1) Za sve dobronamerne članove koji su izrazili želju da mi pomognu oko nalaženja baterije za ovaj egzotičan telefon, još jednom HVALA i sad možemo konkretno da pričamo o bateriji...
2) Kao i za sve skeptične članove koji su filozofirali o misterioznom telefonu, o tome da li ću saopštiti koji je ili još gore o ženama koje kriju šta kupuju...
Nisam htela ništa da govorim dok ga ne uzmem, da ne bih baksuzirala sebi nabavku telefona.
I najzad uzela sam ga, danas...
VOILA....
Moj mali audio genije, jedan jedini, jedinstveni, verovatno nikad ponovljeni, samim tim i redak, zato što je samo jednom napravljen što je i razlog mog prvobitnog pitanja za bateriju, jer baterija kao rezervnih delova nema za ovaj fon.
Moj divni rokenrol telefon
Za one koji ne znaju, potiče iz 2015. još tada je imao specifikacije ispod svakog prihvatljivog nivoa, ali je imao nešto što nema ni jedan telefon ni dan-danas, osim možda nekog htc-a ili LGa, a to je audio segment. Pošto sam ga danas uzela, nisam ga naravno još uopšte proučila, osim što sam primetila da ima dva frontalna zvučnika koja su i po kvalitetu i snazi LUDILO! Ima čak dva 3,5 džeka i brdo nekih muzičkih aplikacija koje ću ovih dana da proučavam.
Pošto je sad zaista kasno, ne mogu dalje da pišem, samo sam želela da vam pošaljem sličice moje nove igračke i nadam se da ćete mi pomoći oko ove, nažalost fenomenalne baterije na kojoj piše " Long live rock and roll", a koju ću nažalost jednom morati da zamenim...
Btw, čekam i slušalice original i tada će da bude pravi ugođaj za uši...
Laku noć svima, čujemo se ovih dana!
I naravno:
" Long live rock and roll"
Slikice:
( sorry na fotkama sad sam ih slikala u polumraku tako da baš i nisu neke)
Sent from my HTC U11 using Tapatalk