Šta je novo?

Benchmark jubilarne majice

Jedna muška XL
Ima li nekih novih detalja oko placanja i isporuke?

Muska L. Hvala ;)

Jedna muska XXL

Javicemo kako, kome...

Majice stizu u utorak ali smo prilicno zauzeti pripremom proslave 15 godina Bencha u cetvrtak uvece

Tako da realno govoreci, krenuce ka vama, ali ne pre narednog ponedeljka

Шаљете ли у Републику Српску?? Ако шаљете онда може 1xL.

L za mene

Muška XXL za mene

ако може, ја бих да купим једну мушку у XXL величини. Хвала. :)

Zelim vam sve najbolje u buducim vremenima i prijavljujem se za jednu XL.

Ja bih 1 komad, muška, veličina L.

Jedna muška "size L" za Kragujevac ,)

Peco ako nije problem mozes li izmeriti velicinu XXL majice u cm. Malo sam se "popravio" te ne bih da omasim velicinu.A i krojevi znaju da se razlikuju,ja recimo nosim majice od XL do XXL , u zavisnosti koliko je kinez bio pijan mereci materijal :)

Nisi jedini ko je pitao za velicine...

Peco ako nije problem mozes li izmeriti velicinu XXL majice u cm. Malo sam se "popravio" te ne bih da omasim velicinu.A i krojevi znaju da se razlikuju,ja recimo nosim majice od XL do XXL , u zavisnosti koliko je kinez bio pijan mereci materijal :)

I mene to zanima. Ne volim da je majica previse siroka/dugacka ali jos gore je kada je tesna/kratka. Desavalo mi se da kupim i XL i XXL koje mi totalno odgovaraju i skoro da su iste po velicini i pored tih razlika.

E i za mene jedna muska XXL :) Ja sam tu negde 194cm i cca 115kg :D, pa ce valjda da bude odgovarajuca (nisam debeo, imam teske kosti :p ).

1 muska L za mene

Poslednja izmena:
Inspirisao me drug Misticx :) .

Imao sam jos jednu koja je bila iz 2005 ili 2006. ako se lepo secam. Ove bi trebalo da su '07, '08 i '09 :). Sa tim sto je ova bela bila svojevremeno skupa ali prokleto neunistiva, nju i dan danas ponekad nosim "u ljude". Samo sto ima .co.yu iza pa je to odaje :D.

Majku mu, kada se setim da sam 2004. kada sam dosao bio srednjeskolac, 15 godina. Od tada zavrsio srednju, fakultet i radim vec godinu i po dana i svaki dan prelistam bar malo ovde, iako sam se bavim skoro iskljucivo softverom. Od bencha sam kroz razne nagrade dobio neko CM napajanje od 700W koje i dalje sljaka i netbook koji je na zalost potpuno crk'o pre mesec dana.

Elem, kraj offtopica :D .

Prilozi

• IMG_20141028_185626-c.jpg
    IMG_20141028_185626-c.jpg
    445 KB · Pregleda: 146
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno