Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

:) Pa nisam ga još videla... Sigurno ga neću kupiti ako ne radi :)
verovatno radi ali sa nekom baterijom koja je pri izdisaju...
Po internetu baterija za taj telefon nema, zbog toga me zanima opcija za koju sam pitala - kolika je verovatnoća da se nađe baterija od nekog... nebitno kog telefona... koji odgovara veličini; kapacitet koliki je toliki je...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Потражиш компатибилне батерије и напишеш који је тај тајанствени телефон па се можда и нађе нека друга. Ја сам скоро гледао батерије и слање са алија је скупље од новог телефона са батеријом па и не гледај те сајтове.
Ја бих потражио код Кинеза, на бљуваку или по сервисима тј радњама које продају делове, ко зна шта имају по фиокама. А да знам који је телефон, можда бих се и распитао код неких од поменутих. ;)

Napisi koji je telefon u pitanju. Nema te baterije koje nema na aliju ili ebay. Ako ne, verujem da je nesto drugo u pitanju...

Sent from my LEX820 using Tapatalk

A i ne kontam kakav to tajni specijalni telefon moze biti da se ne smije o njemu pricati i da ga nema u prodaji :D

A opet ako radi, ako mu je baterija ok ne znam sto trazis drugu, jos nisam nikad prvo bateriju trazio pa kupovao telefon :D

Потражиш компатибилне батерије и напишеш који је тај тајанствени телефон па се можда и нађе нека друга. Ја сам скоро гледао батерије и слање са алија је скупље од новог телефона са батеријом па и не гледај те сајтове.
Ја бих потражио код Кинеза, на бљуваку или по сервисима тј радњама које продају делове, ко зна шта имају по фиокама. А да знам који је телефон, можда бих се и распитао код неких од поменутих. ;)
Napisi koji je telefon u pitanju. Nema te baterije koje nema na aliju ili ebay. Ako ne, verujem da je nesto drugo u pitanju...
Sent from my LEX820 using Tapatalk
A i ne kontam kakav to tajni specijalni telefon moze biti da se ne smije o njemu pricati i da ga nema u prodaji :D
A opet ako radi, ako mu je baterija ok ne znam sto trazis drugu, jos nisam nikad prvo bateriju trazio pa kupovao telefon :D

HVALA VAM SVIMA! DIVNI STE!
Odgovaram svima kao jedan odgovor:
Nije nikakav misteriozni fon u pitanju. Koliko sutra ili prekosutra (kad / ako ga uzmem), znaćete svi o kom telefonu se radi. Malo je čudan, raritet, nema ga. Zbog toga nema ni baterija. Napravljen je jednom i nikad više. Verujem da ima bateriju koja je pri kraju. Ako nema bateriju, neću ni moći da ga pogledam. Sve ću sutra saznati.
Sviđaju mi se svi predlozi koje ste izneli. Znači ako / kad budem uzela fon, razmatramo opcije dalje.
HVALA JOŠ JEDNOM :)

Žene, vole da vrte oko prsta pa to ti je čudo, rođene su sa tim :D
Uzmi telefon bez obzira. Vidim da jako hoćeš da ga uzmeš jer nikome nećeš da kažeš koji je telefon da ga možda ne bi "ugrabio" pre tebe.

svi se otmaju o njega [emoji3]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kolekcionari, ne biraju sredstva da pregaze konkurenciju na putu ka zakopanom blagu :D

Pitate me i ja cu vam odmah odgovoriti, a ne kao neki ranije koji nikad nisu odgovorili. Za 2, najkasnije 3 godine svi ce saznati o kom se telefonu radi.

+1. Сад звучиш као А.В.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Još jednom zahvaljujem svima za savet oko disputa. Iako nisam očekivala Ali kaže da i stakla za pogrešan telefon i loše rasporedjena slova u natpisu na majici su dovoljan razlog za ful refund.

Dodao sam dva predmeta iz iste prodavnice u korpu, i za oba predmeta mi stoji da trebam da platim shipping. Kontaktirao sam prodavca, i reče mi da dodam predmete u korpu, i da ne platim, već da čekam da mi on spusti cenu. Sta ja tu treba da radim? Da nastavim do kupovine, a da ne platim, i šta tako da blejim u aplikaciju? Ne razumem.

Napravi order ali nemoj platiti i on će kad spusti cijenu vjerovatno da ti pošalje poruku da možeš platiti.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Stavio u korpu, kliknuo na buy, , I stigao do "pay now" jel to to? Tamo gde su mi svi podaci.

Odaberi "Pay later" i kontaktiraj prodavca da si napravio order i da ti spusti cenu za shipping. Kada prodavac spusti cenu to ćeš videti u orderu i tek onda idi na "Pay now".

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ni ja nemam tu opciju, izaberi samo other payments pa odradi cancel. Napraviće order i onda ćeš imati opciju "Pay now". Kada prodavac promjeni cijenu klikni pay now i plati normalno.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Izabrao sam karticu na kojoj nemam dosta novca, pa mi je tako prebacio predmete u upaid, pa sam kontaktirao prodavca. Hvala svima

1) Za sve dobronamerne članove koji su izrazili želju da mi pomognu oko nalaženja baterije za ovaj egzotičan telefon, još jednom HVALA i sad možemo konkretno da pričamo o bateriji...

2) Kao i za sve skeptične članove koji su filozofirali o misterioznom telefonu, o tome da li ću saopštiti koji je ili još gore o ženama koje kriju šta kupuju...

Nisam htela ništa da govorim dok ga ne uzmem, da ne bih baksuzirala sebi nabavku telefona.

I najzad uzela sam ga, danas...
VOILA.... :)

Moj mali audio genije, jedan jedini, jedinstveni, verovatno nikad ponovljeni, samim tim i redak, zato što je samo jednom napravljen što je i razlog mog prvobitnog pitanja za bateriju, jer baterija kao rezervnih delova nema za ovaj fon.

Moj divni rokenrol telefon :)

Za one koji ne znaju, potiče iz 2015. još tada je imao specifikacije ispod svakog prihvatljivog nivoa, ali je imao nešto što nema ni jedan telefon ni dan-danas, osim možda nekog htc-a ili LGa, a to je audio segment. Pošto sam ga danas uzela, nisam ga naravno još uopšte proučila, osim što sam primetila da ima dva frontalna zvučnika koja su i po kvalitetu i snazi LUDILO! Ima čak dva 3,5 džeka i brdo nekih muzičkih aplikacija koje ću ovih dana da proučavam.

Pošto je sad zaista kasno, ne mogu dalje da pišem, samo sam želela da vam pošaljem sličice moje nove igračke i nadam se da ćete mi pomoći oko ove, nažalost fenomenalne baterije na kojoj piše " Long live rock and roll", a koju ću nažalost jednom morati da zamenim...

Btw, čekam i slušalice original i tada će da bude pravi ugođaj za uši...
Laku noć svima, čujemo se ovih dana!

I naravno:
" Long live rock and roll"

Slikice:
( sorry na fotkama sad sam ih slikala u polumraku tako da baš i nisu neke)
c5f140be83436b5a206fb025dcc9ce1c.jpg
771ddf9d7aada202fdcce5740c3894df.jpg
d543355d8ebbffef4c99b40860b8a6b5.jpg
331083624cebe44747561a83ba6d5c85.jpg
1d5804dc3a9157d816724c82778d7cdd.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

[emoji3] Bravo, inače imam njegove sluške, nisu loše.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kako vama ide ovih dana sa plaćanjem na AliExpressu putem servisa WebMoney? Meni neće da prihvati i dobijam poruku da prodavac odbija plaćanje putem tog servisa iz zemlje koju sam naveo prilikom registracije. I tako već kod 2 prodavca. Menjao sam i browsere i sa različitih računara i preko apk na mobilnom, ali bez uspeha. Kontaktirao sam podršku AE, ali oni nonšalantno kažu izaberi drugi način plaćanja, prodavac mi je poručio da probam ponovo, ali i kroz par dana opet isto.

WebMoney.jpg

I šta sad?

Za petnaest dana, drugi put mi se dešava da mi Kinez da pogrešan broj za praćenje i da pošiljka ode kod drugoga.

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Šta se dešava kada istekne vreme za slanje, a prodavac ne pošalje pošiljku?
Naručio sam neku masku za telefon i vreme ističe za 20-ak sati, da li da čekam da vreme istekne ili da tražim da produže?
Nije mi se do sad dešavalo da ne pošalju.

Automatski se poništi narudžbina ako ne pošalje...prodavac pare dobija tek kad potvrdiš da si dobio robu...

Kako vama ide ovih dana sa plaćanjem na AliExpressu putem servisa WebMoney? Meni neće da prihvati i dobijam poruku da prodavac odbija plaćanje putem tog servisa iz zemlje koju sam naveo prilikom registracije. I tako već kod 2 prodavca. Menjao sam i browsere i sa različitih računara i preko apk na mobilnom, ali bez uspeha. Kontaktirao sam podršku AE, ali oni nonšalantno kažu izaberi drugi način plaćanja, prodavac mi je poručio da probam ponovo, ali i kroz par dana opet isto.

Pogledajte prilog 275727

I šta sad?
Ja već više od godinu dana na Aliju ne mogu da plaćam putem WM

Nazad
Vrh Dno