Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako Dugalic dominira u Senkama, ovo je neverovatno. Jedan od nasih najboljih, ako ne i najbolji glumac trenutno.

Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока

Da da, gledao sam ga skoro u pozoristu, drugi glumac (zaboravio sam ime) pored njega deluje toliko smesno i neubedljivo..

Sto neko rece i Petar Strugar je bas dobro izneo ulogu.. zato Bergamica kad krene da recituje :d

Za Dugalića bi valjalo da napišu neku mračnu krimi seriju skandinavskog kova i da se serija oko njega vrti sa neki 5x12 sezona. Da glumi nekog lika sa teškom prošlošću. Nesto tipa lika iz Bjorn 4 5 sezone ne mogu da se setim kako se zvao lik. To bi gledao sve u 16 [emoji4]

P.S. zasto se kaze sve u 16? [emoji848]

Scena sa Bukvicem i Dugalicem je jako dobra. Bas me zanima sta bi neki stranac koji voli serije, rekao za ovu seriju.

Dugalić je i po meni jedan od najboljih naših glumaca, mada me u Žigosanima malo iritia 🙂

Samo otidjite u Pozoriste na Terazijama i pogledajte Dugalica u Producentima..da vidite sta je top gluma..ovo sto glumi po serijicama je s pola snage...a Bergam je iritantna pojavom a i zalutala u glumce

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ja za nju mislim da je neki dil u pitanju ono tipa James Cameron i prodaja prava za Terminatora za 1 usd da bi se film uopste snimio. E tako je verovatno sa njom ili ce da glumi ili senki nece ni biti. Drugo objasnjenje mi ne pada na pamet.

Za Dugalića bi valjalo da napišu neku mračnu krimi seriju skandinavskog kova i da se serija oko njega vrti sa neki 5x12 sezona. Da glumi nekog lika sa teškom prošlošću. Nesto tipa lika iz Bjorn 4 5 sezone ne mogu da se setim kako se zvao lik. To bi gledao sve u 16 [emoji4]

P.S. zasto se kaze sve u 16? [emoji848]

Ovde bi pokidao Metalna Zvezda

Živi zena sa Radivojem Bukvićem, tako da ta teorija i nije tačna...
Nije nemoguće da se on i zacopao samo ona mu verovatno ne daje povoda.

Ma more vama je svima krivo pa napali curu. Cccccc...

P. S. Nisam gledao drugu sezonu a u prvoj mi je glumila ništa gore od ostalih.

P. S. 2 E nek' sam vam rek'o.

Poslednja izmena:
I u prvoj sezoni je mnogima upadala u oci i usi njena "gluma".. Blagi uzas.A vala i nije neka lepotica.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ne mogu da nadjem neku horor mistery seriju....

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

^ Prva sezona American Horror Story? 😀

Bolje gledaj horror comedy 😛

Pre neki dan sam počeo pa ne znam zašto nisam nastavio....
Evo iz ovih stopa počinjem. Samo mi reci jesu li sezone povezane...ili svaka za sebe

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Pa serija je antologijska 😛 Jest da se solidan broj glumaca pojavljuje iz sezone u sezonu ali glume svaku sezonu različite linkove. Ja se više ni ne sećam kad sam batalio gledanje AHS... valjda na početku Season 4.

p.s. Zašto ne gledaš Dead like Me? 😛 😛

Добар је Мандалорианац / Мандалоринац / Мандалорегашанин ( ко разуме схватиће ).
До сада чиста 7/10.

Poslato sa HRY-LX1T pomoću Tapatoka

odgledali American horror story, sezona 9, zove se 1984. nama se sviđa

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Pogledao E01S02 Senki. Bogami 2. sezona obecava. Nekako mi je sladje kada malo napravim pauzu do sledece epizode. 🙂

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Zavrsio sa prvom sezonom Hanibala. Citav spektar zanrova i tema koje volim izbijaju iz ove serije, po mom ukusu radjene. Atmosfera, pre svega, ali i kamera me podsetili na moj mozda i omiljeni film - Prisoners. Taj neobjasnjivi zeleni ton kamere (ja ga zovem i depresivni).
Izuzetno sam znatizeljan za nastavak jer nemam predstavu u kom pravcu ce se nastaviti.

Mikelsen je glumac koji ocarava, svaki put kad njega gledam, mozda je floskula, ali teoretske sanse nema da zamislim nekog drugog na njegovom mestu.

Zavrsio sa prvom sezonom Hanibala. Citav spektar zanrova i tema koje volim izbijaju iz ove serije, po mom ukusu radjene. Atmosfera, pre svega, ali i kamera me podsetili na moj mozda i omiljeni film - Prisoners. Taj neobjasnjivi zeleni ton kamere (ja ga zovem i depresivni).
Izuzetno sam znatizeljan za nastavak jer nemam predstavu u kom pravcu ce se nastaviti.

Mikelsen je glumac koji ocarava, svaki put kad njega gledam, mozda je floskula, ali teoretske sanse nema da zamislim nekog drugog na njegovom mestu.
Voznja je odlicna do kraja 2 sezone, u trecoj sezoni su ubili seriju.

Prethodna epizoda SEAL Team

Beograd "glumi" Pariz.
Samo im je promakao ovaj naziv "NARODNI MUZEJ"
Ali se vidi i srpska zastava

ntNLVtc.png

Gledam drugu sezone Senke nad Balkanom i imam samo reci hvale!Ono sto me zanima dali neko zna iz BG-a gde se nalazila zgrada "Glavnjace"?Wikipedia kaze na Studenskom trg-u!Sta je danas na tom mestu?

Hemijski fakultet...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno