samsunga...tako da njihova reakcija je meni dovoljna...nisam video a3 uzivo al verujem iz prethodnog da je ekran na 8 pro bolji i lepsi od onog na a3.Hvala.
Koju su pometnju napravili ovi iz Somija.
A3 ima kvalitetniji displej manje rezolucije i slabijeg osvetljenja + bolju Sony kameru sa mogucnoscu gCam porta, dok Pro ima bolju bateriju i ekran vise rezolucije sa jacim osvetljenjem...i jaci procesor sto je meni apsolutno ne bitno.
Android One vs MIUI meni licno bolji.
A3 je 155€ u Balkanskoj
Pro je 230€ isto u Balkanskoj stim sto sutra moze da se uzme takodje za 230€ u MiStore sa 2god garancije.
Pa ti budi pametan... [emoji16]
Nista to ne menja. Veci fon, bolja baterija, brzi, kamera bolja... Sve ce da primeti ali tezinu neceDa li si obratio paznju da je tezak 200gr? Pogledajte uzivo tel pre kupovine ukoliko niste do sada
Apsolutno se slažemNista to ne menja. Veci fon, bolja baterija, brzi, kamera bolja... Sve ce da primeti ali tezinu nece
Tapatalk from Poco loco
Ni meni se ne dopada Amoled, podseca me na starije Crt Televizore sa Colour podesavanjem na maksimumu. Ukoliko bih ja kupio S. Amoled ekran prvo sto bih uradio je da bih smanjio jacinu boja, jos jedna stvar je sto kod svih bela boja vuce na zutu. Burn in je tek prica za sebe...Sto se tice ekrana neces mi verovati ali uverio sam se pre neki dan kada sam stavio ovaj telefon pored pored dvoje ljudi koji imaju samsungov telefon sa amoled ekranom, hd rezolucijom...oni su samo zinuli jer nisu mogli da veruju koliko je ovaj ips lcd ekran bolji od njihovog cuvenog samsunga...tako da njihova reakcija je meni dovoljna...nisam video a3 uzivo al verujem iz prethodnog da je ekran na 8 pro bolji i lepsi od onog na a3.
Osim ako ti opcija AOD nije presudna pro je definitivno po meni pobednik sto se ekrana tice
Jel taj code vazi tek od sutra? Da ne idem bzvz u radnju da se guram ako moze online.
To za zutu sam mislio da je kod ovih jeftinijih amoleda...znaci tako je i kod skupljih modela?Ni meni se ne dopada Amoled, podseca me na starije Crt Televizore sa Colour podesavanjem na maksimumu. Ukoliko bih ja kupio S. Amoled ekran prvo sto bih uradio je da bih smanjio jacinu boja, jos jedna stvar je sto kod svih bela boja vuce na zutu. Burn in je tek prica za sebe...
Ne.To za zutu sam mislio da je kod ovih jeftinijih amoleda...znaci tako je i kod skupljih modela?
Znaci da rezimiramo kod skupljih modela na amoledu bela je bela a ne zuta bela [emoji23]Ne.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Jel taj code vazi tek od sutra? Da ne idem bzvz u radnju da se guram ako moze online.
Znaci da rezimiramo kod skupljih modela na amoledu bela je bela a ne zuta bela [emoji23]
Hvala bogu pa ovi kinezi razbijajune,nema pravila.sem da samsung je imao obicaj da valja takve do skoro dok kinezi nisu dokazali da ne moras da das 1000e da bi imao krsten amoled.i ako se secam dobro i LG je imao ruznu naviku isto.bice toga sve manje i manje kako konkurencija bude ostrija u svim segmentima a proizvodnja veca i usavrsenija.
Ja sam u jos vecoj dilemi, poredim A3 i N8 tu je razlika u ceni jos manja.Hvala.
Koju su pometnju napravili ovi iz Somija.
A3 ima kvalitetniji displej manje rezolucije i slabijeg osvetljenja + bolju Sony kameru sa mogucnoscu gCam porta, dok Pro ima bolju bateriju i ekran vise rezolucije sa jacim osvetljenjem...i jaci procesor sto je meni apsolutno ne bitno.
Android One vs MIUI meni licno bolji.
A3 je 155€ u Balkanskoj
Pro je 230€ isto u Balkanskoj stim sto sutra moze da se uzme takodje za 230€ u MiStore sa 2god garancije.
Pa ti budi pametan... [emoji16]
Po meni osmica pobednikJa sam u jos vecoj dilemi, poredim A3 i N8 tu je razlika u ceni jos manja.
Svidja mi se A3, ali brate taj telefon je sav prazan back dugme na pogresnoj strani (kaze covek to ne moze da se promeni), rezolucija mi nije smetala, ali osvetljenost jeste, N8 sija u odnosu na A3
Nikako ne mogu da se odlucim.
N8 izgleda oziljniji aparat od A3
Nadam se samo da neće biti 5 komada u ponudi.E to i mene zanima jer planiram sto pre da ga kupim.
Tapatalk from Poco loco
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari