Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Čekaj, misliš p4 xl ili?...p3 xl sa onolikim nočem je smešan od uvek sam po sebi [emoji6][emoji56]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ni 4/XL nisu ništa boljeg dizajna. Jedini od Pixel serije koji mi se dopada, što se dizajna tiče je Pixel 3, i dimenzije su mi taman, ali baterija... Tako da teško da može bilo koji Pixel da ostavi utisak kao 7/7T Pro.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Sto se mene tice svaki Pixel je smesan....Nikada ne bih uzeo.

Ove musave fotografije teško da koriste nečemu. Koliko su ove nesavršenosti uočljive vidi se tek kad uzmeš telefon ispred sebe, fotografije u ovom slučaju ne prenose kako treba vizuelni utisak.

Evo ti jedna koja nije muzgava..

Mi 9 na slici..

Pojasnjenje zasto su kineski telefoni jeftini..

https://imgur.com/CpVo4ke

Poslednja izmena:
Nema ovo veze sa cenom, preskupi Pixel je valjda najčuveniji po ovim problemima, ako me sećanje ne vara, svaka serija maltene je došla uz neku kuknjavu na ekran.
Ima test ekrana na Notebookcheck koga interesuje.

Mislim da ovo podleze garanciji i mora da ti zamene uredjaj tako da mislim ne treba previse brinuti ko kupi Telefon sa legalnom garancijom...

^Baš sam to isto hteo da pitam...

Послато са Mi 9T Pro уз помоћ Тапатока

Bela linija, po sredini, blago sa desne strane.

Stigao mi juče op7t pro, pa se zezam i dalje sa podešavanjima.
Gde je najbolje potražiti wallpaper-e u nativnoj rezoluciji uređaja? Google mi je bio hit n miss.

Daj utiske malo o 7t pro. Gde si uzeo i koliko para?

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Daj utiske malo o 7t pro. Gde si uzeo i koliko para?

Uzeh preko operatera(Irska), na najmanji paket ovde (30e) telefon izađe 530e. Inicijalno sam hteo direktno od OP da poručim, ali samo tu je 7T 600e, a pretplatu svakako plaćam...
Inicijalno sam planirao 7t zbog cene, ali na kraju su ekran i kombinacija sa operaterom presudili. Čekam ovakav telefon još od 2011. :)

Ovo mi je prvi kontakt sa OP serijom 7, tako da ne bih mogao da podvučem paralelu sa npr 7t ili 7 PRO. Prešao sam sa MI A1 koga sam koristio par godina, dok sam pre toga koristio flagshipove uglavnom.

A sad o telefonu ono ostavilo najveći utisak:
- ekran fenomenalan. Ništa slično ovim probijanjima, linijama itd što je pominjano u postovima iznad
- zvučnici izuvaju. Glasna i čista reprodukcija zvuka
- telefon je nerealno fluidan
- Bateriju sam sinoć napunio sa 20% na 100% za oko 45min(bukvalno dok sam završio sa večerom bio je pun), trenutno je na 20% sa 5h SOT
- Kamera je u stvari dobra...snimao sam neki koncert, napravio par test fotografija noću, kakve sam reviewe čitao očekivao sam raspad, kad ono, meni lično, skroz dobre fotografije pravi (okačiću par fotki posle)
A evo i fotki na onedrive
https://1drv.ms/u/s!Am8n5jOGINdQsUF-ShRALihKHB73?e=7jjMUJ

Ako te interesuju neki detalji pitaj, ali ovo je u suštini utisak nakon 24h korišćenja uređaja.

Poslednja izmena:
7T PRO najbolji android telefon ove godine :)
Ja sam cekao pixel 4 xl, ali sam definitivno odustao i uzecu 7t pro.

Poslednja izmena:
Uzeh preko operatera(Irska), na najmanji paket ovde (30e) telefon izađe 530e. Inicijalno sam hteo direktno od OP da poručim, ali samo tu je 7T 600e, a pretplatu svakako plaćam...
Inicijalno sam planirao 7t zbog cene, ali na kraju su ekran i kombinacija sa operaterom presudili. Čekam ovakav telefon još od 2011. :)

Ovo mi je prvi kontakt sa OP serijom 7, tako da ne bih mogao da podvučem paralelu sa npr 7t ili 7 PRO. Prešao sam sa MI A1 koga sam koristio par godina, dok sam pre toga koristio flagshipove uglavnom.

A sad o telefonu ono ostavilo najveći utisak:
- ekran fenomenalan. Ništa slično ovim probijanjima, linijama itd što je pominjano u postovima iznad
- zvučnici izuvaju. Glasna i čista reprodukcija zvuka
- telefon je nerealno fluidan
- Bateriju sam sinoć napunio sa 20% na 100% za oko 45min(bukvalno dok sam završio sa večerom bio je pun), trenutno je na 20% sa 5h SOT
- Kamera je u stvari dobra...snimao sam neki koncert, napravio par test fotografija noću, kakve sam reviewe čitao očekivao sam raspad, kad ono, meni lično, skroz dobre fotografije pravi (okačiću par fotki posle)
A evo i fotki na onedrive

Ako te interesuju neki detalji pitaj, ali ovo je u suštini utisak nakon 24h korišćenja uređaja.

Dobre fotke nije to nesto mnogo iza ip11, pxl4, itd. Kakav je video? Svidja mi se brzo punjenje pored ostalih dobrih stvari. Mada je i 7 pro dovoljno dobar razlika je vrlo mala. Baterija 5h na 20% i nije nesto specijalno.
Koliko tu kosta da se kupi bez ugovora? U Kanadi ga ni nema samo 7pro(870$) i 7t(800$).

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Dobre fotke nije to nesto mnogo iza ip11, pxl4, itd. Kakav je video? Svidja mi se brzo punjenje pored ostalih dobrih stvari. Mada je i 7 pro dovoljno dobar razlika je vrlo mala. Baterija 5h na 20% i nije nesto specijalno.
Koliko tu kosta da se kupi bez ugovora? U Kanadi ga ni nema samo 7pro(870$) i 7t(800$).

Video je okej, fina stabilizacija, mikrofoni pristojno uhvate koncertni zvuk. Meni skroz upotrebljivo. Pokušaću sutra da usnimim nešto u toku dana pa ću okačiti.

Za bateriju ću videti ovih dana kako šljaka, možda se stabilizuje.

Ovde je cena bez ugovora 750e.

Osnovna kamera mu je odlična (i optika i softver - praktično na nivou GCam).
Nego daj stavi ti neku sliku sa Ultra-wide kamerom (dnevnu i noćnu). Ta me mnogo više interesuje, da uporedim sa mojim Mi 9.

Ok znaci soma $. Odose i ovi flagship killeri na soma+ $. Smorio malo pxl3xl pa mozda uzmem opo. Da ima kod provajdera uzeo bih odmah. Ovako malo je skup.

Peca spomenu u unboxing videu da će ih možda VIP uvrstiti u ponudu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dodao sam još neke slike(standard i ultrawide + noćne) i 4k@30 test video.
Ovde nije nešto sunčano u ovo doba godine, pa nema nekih idealnih uslova.
Takođe, baterija je malo preko 6h SoT, ali to je sa stalnih QHD+ i 90Hz
To je odlicno sa baterijom imajuci u vidu da ti je ekran na 90hz . Ja na OP 6 imam dve kartice a poznto je da dve mreze vise trose bateriju pa izgura 5.5 do 6 sati ukljucena ekrana.

Onda je baterija solidna ako si izvukao 6:15 sot ali vidim i battery saver ukljucen. Dobre fotke, a video šaraš prebrzo [emoji1787].

Onda je baterija solidna ako si izvukao 6:15 sot ali vidim i battery saver ukljucen. Dobre fotke, a video šaraš prebrzo [emoji1787].

Uključen je saver tek na 5%.
Jb*ga da nisam šarao morao bi video da bude duži i veći, treba mesta u oblaku za to :)

Nađoh vremena da pogledam ponovo sve slike, ovog puta na kompjuteru: tek sada se lepo vidi da to nije na nivou GCam-a, ipak je ovo slabije.
Ultra-wide je lošija nego na Mi 9.

Koja je razlika izmedju kineske i Global verzije?
Band 20 ima i na kinezu mislim...

Ja imam kinesku verziju, a zet ima global. Nema nikakve razlike osim u punjaču.
I on i ja svuda imamo 4g.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno