Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Procitao sam da kad se ukljuci AOD baterija traje do 7 dana, ako je vise, jos bolje.
Sa stalno uključenim ekranom bogami teško duže od 4-5 dana, ali nisam testirao, možda neko jeste, pa nek podeli...
Bez AoD, sa stalno uključenim pulsom, praćenjem spavanja i normalnim brojem notifikacija, bez GPS a, dogurace do 10 dana bez problema

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Jos kada bi bio veci izbor za watchface

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Sa AOD hoce nedelju dana, to nisi spominjao gore u postu.

Edit: Ako napravis kineski nalog i instaliras kinesku aplikaciju onda ces moci da ubacujes i custom face.

Poslednja izmena:
Koliko onda GTR drzi sa takvim nacinom koriscenja? [emoji4]

Sigurno 2 nedelje.

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Uze li neko više GT2?
Dajte neke utiske ako je ko pazario...

Uze li neko više GT2?

Svraćao sam u VIP, kada se tek pojavio, hteo da ga uzmem uz 24 meseca UO, ali me nije nešto dojmio design-om. Plus, nisi mogao da ga testiraš, da vidiš kako sve to izgleda i radi u realnim vremenu. Svraćao u VIP juče, ali i dalje nemaju sat za testiranje.

Ko se bavi aktivno sportom, bez LTE SIM slota ne bih ni razmišljao o toj opciji.

Poslednja izmena:
Kakve veze LTE sim slot ima sa sportom?
Ako sat ima GPS i svoju memoriju za muziku, ne vidim potrebu za SIM slotom, tj internetom..

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Kakve veze LTE sim slot ima sa sportom?
Ako sat ima GPS i svoju memoriju za muziku, ne vidim potrebu za SIM slotom, tj internetom..

Recimo, ja volim da ostavim telefon kući, prebacim SIM karticu u sat i vozim dalje.
GT2 to ne može.

Svraćao sam u VIP, kada se tek pojavio, hteo da ga uzmem uz 24 meseca UO, ali me nije nešto dojmio design-om. Plus, nisi mogao da ga testiraš, da vidiš kako sve to izgleda i radi u realnim vremenu. Svraćao u VIP juče, ali i dalje nemaju sat za testiranje.

Zovi VIP i pitaj gde ga imaju. Iz mog iskustva najbolje je snabdeven onaj u Navigatoru gde im je ofis. Naravno, pod uslovom da si iz BG :)

Mozes da odes ako si iz bg i u njihov shop u uscu i probas sve.

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Uze li neko više GT2?

Kad dođe za mesec-dva[emoji23]
3a3247340aa6569a476707e48f1b9f0a.jpg

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Ja ga uzeh prekjuce za 155e na Ali...i sad cekam [emoji3]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Taj što je otišao za 190 je verovatno bio onaj manji od 42mm.
Ja čekam onaj veći na oko 170e pa da pazarim sebi jedan. Cenim da će biti tamo sledeće godine toliko

I to je realno odlican rezultat, mada retko kada ce se desiti situacija da je AOD stalno upaljen, makar u mom slucaju. U odredjenom periodu u toku dana je u redu, nocu nema svrhe.
Za te stvari su ekrani sa Pace i Stratosa idealni. [emoji4]

Meni GTR sa konstantno upaljenim AOD izdrži 8 dana. Bez njega preko 20

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

I to je realno odlican rezultat, mada retko kada ce se desiti situacija da je AOD stalno upaljen, makar u mom slucaju. U odredjenom periodu u toku dana je u redu, nocu nema svrhe.
Za te stvari su ekrani sa Pace i Stratosa idealni. [emoji4]
Pa nemas opciju da sam gasi ekran u nekom vremenskom periodu vec svetli non stop. To je po meni najveca zamerka. Smeta mi kad svetli nocu, bas nervira. Ne pada mi na pamet da svaki cas rucno palim i gasim to. Mogu to da ubace u sw ali nista od toga.

Tapatalk from Poco loco

Pa nemas opciju da sam gasi ekran u nekom vremenskom periodu vec svetli non stop. To je po meni najveca zamerka. Smeta mi kad svetli nocu, bas nervira. Ne pada mi na pamet da svaki cas rucno palim i gasim to. Mogu to da ubace u sw ali nista od toga.

Tapatalk from Poco loco
Sve se moze srediti nekim update-om, samo je pitanje koliko oni (ne)zele da se cimaju. [emoji4]

Koliko se secam.on ima esim a ne menjanje sim kartice kao sto je i trazeno,moguce i da gresim ali mislim da je e sim u pitanju,ako cemo sa esimom imas i s3 i watch 4g verziju,pri tom na tom je wear os sto znaci pozdravi se sa batetijom za 24h,moguce i da gresim ,demantuj me ako gresim

Ima slot za standardnu SIM karticu (micro). Pa nebavim se sportom 24h, tako da je meni sve zadovoljavajuće.

Super onda,ja vise nikada ne bih uzimao sat bez 4,5 dana baterije,watch mi izdrzi toliko a huawei drzao i do 15-16 dana mada bi sim opcija i meni bila zanimljiva

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno