petarmladenovic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.06.2013
- Poena
- 155
Ljudi,da li neko ima iskustvo sa kupovinom sa ovog sajta http://sports.goshoptou.com/
SV je direktan uvoznik skoro svih brendova dok je Djak treća ili četvrta kineska klasa. Nijedne patike iz đaka mi nisu trajale duže od 6 meseci a uvek su odbili reklamaciju.
Prestao sam kod nas da kupujem, ponekad pazarim na SV Nike ali uglavnom gledam da kupujem u Nike outlet u Grčkoj ili Mađarskoj ili da mi neko donese, nije važan model nego da traju. Kupovina kod preprodavaca Sports Directa je takođe bolja kupovina od Djak sporta.
Evo pun paket patika iz djak-a čeka na kontejner, neke mi žao da bacim jer su plaćene papreno a izdržale su 10 x odlazak do grada na 30 stepeni u kolima. Govori ti nesto da su zatvorili 3 velike prodavnice u centru Beograda za samo godinu dana?
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Imaš i ADIDAS TERREX AX3 BETA MID C.RDY u Trefu za 9.360 dinara.
Koje cizme bi mogao da uzmem za zimu, trazio sam adidas terrex conrax boa svugde, ali ih nema, niti znaju da li ce ih biti?
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Što dalje. Kupio sam kad su tek pojavile kod nas, nosio pola zime pukao đon na sredini obe cipele. Skroz pukao, prepolovila se cipela.Grisport preporučujem. Odlične za kišu i sneg
Slobodno tamo, preporuka i od mene.Kupovao neko od extrasports.com, prodaju fejk ili oriđiđi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari