Šta je novo?

Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

nakon flesa twrpa telefon nece da butuje, tj butovao je u rom. nakon drugog pokusaja telefon dodje do mi logoa i ugasi se nakon minut. molim vas kazite mi da ga nisam hard brikovao, mi 9t pro u pitanju.
Bootloop.
Pronaći ćeš rešenje veoma lako, ne brini se.

Do sad nije lako... Telefon moze u fastboot i edl. Fastboot tools vrti "looking for devices" u nedogled, dok mi flash tool izbacuje "you are not authorized to download" gresku, iako sam se prijavio. What do?

Imao sam i ja neke peripetije sa twrpom, pa sam ubacio onaj kineski i radi...

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Telefon uspeva da butuje u sistem kad mu flesujem odredjeni twrp. Na reboot iz sistema ide ponovo u bootloop. Ne znam sta da mu radim vise.....

xiaomitoolv2,i global.ili možeš twrp iz njega pa flešuj šta si već hteo.

9.11.14. EU room,izgleda da su najzad sredili da android ne troši najviše bateriju .Ovo već deluje normalno.Potrošnja preko noći 0%.Doduše nije bio uključen wifi,ali nije ni pre pa trošio 3-4%.
591dab4d07cf9cb2b6c4b923c4f443a0.jpg

Послато са Redmi K20 помоћу Тапатока

Pitanje vezano za MI 9T
Da li za instalaciju Gcam-a treba nekakvo otključavanje ili klasična instalacija?
Hvala

9.11.14. EU room,izgleda da su najzad sredili da android ne troši najviše bateriju .Ovo već deluje normalno.Potrošnja preko noći 0%.Doduše nije bio uključen wifi,ali nije ni pre pa trošio 3-4%.
591dab4d07cf9cb2b6c4b923c4f443a0.jpg

Послато са Redmi K20 помоћу Тапатока
I 3-4% za celu noc tj nekih 7-8h mirovanja je sasvim ok,sa ili bez ukljucenog interneta....

Sent from my Mi9T using Tapatalk

2% potrosilo za 9h nocas. Bas sam mjerio, miui 11, a 10. Wifi i sync ukljuceni. Imso sam psr notifikacija. Top rezultat

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Probao sam ovu GCam-6.2.030_Arnova8G2_Urnyx05-v2.5
Ne izgleda loše.
Skinući i ove dve što si mi postavio pa...
Hvala puno

Srkanje baterije nema veze sa gcam, nego je neki problem sa miuiem 11 na Mi 9t. Ja nemam gcam i isto mi se dešava kao i vama od kada sam ažurirao miui. Na neka 3-4 dana, samo krene da se greje i srče bateriju, ali ga onda restartujem i normalizuje se. Verovatno će se srediti nekim budućim ažuriranjem.
Ja nemam nikakvih problema sa baterijom na MIUI 11, global rom preko standardnog updatea.
Sasvim je dobar SOT, evo sa sa 2 sata PUBG, 3/4 vremena na wifi.
a962d2c7872da54ce7d9ffb96f7d178d.jpg
e7a85eb2d401d75517f178a73249dfc7.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Probaj ući u twrp . Ugasi telefon i onda držiiš power i volume + , dugme dok se ne pojavi twrp.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Meni MIUI 11.0.1 na 9T jede bateriju. Za 5.5 sati mi je otislo 80% baterije. Od cega na Android sistem 31.5% i other 31.2%. Plus sam za 3 dana imao 4 puta zakucavanje da mi se telefon na kraju sam restartovao. Znaci katastrofa. Sad skidam 10-ku da vratim nazad, j*** me update.

kad vec radis reset sto ne bi odradio prost factory prvo pa ako ne pomogne,vratio se nazad na 10tku?

Sad sam ga restartovao pa cu ga napuniti i videti da li ce opet. Ima li mogucnost da se downgrade-uje, a da mi ostanu sve aplikacije/podaci?

ne koliko ja znam,mora cisto ako ces oficijelno.mozda bi mogao za twrp-om tako nesto da izvedes jer koliko znam mi9t nema anti rollback,ali ne drzi me za rec,bas odavno nisam sem cisto isao nazad.cisto mozes sta hoces da uflesujes,sa miflash.xiaomiadb tools,xiaomitoolsv2...

Već par puta se desilo nešto čudno od kad je došao update na miui 11, običan 9T je u pitanju.

Jednom je u toku noći otišlo 50% baterije.
Onda par puta je bilo da se telefon isključio sam od sebe, dakle nije se resetovao, već bude skroz isključen.

Da li neko zna kako da mi telefon ne ulazi u "night mode" Svako veče u 22.45h požuti ekran i pobeli ujutru u 7.10h
Isključio sam sve u podešavanjima, ali opet isto.
27a5da3acd97e93d5c6de21d15578b63.jpg

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Pokusaj promijenit vrijeme stavi 04:00 i 04:01 pa i ako udje neces ni skontat Odma ce izaci :D

Ne vredi, mogu da stavim bilo koje vreme on uvek ide u noćni režim u 22.45 i izlazi u 7.10
Kao da je povuko podešavanja sa predhodnog telefona.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Samo pitaš telefon :)... Ili ako to ne pomogne resetuješ podešavanje aplikacija .
49eeaaff01d8093a84737af7f5671336.jpg
9ea02341bbf023f15f8635f71cae2bba.jpg

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Već par puta se desilo nešto čudno od kad je došao update na miui 11, običan 9T je u pitanju.

Jednom je u toku noći otišlo 50% baterije.
Onda par puta je bilo da se telefon isključio sam od sebe, dakle nije se resetovao, već bude skroz isključen.
Imas opciju da namjestis u koliko da se ugasi, isto tako i u koliko da se upali. Pogledaj da ti to nije namjesteno. Nesto kao zakazano gasenje ili paljenje.

Gesendet von meinem Mi 9T Pro mit Tapatalk

Imas opciju da namjestis u koliko da se ugasi, isto tako i u koliko da se upali. Pogledaj da ti to nije namjesteno. Nesto kao zakazano gasenje ili paljenje.

Gesendet von meinem Mi 9T Pro mit Tapatalk
Mjesec dana sam koristio MI 9T sa MIUI 10 sistemom i radilo je sve ko podmazano.

MIUI 11 isti problem mi stvarao, baterija iscuri kao da igram zahtjevnu igru a mobitel miruje.

Srecom uradio sam hard reset, wipe clear krenuo od nule i evo 10 tak dana sve radi perfektno. SOT 7-8 sati na 2x dana taman.

Svi koji ste uradli update MIUI 11 OTA bez formata i imate problem, napravite format i trebalo bi rijesiti probleme.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno