Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Gde si kupio?

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Prednja strana tog Unicorn je toliko smešna sa to nikad ne bi stavio na telefon. Neka smešna plastika koja se nenormalno grebe.
Bačene pare.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Nisam ovde cesto ali kad god udjem na temu uvek mi se cini da ti hejtujes nesto. Ili nesto na telefonu ili komplet telefon, evo sad i zastitu. Mozda se coveku svidja i odgovara mu, ne znaci da su bacene pare za svakoga, svako ima svoj ukus.

Koja je fora, odakle toliko negative za ovaj brend?

Poslednja izmena:
Nisam ovde cesto ali kad god udjem na temu uvek mi se cini da ti hejtujes nesto. Ili nesto na telefonu ili komplet telefon, evo sad i zastitu. Mozda se coveku svidja i odgovara mu, ne znaci da su bacene pare za svakoga, svako ima svoj ukus.

Koja je fora, odakle toliko negative za ovaj brend?

Koji bre hate? Pa ja imam Oneplus 6 i to mi je najbolji telefon koji sam ikad imao. Ocigledno nisi pratio da ja hateujem Sljamsung koji sam imao do S3 do S9+, ne sve naravno, ali je smece neopevano.
Ta maska sto je pomenuo gore je njsra tesko, imam takvu istu, ne znaci da su druge od tog proizvodjaca lose, sta se tripujes.
Oneplus 7T je dobro sto se lomi pozadi na jak pritisak? Meni je to nedopustiva greska u dizajnu.

Ako ga nosiš u stražnjem džepu, onda možeš imati razlog za brigu.
Inače stvarno ne vidim problem. 15 godina što koristim mobitele nikad nisam sjeo niti radio kakav pritisak

Kada se izgrebe ta plastika preko ekrana lako moze da se skine, isto tako moze da se namesti posebno zastitno staklo, cak funkcionise i zajedno bez ikakvih problema. Sta je kome ruzno stvar je ukusa neko voli sareno, neko roze veliko malo...kada zanemarim tu plasticnu foliju, inace prodaju ovu zastitu i bez nje odlicno stiti telefon incidentnih situacija, meni je to najbitnije. A to sta ce ko da kaze i dali ce neko da vidi koji telefon imam to mi je nebitno.

Poslednja izmena:
Nema kod njih telefona samo futrole. Telefon sam kupio sa oficialnog sajta oneplus,a doneo mi prijtelj.

Uporediću ja sa 6T kad ga uzmem. Da se ravnam prema komentarima na netu nikad ništa ne bih kupio. Na internetima sve ili kida, ubija, razbija ili je najveći krš na svetu, a u stvarnosti mora da držiš dva ekrana jedan pored drugog da primetiš neku razliku.

Uživo 7T ima bolji ekran od Note 10, ali 7 Pro, ipak je Pro, kao i razlika u ceni.
Meni svi telefoni laguju posle 7 Pro.

Jel toliko kamera na 7t osakacena u odnosu na 7t pro model? 7t pro bi bio vrh kad ne bi imao edge ekran sto se mene tice :)
Ja ozbiljno razmisljao o 7t modelu ako upadne neka dobra kombinacija

Da se ravnam prema komentarima na netu nikad ništa ne bih kupio. Na internetima sve ili kida, ubija, razbija ili je najveći krš na svetu, a u stvarnosti mora da držiš dva ekrana jedan pored drugog da primetiš neku razliku.

Bravo za ovaj komentar! Apsolutno tačno!

Takođe je i tačno to što Ivan kaže, da svi laguju (takođe i ovaj sa kog ovo pišem)posle 7Pro.
Što se tiče kupovine 7T, 7T Pro ili 7Pro, za mene je još uvek najbolja kupovina 7 Pro.

Послато са Mi 9T Pro уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Jel toliko kamera na 7t osakacena u odnosu na 7t pro model? 7t pro bi bio vrh kad ne bi imao edge ekran sto se mene tice :)
Ja ozbiljno razmisljao o 7t modelu ako upadne neka dobra kombinacija
https://www.gsmarena.com/oneplus_7t_pro_vs_oneplus_7t-review-2013.php

Iako su ranije tvrdili da je na pro dosta bolja , ovde sada pišu da su iste ..

Što se tiče ekrana nemam luksuz da idem na sreću jer osoba koja donosi mob ne zna da proveri da li je siva svuda ista. A gledajući ove slike na netu , vrti mi se moj stari Nexus 6p po glavi.. :/ kinezi..

29ef966180d44f5dc963138260c8016c.jpg

14abe41e3a6c5b676eafae307c0fb7d1.jpg

Mislio sam da su novi amoledi prerasli ove dečije bolesti , ali verovatno ide koliko novca toliko i muzike

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ove musave fotografije teško da koriste nečemu. Koliko su ove nesavršenosti uočljive vidi se tek kad uzmeš telefon ispred sebe, fotografije u ovom slučaju ne prenose kako treba vizuelni utisak.

Znam tačno šta ovakve fotografije znače :) nije kao da prvi put neka serija ima problema sa time.

https://youtu.be/mKNGNX5icW4

Evo i ovaj Rus ih pljuje 5minuta zbog toga.. sreća što je ostalo još par njih koji nisu plaćeni

A kukali ste za bleeding na Pokofonu.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

@fkloznica, ti si sam sebi najveći neprijatelj :d I digitron na pijaci da kupiš od 100din našao bi mane ekranu ili bateriji :D
Ne primećujem ništa na crnoj, beloj, sivoj... ništa ne vidim da fali. Kako testirati i proveriti? Koju sliku da stavim da vidim šta ne valja?
Kažem, jedan do drugog 7T i Note 10, bolji ekran 7T, naravno od Note 10+ nije bolji. Zvuk takođe glasniji na zvučnicima i u toku razgovora 7T. Note 10+ druga priča, kao i 7 Pro.

Ne kažem da svaki ima problem , dovoljno je i 30% da bude zahvaćeno i to je to :) meni je to prevelik rizik pošto ga na slepo donosim iz Kine :)

A na netu sam našao i klasični kineski odgovor :

Here is an official response from a OnePlus representative:
“We have confirmed this feedback with our product team. Under certain circumstances, in extremely low light conditions, a slight color change of the display is possible due to the properties of the AMOLED display.
This is not a quality issue and will not affect the daily use or durability of the screen. Please contact our support team if you think this phenomenon seriously affects your daily use. "

Edit:
Koristio sam OnePlus 7 pro (doduše na 30ak minuta) , I nije me nešto oduševio .. pisao sam o tome , više sam bio oduševljen p3 XL :)

Poslednja izmena:
@fkloznice, da li si ti ikada video uživo ili koristio 7, 7 Pro ili 7T Pro?

On koristi Mi 8 a nije ga oduševio 7 Pro? Daj ne zezaj. Neka kopija? Ili je do tebe (imaš sada matori Mi 8, 7 Pro je avion za taj telefon bez prterivanja)? Nema treće. Ja ne znam nikog ko je video uživo i uzeo da čačne malo 7 Pro a da se nije se oduševio, čak i iP korisnici (zakleti iP korisni neki čak samo ovo i priznaju u androidu i mogli bi samo to koristiti posle iP). I sam uhvatim sebe kako nekad samo blenem u taj ekran ne radeći ništa.

Ili nas loznica malko pali/zeza ili misli da je zaista u pravu, a da nije telefon ni video uživo.
Ja ću po ko zna koji put naglasiti, da brži i fluidniji telefon nisam koristio, a koristio sam i probao sve osim najnovijeg iPnone-a.
Za mene(naglašavam za mene)je 7 Pro ubedljivo najbolji telefon trenutno.

Poslednja izmena:
Loznica ce uvek da nadje zamerku ekranu, to radi otkad pratim ovaj forum. On i "pokojni" Batak, uvek su trazili zamerke, a ko trazi taj i nadje.

Loznica ubedjuje sam sebe da ne kupi ali na kraju ce uzeti pro[emoji1787]

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Imam 7T i nemam nikakvih problema sa ekranom. Dapače, vrhunski je. Od prikaza, svjetline, osvježenja.

Ja imam tripove sa ekranima još od problema na monitorima i televozorima, na telefonu nisam imao nekih većih problema, ali razumem zašto je donekle odbilo Loznicu od 7T. Mene na sedmici oduševio ekran, mogu da zamislim kako ovo iskustvo Oxygen-a izgleda na 90hz ekranu, pogotovo Pro modela bez notch-a [emoji16]

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Na stranu neke licne preferencije, svi ih imamo, ali, veliko ALI, Pixel 3 XL je objektivno smesan telefon naspram OP7 Pro. Cip, kriminalan dizajn, losija autonomija baterije, 90mhz ekran na strani OP 7. Jedino je kamera mogla biti bolja, ali tu je GCAM da popravi stvari, uz ugla najvise klase.

Nazad
Vrh Dno