Strale_123
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.06.2019
- Poena
- 115
Rekla si ranije da imaš u Komercijalnoj samo ovu karticu. Da li mogu i ja tako da imam samo tu jednu Visu Prepaid?Pa ne znam tacno za kurs, kao sto rekoh bude vise od ocekivanog kako izracunam, uglavnom paypal uzme 4.5% od odredjene sume koja legne na balans plus 5$ fiksno za prebacivanje na karticu, tako da mi konverzija sa usd u rsd bude smesna. I paypal prikaze obavestenje da ce novac leci za 5-7 dana, tako da sacekam taj termin, mrzi me da idem do bankomata ranije, bolje je kada postoji online uvid, ali sta je tu je, kartica ekstra zavrsava posao, sa njom moze i pos placanje, i podizanje gotovine i online placanje i kod nas i u inostranstvu. Za prebacivanje novca sa paypala je najbolja opcija, sa MC nisam pokusavala, ne bih rizikovala da potpisujem koje kakve izjave o poreklu sredstava i sl. Kombank mi je za ovo najbolja opcija
![]()
Stvarno mi ne trebaju one njihove Dina kartice i Visa payWave. Trebala bi mi samo ova Visa PrePaid, radi svuda i to je bitno. Npr. ja sa MC u Mobi banci samo plaćam online, podižem sa PP i naravno podižem na bankomatu. Ja nisam u tom fazonu kao kupujem stvari sa karticom, to nikada u životu nisam ni uradio.
Zato pitam jel moguće uzeti samo PrePaid. Ili baš mora biti vezana i jedna glavna kartica (Dina ili payWave) a PrePaid je dodatna?
Poslednja izmena: