Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ja sam jednom samo platio na AE WM i proslo glatko bez problema, pre neka 3 meseca.
Pre ni posle toga nisam placao WM na AE niti cu.

Tj samo su obeležili da su poslali... Kinezi :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Јуче сам поручио Mi band 4, међутим још увек нисам добио онај маил о потврди поруџбине који ми је до сада стизао после пар секунди (не мислим на маил о слању пошиљке који стигне кад пошаљу пакет), још увек је у обради. Јел то нормално? До сада имам доста поруђбина, све су ми стизсле и увек је стизао тај први маил.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Meni više uopšte ne stize to na mail. Samo kad stigne na destinaciju.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ima već jedno 2 mjeseca ne dolazi email niti obavještenje u aplikaciji čak i kada prodavac pošalje proizvod.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Negde je bag kod njih.
Meni danas stigao paket za koji piše da je u transportu još uvek.

Dan drzavnosti im sve poremetio..

...A3...

Meni od Alija stigao mejl da je pošiljka prispela u Srbiju, a na 17Track i dalje stoji status od 25. septembra, samo da je poslata.

Naručio za drugara nešto, ali i dalje nije poslato ništa. Mi band 4 je u pitanju, Xiaomi MC Store. Ostalo još 15 sati. Ne znam da li da odradim produzivanje? Koliko to produži? Par dana ili nedelju dve? Ako je puno neću produzavati već je prošlo nedelju dana, još 2 nedelje da produzim, pa dok dodje proce 3 meseca.

И ја сам поручио Mi band 4 али са Xiaomi online store, ево већ два дана се ништа не дешава, ни на поруке не одговарају.

Naručio za drugara nešto, ali i dalje nije poslato ništa. Mi band 4 je u pitanju, Xiaomi MC Store. Ostalo još 15 sati. Ne znam da li da odradim produzivanje? Koliko to produži? Par dana ili nedelju dve? Ako je puno neću produzavati već je prošlo nedelju dana, još 2 nedelje da produzim, pa dok dodje proce 3 meseca.

Ne bih rekao da to nešto pomaže, ako nema nameru da ti pošalje (iz bilo kog objektivnog ili subjektivnog razloga) neće ti poslati ni ako tražiš produženje roka, samo odlažeš povraćaj novca.
Ja lično nisam nikada probao, ali kolega jeste i nije se ovajdio.
Međutim, dosta često se desi da prodavac čeka zadnjih 10-15 sati pa tek onda proglasi da je poslao.

Imaju preko 100000 prodatih MB4, cudno mi je da se tako ponasaju. Mislio sam da su ozbiljni. No videcemo.

Да ли да откажем поруџбину? Још нису послали, није ни стигао маил о потврди поруџбине, нико не одговара на поруке. Не знам шта се дешава?
a7dab1a683baf780b778b74421a3cb7c.jpg

По коментарима других из Србије, већ је скоро па требало да стигне. [emoji3]

Završeno sa dispute za jedan paket. Buni me što nemam da vidim dispute information. Samo imam dispute finished. Do sada sam imao i tu opciju. Zna li neko što mi i ovo nije izbacilo?

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

По коментарима других из Србије, већ је скоро па требало да стигне. [emoji3]

Ma meni nekad znaju staviti da je krenulo zadnji dan kad ovo istice, bas moram vidjeti ima li na iduce paketu datum slanja :D

Ma ja uvijek sacekam do kraja jos mi se nije desilo da nisu poslali

Naručio sam neku tastaturu sinoć, danas sam otkazao porudžbinu jer sam našao na kp, nije poslato još uvek naravno.
Je l' sad treba da gatam u pasulj da li će mi biti refundovano, ili šta? [emoji2957]
a284639dd4ef707840c92813a9598f6e.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Au koja glupost. Znači sad treba da čekam 8 dana da vidim šta će biti.
Da je poslao pa i da razumem, ovako nema smisla stvarno.

Pa *mjau**mjau**mjau* kad narucis on ima rok za slanje, ako ne posalje u tom roku mozes otkazati da dobijes refund odmah, ovako ti si vise izrazio zelju, zahtjev za otkaz narudžbe la je do njega hoce li prihvatiti.

Pošalji poruku prodavcu i kaži da hoćeš da odustaneš od kupovine. Kao razlog za otkaz porudžbine odaberi "I no longer need item", većina prodavaca prihvati kada im pošalješ poruku i odabereš taj razlog.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

jel neko naručivao rančeve i torbe?jel drapaju na carini i za to?u pitanju je čuveni ryden ranac,na sniženju je - 40 dolara i za te pare je no brainer ali nisam odavno se akao sa našima pa ne znam šta da očekujem...verujem da neće samo proći pošto nije mali paket jelte...

Ja sam prošle godine kupio njihov ranac. Otprilike je cena bila slična kao što si naveo. Nije mi bilo ništa naplaćeno dodatno.

Ja sam ga platio $36. Ništa mi dodatno nije naplaćeno(Bg).

Nazad
Vrh Dno