Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare (4)

Predjoh single player kampanju, grafika odlicna, zvuk uglavnom vrlo dobar, napucavanje je takodje odlicno, a feedback oruzja najbolji u COD-u do sad. Na drugu stranu prica u kampanji je bas trash i mozda jedna od najlosijih. Super zli Rusi uz izvrtanje istorijskih dogadjaja, karakteri (Prajs) i timovi nabacani out of place, bukvalno pateticni pokusaj neke MW nostalgije u novom vremenu. Spec Ops nastavlja pricu i to cu sa drustvom da nastavim ali ne zbog price vec zbog same akcije.

Bas sam se pitao da li ce ikada promeniti nesto po pitanju mehanike, niko nigde ne pominje, dobro zvuci ako je tako.

Poslednja izmena:
Predjoh single player kampanju, grafika odlicna, zvuk uglavnom vrlo dobar, napucavanje je takodje odlicno, a feedback oruzja najbolji u COD-u do sad. Na drugu stranu prica u kampanji je bas trash i mozda jedna od najlosijih. Super zli Rusi uz izvrtanje istorijskih dogadjaja, karakteri (Prajs) i timovi nabacani out of place, bukvalno pateticni pokusaj neke MW nostalgije u novom vremenu. Spec Ops nastavlja pricu i to cu sa drustvom da nastavim ali ne zbog price vec zbog same akcije.

Da li su ti cinematici seckali ili je to ispravljeno kroz neki update ?

Koja graficka podesavanja savetujete za moju konfiguraciju? Nisam bas najsrecniji kako radi sve (secka i u meniju i sl.) Nisam jos merio koliko frejmova ima..

Ako znate neka dobra podesavanja da bude sto "glacje" al da ne izgleda bas kao CS 1.6 bilo bi fino..

Da li su ti cinematici seckali ili je to ispravljeno kroz neki update ?

Igrao sam na PS4 Pro i tamo je radilo sve kao podmazano i izgleda daleko bolje nego sto sam video u beti proslog meseca. Inace, poznata mi je ta prica da ti cinematici ne rade na PC-u kako treba i to nije prvi put, u nekoliko igara unazad sam imao taj problem i cini mi se da je to uvek bilo do samog streaminga u pozadini. Verovatno treba patch od strane devova ako cak ni na low podesavanjima ne radi kako treba.

@Gdin M

Jel mi igramo istu igru? Kazes napucavanje ti odlicno, feedback oruzja odlican... Pa 99,99% je isto sve kao u proslim Cod, znaci karton napucavanje :)
Slozio bih se samo oko price sa tobom, nevidjeni shit, i zaglupljivanje naroda da su Rusi bad guys :)

Koja graficka podesavanja savetujete za moju konfiguraciju? Nisam bas najsrecniji kako radi sve (secka i u meniju i sl.) Nisam jos merio koliko frejmova ima..

Ako znate neka dobra podesavanja da bude sto "glacje" al da ne izgleda bas kao CS 1.6 bilo bi fino..

Pa kad si bio tvrdoglav pri sklapanju te konfiguracije (kao i uvek) i nisi hteo da uzmes 2x8GB rama nego samo 1 stap 8GB :) To kao kada bi kupio najnoviji android od 500e+ ali sa 2GB rama :d
Na srecu, ram memorija je jeftina, posebno Fury, ubodi jos 8GB i videces da ce sve raditi fluidnije.

Da, to bih mogao..

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Sto se napucavanja tice ovaj cod stoji rame uz rame uz cod 2 moj omiljeni cod.
To su sve nijanse koje neko moze i da ne primeti.
Vidim na redditu da se stalna cod publika malo nasla pogubljeno u ovom codu, nisu navikli na takav cod kazu.

@Gdin M

Jel mi igramo istu igru? Kazes napucavanje ti odlicno, feedback oruzja odlican... Pa 99,99% je isto sve kao u proslim Cod, znaci karton napucavanje :)
Slozio bih se samo oko price sa tobom, nevidjeni shit, i zaglupljivanje naroda da su Rusi bad guys :)

Animacije u toku pucanja, reload i zvuk oruzja, dosta bolje nego prethodnici. Ne znam sta je karton napucavanje ali ceo taj "osecaj" se sastoji od tih komponenti. Na gamepadu je jos i drugacije jer imas i FFB. E sad, ako mislis na satisfakciju da cujes neki zvucni feedback kad nekog pogodis to je vec druga prica, sto se tice te strane i te animacije pogodaka su solidne.

Realno ne znam sta drugo na PC-u (kb+m) i moze da bude sem animacija i gorenavedenog u igri. Jedini da se kaze proper osecaj napucavanja mi je na VR Aimu ali i to bih hteo da je nesto jaci FFB ili nadam se u sledecoj VR iteraciji zamenjeno sa haptic feedbackom kao sto planiraju za DS5 i onda skoro pa i moze da se zaboravi na sve ostalo. :)

Kad vec pomenuste FFB ja koristim na PC-u DS4 i to radi fantasticno uz ffb odnosno proper vibraciju, ali ga koristim samo na non-fps igrama, jednostavno ne mogu da peglam fps preko joypad-a.

Medjutim ono sto mi je x puta palo na pamet je kako to da ni jedna firma nije napravila kombo, mis+tast, sa feedback-om ili ti vibracijama, kapiram da bi u ovakvim slucajevima to bio pun pogodak.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Trigger dugme to isto cudo da nisu implementirali do sad na tastaturu ili mis...

Meni je prica u svakom Cod-u jako dosadna, a likovi katastrofalni, i sto je najjace, tvrdoglavo ih drze kroz sve ove silne delove, ko da ih je iko zavoleo il sta vec, ne kapiram logiku.
Pa BF ih jede sa pricom i likovima, mislim na Bad Company serijal pre svega.

Malo sam usao u fazon, relativno fino podesio grafiku, mogu reci da je bas dobro sad.. Bas je dobro napucavanje, zvukovi oruzja su vrhunski, kao i mape.. Samo mi je smor ona na Piccadili trgu za sad.

Cod nikad nisam igrao zbog price, samo akcija rokanje zvuk ciu ciu fffff bfff aaaaa krrrr samo rokaj, sto bi rekao Kuzmanovic "kuvanje u kazanu" kakva prica prica u COD... :D

Poslednja izmena:
Koliko su dobre mape, svaka ima gomilu nivoa, ispod, unutra, spratovi, napolju sa dosta stvari iza kojih mozes da se sakrijes.. mislim da su bas uboli sa svim skoro..

80 lvla kasnije i igra mi se sve vise svidja. Pucanje kretanje mape sve je na mestu. Mada mi se ground war sve manje svidja.
Na jednom oruziju 8 delova je podlozno za razlicite atacmente. U svakom od tih delova imate izbor od 1 pa sve do 15+ varijacija tog atacmenta. Imate pravo na 5 slotova pa stavite koji hocete od tih 8. Znaci samo sa jednom puskom mozete da se zanimate i isprobavate u beskraj.

Uzeo i ja, danas malo igrao i sviđa mi se. Nedostajao mi je neki klasičan šuter uz PUBG. Ko hoće, neka doda - SympathyChan#2565

Prvi COD koji sam kupio i najverovatnije cu ga igrati jako (jos se skida :( )

Igrao i multiplayer i ovo je uzasno sto se tice netcode strane, umiranje u milisekundi u duelu, iza zidova i uz naravno frustraciju da i kada prvi povuces obarac to nema nikakve veze vec si mrtav cim se protivnik okrene. Ne znam za BO4 ali ovaj netcode je jedan od najgorih od svih COD igara koje sam igrao do sad, ne znam kako su uspeli da naprave ovako lose iskustvo, mnogo losije nego i BF5 u svojim najgorim patch izdanjima.

Cini mi se da je u nekim partijama radilo okej, za mene ali mozda ne za i protivnika, ali generalno gledano okrsaji su bas lutrija na srecu da ti ogade multiplayer dozivljaj.

ja sam ga kupio, zadovoljan sam, i dalje imam problem sa teksturama, samo mi ne iskace iz igre kad su teksture na low a imam rx580, na svim ostalim podesavanjima izbacuje gresku DX6068, ako neko oce da se sigra, nek me ubaci id mi je NixonSRB#2444

Jel se ovi sale?

Prilozi

• sta.PNG
    sta.PNG
    343.1 KB · Pregleda: 152
Ne rade serveri, ja sam probao pre nekih sat vremena. Upao sam u BattleNet i u igru, ali džaba kad su serveri pali.

Jel ovo zvanicno izaslo za PC?

Sent from my Mi9T using Tapatalk

Ma kaki....još najmanje dve godine :p

Ako ima neko da pravi u skorije vreme pauzu u igranju, i da je voljan da ustupi akaunt na par dana (naravno uz novcanu nadoknadu sa moje strane), neka mi posalje pm.

Presao bih samo kampanju, verujem da mi treba par dana maksimalno, a ne daje mi se 50e jer sigurno necu igrati multi.

Igra bre :) ne stizem da se pohvatam sa vremenom,klinac urnise dan i noc,pa sam izgubio pojam o vremenu i prostoru :)

@sinda

Pa o cemu se pise prethodnih strana, dasta da je izasla

Pa tako recite :) ostarilo se hbg,ne prati se tako kao pre...

Nazad
Vrh Dno