Tesko da ces probati veceras,ako si uzeo telefon sa zakljucanim bootloaderomako si uzeo polovnjak koji je vec otkljucan,to je vec druga prica
Sent from my Mi9T using Tapatalk
Ja sam na global stable.. Totalno sve fabricki..Instagram radi, ali pričam za xeu rom.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Hvalaa..Nema još uvek na global Romu
Послато са Redmi K20 Pro помоћу Тапатока
Upravo nju koristim i ne vidim nikakav problem, ali ako znas koji su bili bug-ovi pre, napisi da proverim.https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog819/
Da li je neko probao ovu verziju gcam ?
Hoću ortaku da namestim neku verziju koja ima najmanje bagova i koja relativno radi okda li takva uopšte i postoji za ovaj mob ?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sad i ja isprobavam i deluje bas dobra, čak ima i opciju da ne pravi posebne foldere za slike u portret modu nego da ih stavlja u DCIM folder kamere gde im je i mesto. A za astrophotography mislim da ne vredi ni pokusavati bez postolja nekog ili fiksiranja telefona.Ja koristim tu 7.2.014 od Parrota. Odlična je, ima brdo podešavanja. Radi astrophoto ako je uopšte bitno ali radi samo sa glavnom kamerom.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ima ljudi razlog zašto bi ga trebalo imati?Izašao je fastboot eea miui 11 ako kome treba...
Gde je astrophoto? Skinuo sam app ali ne vidim nigde kao opcijuJa koristim tu 7.2.014 od Parrota. Odlična je, ima brdo podešavanja. Radi astrophoto ako je uopšte bitno ali radi samo sa glavnom kamerom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari