Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

I sta si dobio u odnosu na s10 plus?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Za nijansu brzi telefon, za nijansu bolju bateriju, drasticno bolji rad senzora otiska prsta, olovku koju sve vise koristim. Voleo bi i ja da sam doplatio 150e, ali nece da moze.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Dobro stoji da je note 10 plus najlompletniji za mene i najbolji uvek bio heheh.:)

Nekoliko puta povučena tema, ali evo, vi koji ste to učinili.

Vredi li preći sa N9 na N10 plus? Ovo pitanje sada postavljam posle nekog vremena korišćenja i stečenog pravog utiska o novoj generaciji.

Meni je vredelo preći i na običan n10, sa plusem samo još bolje može da bude

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ljudi zadovoljstvo nema cenu,da li vredi prelaziti sa jednog na drugi i razliku u ceni moze da zna samo onaj koji ga kupuje. Ove godine sam menjao bar 5 tel i nisam zazalio ni jednom osim kod s10 plus i note 10 plus sa ex cipom i to samo zbog pimenutog cipa a ne samog telefona
https://www.gsmarena.com/samsung_is...will_license_arm_cores_instead-news-39940.php

Da li su ovo napokon dobre vesti za Samsung i les exynos.. :)

Možda ubuduće exynos bude samo u mid-range uređajima a snap u flagshipovima

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ma neka samo dodje SD, senzor nije tolika frka[emoji3]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Kada bi mi se potrefilo, najradije bih snap dual sim. Naći tu kombinaciju kod nas je gotovo nemoguće, a da mi neko dovuče je isto nemoguće.

Sada sam se baš igrao sa N10+ i uporedjivao s ovim mojim. Osim što sam fasciniran ekranom, slabo šta mogu da primetim kao velike prednosti u odnosu na N9. Kamera jeste bolja, ali ne drastično.

Bolest ne bira... Verujem da bih primetio prednosti posle dana korišćenja.

^ I mene je ekran kupio odmah, iskreno razmisljam prelazak sa S10+ ali supruga hoce trpezarijski pa ce ipak bolest morati malo da saceka. Razlika je primetljiva kao sto si rekao posle par dana koriscenja. Ako ti pare nisu problem prelazi sto pre posto ce S11 vrlo brzo.

https://www.gsmarena.com/samsung_is...will_license_arm_cores_instead-news-39940.php

Imaš tu vest i ovde prevedenu.
I takođe i:
"Pogledajte još: Samsung Galaxy S11 će stići uz Exynos 9830/Snapdragon 865 i LPDDR5 RAM"
Nikad više Samsnug i mrtvi Exynos. Neka kupe od Apple CPU, ovi njena ekrane, ovi CPU i top.

^ Znaci koristis S10+ sa exynosom. Vidim ja koliko kod hvalis druge uvek se vratis i najbolji tabor[emoji3]

Poslednja izmena:
I dalje će biti Exynos, ali će Samsung da licencira ARM dizajn high-end jezgra, a neće razvijati više svoj dizajn jezgra. Teorijski bolje nego sadašnji Exynos, ali moguće, isto teorijski, da bude i dalje lošije od Snapdragon-a. Iz istog razloga zbog koga Apple razvija svoj A čip, Samsung neće da koristi tuđe čipove. Qualcomm je druga priča, jer velikim delom koristi Samsung Semiconductor kapacitete tj. veliki je Samsung-ov kupac, a i finsijski je na nekih 10% veličine Samsung Electronics-a tako da ih baš briga. Apple je druga priča...

[QUOTE=Lemaja;Zasto bi zurio kad izadje s11 tek ce tada note 10 plus biti najbolja kupovina,a pitanje dali i koliko ce s11 biti bolji od njega.

@ dakro_note9 Slazem se ako koristi samo N seriju, ako je ljubav[emoji3] jaka onda se kupuju obe serije da se probaju.

Poslednja izmena:
U galeriji udji u setings pa iskljuci da konvertuje hdr10+ ,probaj pa vidi sta se desava,nisi napisao da si iskljucio konvertivanje,probaj pa javi,nista ne kosta. Ovo sto si ugasio je u stelovanju kamere
Odradio, rezultat je isto kao i ranije.
Na original se baš gubi u Google Photos. Ostavio sam H265 codec i ćao...

Inače ja sam dao N8DS Exy (6GB/64GB) i 400e za N10DS Snap (8GB/256GB).

Mora se nakon 18 mjeseci preći na nešto bolje (preskočio N9).

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Steta sto nisi nasao resenje. Meni je inace bolje bez hdr10 plus iskreno. Isto sam stavio h265. Super sto si nasao snapa

[QUOTE=Lemaja;Iz note serije nijedan nisam preskocio sem sedmice zbog onoga sa baterijom pa ga nije ni bilo.:)Ima ponegde fan edition.:)

Kad ubace dual sim suport van sk, biće dobre vesti! Mada nisam siguran jel galaxy fold snap only?!
Kada bi mi se potrefilo, najradije bih snap dual sim. Naći tu kombinaciju kod nas je gotovo nemoguće, a da mi neko dovuče je isto nemoguće.

Sada sam se baš igrao sa N10+ i uporedjivao s ovim mojim. Osim što sam fasciniran ekranom, slabo šta mogu da primetim kao velike prednosti u odnosu na N9. Kamera jeste bolja, ali ne drastično.

Bolest ne bira... Verujem da bih primetio prednosti posle dana korišćenja.

Bila ti u oglasima ovde pre 10 dana [emoji23][emoji56]

Inače otvorio sam se za whitestone po ko zna koji put, javljam kompatibilnost sa nillkin nature, spigen tough itd za nekih dve nedelje! [emoji6][emoji847]

Btw, moć slabog signala na 2 kartice u prilogu [emoji24]
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
972bebfc7a4cc8a3fcfde2186b332583.jpg

Poslednja izmena:
@Proday znam, video sam, ali tada se nešto nisam interesovao. Sada je počelo u poslednja tri dana da me čačka i sve više se zagrevam.

Da, nije sjajan ni wi-fi, ni gsm signal na Note-u.
Nije los, ali nije ni sjajan.

Narucih zadnje staklo u Begramu u Samsung prodavnici u Uscu, samo 5.5k dinara sa zamenom.

Sjajan je signal ali sa sd cipom. Super si prosao sa staklom,nije berba usiju

Ljudi, jel možete da mi kažete koja će otprilike biti cena za novi note10+ na kp sa garancijom operatera, tamo u decembru pred Novu godinu?
Jel ima šanse da padne na 700e?
Hoću sad sa prodam s10+ pa da sačekam mesec-dva da doplatim što manje.
Pre s10 sam koristio note9 i iako je s10 osetno brži, n9 je pružao nekako osećaj kvaliteta(takođe i n8), pa se nadam da će takav i n10+ biti.

Pa za mesec-dva mozda i bude po neki za 700e,ja ga merkam kako je izasao al bas drzi cenu 850e je na oglasu vakum sada.

Vidim, a polovni su oko 750. Možda se tad nađe neki očuvan i za 650e.

Pa moguce,realno da das sa s10 plus vise od 150-200e doplate je i previse.

Note je note tu nema price,ja nisam moj note 9 hteo zameniti za s10 plus nekako mi nije to to.:)

Nisi ništa specijalno propustio, a i kad/ako pređeš na n10+, biće ti drastičnija promena. :)

Probavao sam ga vise puta od drugara stvarno je mocan uredjaj nema sta,za moj pojam najbolji tel bio i bice.:)

I jos sve to ako bi moglo za 550e i da bude glava za glavu bilo bi idealno,pa covek je sad prodao note 9 za 650e a vi pricate da ce mozda naci za 650 do n godine. Hoce ali sledece,budite realni

Nazad
Vrh Dno