Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Probao karticu u drugom telefonu, drugu karticu u tom?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Da, na s9+.. Sve isti simptomi na s10+

Menjaj sim karticu.

Послато са Mi 9T Pro уз помоћ Тапатока

Pa skoro sam je uzeo zbog 4G a i kao sto rekoh na s9 nisam imao problema sa time

Onda te ja nisam dobro razumeo, ali napisao si da su isti simptomi na S9+ i na S10+...

Послато са Mi 9T Pro уз помоћ Тапатока

Probaj resetuj mrezna podesavanja, mozda pomogne, ali cim se uvek desava mozda je nesto do hardvera.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Jel ovaj skorasnji tj poslednji update od 129mb sto donosi security i fingerprint valja ili ima problema?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

^ nema nikakvih problema, radi odlicno otisak prsta

Probaj resetuj mrezna podesavanja, mozda pomogne, ali cim se uvek desava mozda je nesto do hardvera.

Nisam siguran gde mogu da resetujem mrezna podesavanja? Samo to nisam probao ili mozda jesam ali ih ne gledam kao podesavanja... :d

Reci nam posto vidim da su i drugi isto protumacili,da li ti se identicno ponasa i na s9

Nisam siguran gde mogu da resetujem mrezna podesavanja? Samo to nisam probao ili mozda jesam ali ih ne gledam kao podesavanja... :d

Tamo gde ti je factory reset mora biti opcija reseta mreze tj wifi, Bluetooth, mobilne mreze.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ides u about phone/reset/reset network settings. Ako ti ne uspe onda resetuj ceo telefon.

Resetuj ovo sto sam ti rekao, ako ne pomogne onda factory reset, ako ni to ne pomogne onda *mjau**mjau**mjau* brate.
Imas garanciju?

Resetovao sam, javljam sutra utiske..
Ako ovo ne pomogne ne gine mu reklamacija..

Pozdrav.Jel imao neko iskustva sa " generali" osiguranjem ekrana?Standard paket je 4788din godisnje a limit pokrića je 24000din.Danas uzimam S10+ pa bih uplatio ovo ako je neko imao pozitivno iskustvo.Hvala

Послато са SM-G930F помоћу Тапатока

Jel vazi jos uvek promocija za slusalice? Za S10?

S10+

Nema te priče odavno. Bilo je do pre 10 dana s tabletom.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Sad imaš u VIP-u sa dodatnim telefonom.

Za mene konkretno, u mom slučaju, je tablet bolja opcija od slušalica.

^ slazem se za vip ponudu, dobijes telefon koji se moze prodati za 160€. Rata je 54€ koja se moze umanjiti za taj dodatni telefon.

Pozdrav ljudi.Danas predjoh sa S7 na S10+.Za sad imam jedno pitanje a utiske cu izneti kroz par dana korisćenja.Jel moze npr. kad otkljucam tel. sa prepoznavanjem lica da se tel. Odmah prebaci na pocetni ekran,da ne moram dodatno da prevlacim prstom preko ekrana.Hvala.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ljudi izgleda da ima efekta nakon sto sam resetovao mrezna podesavanja.. Za sada mi se niko jos nije zalio da me ne cuje.. jeste da sam izgubio preko 150 wi-fi mreza al ajde :d Bitno da radi kao doksa :) Hvala vam :)

Manji wifi ,vise 4g i bicess mnogo bezbedniji[emoji6]

Nikad se ne kacim na wifi sem kod svoje kuce.

Pozdrav ljudi.Danas predjoh sa S7 na S10+.Za sad imam jedno pitanje a utiske cu izneti kroz par dana korisćenja.Jel moze npr. kad otkljucam tel. sa prepoznavanjem lica da se tel. Odmah prebaci na pocetni ekran,da ne moram dodatno da prevlacim prstom preko ekrana.Hvala.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Stay on Lock screen OFF.

Manji wifi ,vise 4g i bicess mnogo bezbedniji[emoji6]

Nikad se ne kacim na wifi sem kod svoje kuce.

Radim kod provajdera, pa smo prebacivali sve korisnike na fiber to home i samim tim stavljali sve nove uredjaje.. i ujedno svu konf. na ruterima sam radio na telefonu i od tuda toliko puno uredjaja.. Bilo bih barem 5x vise nego telefon ne pamti toliko mreza :d

Razumem[emoji6]. Jedno vreme sam i ja podesavao rutere pa mi bilo mreza na pretek.

Vrh Dno