E života mi baš sam hteo da pitam kakva je serija.Odgledao City on a hill. Spooooro ali meni skroz dobro.
... Da pitam za mišljenje o mini seriji War of the worlds. Ima samo 3 epizode. Da li je dobra, i da li se isplati gledati?
...
Za Dugalića bi valjalo da napišu neku mračnu krimi seriju skandinavskog kova i da se serija oko njega vrti sa neki 5x12 sezona. Da glumi nekog lika sa teškom prošlošću. Nesto tipa lika iz Bjorn 4 5 sezone ne mogu da se setim kako se zvao lik. To bi gledao sve u 16 [emoji4]
P.S. zasto se kaze sve u 16? [emoji848]
Ma bre Bjela se zacopaoJa za nju mislim da je neki dil u pitanju ono tipa James Cameron i prodaja prava za Terminatora za 1 usd da bi se film uopste snimio. E tako je verovatno sa njom ili ce da glumi ili senki nece ni biti. Drugo objasnjenje mi ne pada na pamet.
Voznja je odlicna do kraja 2 sezone, u trecoj sezoni su ubili seriju.Zavrsio sa prvom sezonom Hanibala. Citav spektar zanrova i tema koje volim izbijaju iz ove serije, po mom ukusu radjene. Atmosfera, pre svega, ali i kamera me podsetili na moj mozda i omiljeni film - Prisoners. Taj neobjasnjivi zeleni ton kamere (ja ga zovem i depresivni).
Izuzetno sam znatizeljan za nastavak jer nemam predstavu u kom pravcu ce se nastaviti.
Mikelsen je glumac koji ocarava, svaki put kad njega gledam, mozda je floskula, ali teoretske sanse nema da zamislim nekog drugog na njegovom mestu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari