Stavi se ispod memorijske kartice i napolju se dobije drugi sim slot. Jeste malo ružno sa ovom providnom maskom, ali je korisno.![]()
![]()
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Može link gde si naručio ovde ili u poruci?
Stavi se ispod memorijske kartice i napolju se dobije drugi sim slot. Jeste malo ružno sa ovom providnom maskom, ali je korisno.![]()
![]()
Na AliExpress-u. Samo ukucaj Hybrid dual sim adapter, izaćiće ti milion artikala. Ja sam kupio ovdeMože link gde si naručio ovde ili u poruci?
Mislim da ne može. Kod hibridnih slotova telefon ima 2 čitača sim kartica i jedan čitač sd kartica. Ovo je adapter koji služi samo da se iskoristi ono što telefon već ima. Ako telefon nema čitač memorijske kartice, teško da če mu neki adapter to omogućiti. Jedino čitač kartica koji radi preko OTG.Da li moze memorijska da se ubaci u ovaj hibrid slot?Ima sad telefona koji dolaze samo sa dva slota za sim karticu ali nema za memorijsku.Bilo bi dobro da moze ili drugi hibrid za memorijsku?
Pa, da. Eventualno nešto ovakoDa,malo je nezgodno preko OTG da se sakrije ispod maske kao ovaj adapter,steta..
Jedino da koristiš drugi launcher. Ja koristim Poco launcher. Isto je Xiaomi-jev, a imam meni sa aplikacijama. Ne volim kad su mi aplikacije razbacane po ekranu.Postoji li nacin da se iskljuci animacija ikonica kad se telefon otkljuca? Ne deluje mi najveselije na miui11...
Aj probacuJedino da koristiš drugi launcher. Ja koristim Poco launcher. Isto je Xiaomi-jev, a imam meni sa aplikacijama. Ne volim kad su mi aplikacije razbacane po ekranu.
Zamisli cim sam instalirao poco izadje mi azuriranje u podesavanjima za standardni launcher i resili su problem, nmg da verujem [emoji1]Jedino da koristiš drugi launcher. Ja koristim Poco launcher. Isto je Xiaomi-jev, a imam meni sa aplikacijama. Ne volim kad su mi aplikacije razbacane po ekranu.
U petak jos 20% popusta.RN8T 25k u Mi Store. Ja se bas iznenadio. Ne znam jel ovo najjeftiniji Redmi Note do sada.
Ne znam, ja sam "rizikovao". I ja sam protiv Mediatek-a, ali sve recenzije (domaće, regionalne i strane) su najpozitivnje. Bukvalno svi, bez izuzetka, ga porede sa telefonima visoke klase.Pro je 6.400din skuplji, ali mnogima ne odgovara procesor koji je u njemu.
Isti slucajNe znam, ja sam "rizikovao". I ja sam protiv Mediatek-a, ali sve recenzije (domaće, regionalne i strane) su najpozitivnje. Bukvalno svi, bez izuzetka, ga porede sa telefonima visoke klase.
Uzgred, na Telegram grupi je izašla nova verzija Gcam-a za Note 8 PRO. Polako ga sređuju!
Rekao je coek da ga "porede" sa telefonima vise klase a ne da "je" visa klasa 🙂Visoka klasa po cemu? Nije ni visa srednja klasa.
Jeftin IPS ekran, MTK chipset, Samsung senzor kamere. Midrange telefon sa nabudzenim chipsetom, nista vise od toga.
Nisam izmislio, rekao sam samo ono što kažu u bukvalno svim recenzijama. U Benchmark recenziji je stavljen u isti rang sa Kirin 980 čipsetom. Ako je za tebe ovo niža srednja klasa, OK tako se i ponašaj. Za mene je telefon kao što kažu sve relevantne recenzije: koji ima jedan najboljih IPS ekrana, prvi sa novim MTK čipsetom visoke srednje klase (Antutu preko 280000), prvi sa novom Samsungovom kamerom koja je po recenzijama prilično bolja od Sony iMX586 koja je konkurent u toj klasi. Jeste mala nepoznanica kako će se čipset i kamera ponašati vremenom, ali videćemo.Visoka klasa po cemu? Nije ni visa srednja klasa.
Jeftin IPS ekran, MTK chipset, Samsung senzor kamere. Midrange telefon sa nabudzenim chipsetom, nista vise od toga.
Smesno ili ne, da li je ono bilo nuzno ili ne, vazno je da se telefon ne pregrevaa a u slucaju da se malo zagreje ohladi se ocas posla 🙂Ne znam da li je neko gledao na YT kako izgleda "vodeno" hladjenje Pro modela. Ono mi je iskreno smesno 🙂
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari