Šta je novo?

Benchmark jubilarne majice

Sad tek vedeh ovu temu...narucujem dve majice: 1L i jedna XL.

Da li je prošao voz? Hteo sam i ja jednu XXL za sebe i jednu L veličine za ženu.

Ako vazi jos uvek ja ne bih ni jednu majicu. :p

Da pitam jos jednom,znaju li se tacne dimenzije u cm? Majica mi treba da je nosim, ne da sa njom perem prozore ako je neadekvatne velicine. Konkretno me zanima XL i XXL velicina.

Ostadoh bez majice..

Pre neki dan mi se javio admin sa ovog foruma i veli nema vrcih od xxl... Peca je obecao ,koliko se secam sa ce SVI moci da kupe majice, trazio sam 4 XL jer imam 2 metra u visinu i skoro metar ipo u sirinu . Kakva je to diskriminacija ,Peco ,care ?!

Ima li vise L? Ja bih jednu

Obratite samo paznju da su majice malo vece, recimo ja uglavnom nosim XL, dok mi ovde L odgovara (183cm/94kg) i po duzini i po sirini, jedino su mi malo uski rukavi, ali rasirice se valjda :).

Majice stigle, potvrđujem da su odličnog kvaliteta i da onaj ko nosi XL može da uzme i L.

Jel mogu jos uvek da se poruce majice? Ja sam se prijavio u temi ali nisam poslao adresu, nadam se da nije kasno...

To i mene zanima. Da li mi, koji smo se kasnije prijavili i koje niko nije kontaktirao po pitanju adrese, možemo da očekujemo da kupimo majice ili je prošao voz za ovaj jubilej?

Ima li majica sa nekoliko x-eva u prefiksu. Ako ima ja bih jednu porucio.

Колико знам иду од М до XXL...

Bilo bi lepo da se ovako nešto ponovi

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Naravno

Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока

Imam dve generacije do sada kao nove... ne bi bilo loše da se pokrene neka prica u vezi ovog.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Realno dodela nagrade je užasno odrađena , ali ništa novo :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Pročitaš komentare i vidiš da je problem u ljudima, vole džabe više od matere i to je to.

Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk Pro

Pa to se moglo i očekivati..kako podeliti tako vrednu nagradu u stilu dobija je onaj koji je najbrži ?
Ljudi su se pobili za one trešnje u centru a neće za laptop od skoro 2000e.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ne znam kako se live čet razlikuje kod mene i kod nekog od vas. Ne znam, tj. ne razumem se, međutim meni je logično da je live čet isti za sve. Ili možda nije? :D

Ima jedan korisnik koje kačio svoj snimak izvlačenja gde prikazuje da je on dobitnik. Dečko se lepo pripremio i samo zbog toga mu skidam kapu. Ja nisam uspeo da upišem ni slovo "a". :p

Ne znam kako je čovek ovo mogao na "izmontira" za 30-60 min i da lažira da je on pobednik.

Nije moglo da se skroluje unazad i da se pogleda ko je stvarno prvi napisao poruku.

Pročitaš komentare i vidiš da je problem u ljudima, vole džabe više od matere i to je to.

Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk Pro

A sto je najgore, radi se o pretezno mladjim osobama, koje prate IT i obrazovanije su od prosecnog stanovnika Srbije. Neki su vec oko 20h krenuli da kopiraju nasumicno izabrane detalje iz specifikacije uredjaja?!
Pa sta onda moze da se ocekuje od kre.zubo.kratije napacene :d

Svaka cast za jubilej, nagradnu igru i nagradu ali realizacija mora da bude mnogo bolja.

PS

Dobar je i video, zanimljiva ideja svakako. A bio bi fazon su Lister i Jez(d)a napravili dil sa Pecom da Bench bude novi sponzor FK Meteor i da Brando fura Bench House na dresu :D :d

Poslednja izmena:
Imam dve generacije do sada kao nove... ne bi bilo loše da se pokrene neka prica u vezi ovog.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Takođe imam dve generacije majica(sa i bez kragne), nosim ih i ovde u Francuskoj...valja reklamirati Bench i na zapadu...
Čim stane kiša, poslaću dokaz u vidu fotografija...[emoji5]

Послато са Mi 9T Pro уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno