Šta je novo?

Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

Takodje planiram da uzmem 9t pro. Juče sam ga prvi put video i isprobao uživo i baš je šmekenzi. Daleko bolji i premium osećaj uživo nego na slikama i klipovima. Favorit plavi [emoji4] Savršeno leži i može da se koristi jednom rukom.

Sent from my HUAWEI Mate using Tapatalk

Takodje planiram da uzmem 9t pro. Juče sam ga prvi put video i isprobao uživo i baš je šmekenzi. Daleko bolji i premium osećaj uživo nego na slikama i klipovima. Favorit plavi [emoji4] Savršeno leži i može da se koristi jednom rukom.

Sent from my HUAWEI Mate using Tapatalk
Top je telefon uzivo, ja takodje kupio plavi. 03:30h iskljucim sam punjaca, sad u 16h imam 38% baterije i 5h i 8minuta SOT-a sa ukljucenom sinhronizacijom i 3G mobilnim netom! Meni koji dolazi sa Samsunga nevjerojatno. [emoji2]

Poslano sa mog Mi 9T Pro koristeći Tapatalk

Meni bi takodje trebalo sutra da stigne plavi( imao i crni i crveni), pa reko ajd da probam i plavi. Jedino jos nisam odlučio da li uzeti obican ili Pro?

Послато са SM-T510 уз помоћ Тапатока

Koristio sam vec i Pro i obicni, i bas zbog toga sto nisam sa mojim načinom korišćenja(bez igranja igrica), primetio neku vecu razliku, u stvari nikakvu(sto ne znači da je nema), se i dvoumim...

Ja sam hteo običan ali mi odjednom naleteo nov pro za 280e i tu je presudilo. Prešo sam sa note 5 pro i mislio sam da će baterija biti problem (zbog većeg ekrana i jačeg procesora) jer sam navikao da traje po dan i po, ali drži gotovo isto. Jedino me je otisak prsta baš razočarao pa sad koristim samo pin :/

Meni je otisak prsta odlicno radio i na obicnom i na pro modelu. Kako te je razočarao, pojasni malko...

Pa jednostavno neprecizan, 2 od 5 puta mi otključa iz prvog puta, ako je prst malo vlažan ili tako nešto teško ga je prepoznavao iako sam isti palac dodao 3 puta. "Ok" je radio jedino kad palcem baš pritisnem sa namerom da vidim da l radi. Ni blizu praktičnosti (bar meni) fizičkom senzoru na note 5 koji je radio bez greške svaki put.

I kod mene kako vreme prolazi imam osećaj da sve lošije radi. Kad sam kupio telefon radio je bolje u odnosu na mi 9 se, sada mi se čini da je lošije. Retko kada uspem iz prve da otključam, a pritom otključavanje traje duže.

Inače palac kojim najčešće otključavam sačuvan je tri puta.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Kakve su kamere na telefonu? I baterija jel bar kao na Pocophonu? :)

Pa sta su ubacili to? :(
Bas mi zapao za oko da menjam za s10e sad sam se razocarao

Mogu da ti kazem imao sam Redmi Note 2 i imao je bolju kameru. Ne verujem da u 2019 moze da bude losija kamera jos od nizeg segmenta.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Cek,na RN2 ti je bolja kamera nego na 9t????!!! Ti ili si imao los primerak sa ostecenom kamerom,ili sa tvojim okom nesto definitivno nije u redu.....ovo kad neko procita ko nije cackao 9t,svasta moze pomisliti....

Poslednja izmena:
Pretera ga bas. Ima situacija gde pravi fenomenalne fotke.

Mogu da ti kazem imao sam Redmi Note 2 i imao je bolju kameru. Ne verujem da u 2019 moze da bude losija kamera jos od nizeg segmenta.

Ovo jednostavno nije istina, imam i dalje Redmi Note 3 koji sam dala ocu, koji radi odlično, ima bolju kameru od Redmi Note 2 i moje slike sa 9T i njegove ne mogu ni da se upoređuju. Definitivno te utisak vara.

Cek,na RN2 ti je bolja kamera nego na 9t????!!! Ti ili si imao los primerak sa ostecenom kamerom,ili sa tvojim okom nesto definitivno nije u redu.....ovo kad neko procita ko nije cackao 9t,svasta moze pomisliti....
Nije za mnogo ali za malo, a posto je izasao mnogo ranije ne bi trebalo tako da bude. Mnogo sam se razocarao kamerom odn. slikanjem. 4K video je vec nesto drugo i tu je bolji naravno od RN 2.

Ja sam u poslednjih godinu dana imao mix 2, mi 9 se i sada mi 9t.. mi 9 se i mi 9t prave iste fotke, a oba telefona su bolja od mix 2. Stvarno je nestvarno to što kažeš da je kamera lošija od RN2.

Kamera je prosečna, sa gcam pravi skroz solidne i ok fotke.

Ovo jednostavno nije istina, imam i dalje Redmi Note 3 koji sam dala ocu, koji radi odlično, ima bolju kameru od Redmi Note 2 i moje slike sa 9T i njegove ne mogu ni da se upoređuju. Definitivno te utisak vara.

Onda mi je bas ostao u dobrom secanju. Izvinjavam se ali tako je kod mene.

Izvini druze,ali ja vecu glupost odavno nisam procitao....imam u kuci jedan Redmi Note4,pa 9t ga šije uzduž i popreko,a gde je tu jos rn2.....

Sent from my Mi9T using Tapatalk

Aco a baterija kakva je?

Lol sta necu procitati.. Ja protiv iPhone xsa ne vidim razliku u fotografijama..

Ja navikao na Pocophone da drzi fino, sad s10e ne moze dan zato pitam
Znaci u principu telefon je topic :)

Nije bolja kamera na Pocou, tu su negde.

Koga brine kvalitet, kacio sam slike vise puta u temi, ako treba kacicu opet, u svakakvim uslovima.

Uzmi slobodno telefon, nećeš se pokajati.

Izvini druze,ali ja vecu glupost odavno nisam procitao....imam u kuci jedan Redmi Note4,pa 9t ga šije uzduž i popreko,a gde je tu jos rn2.....

Sent from my Mi9T using Tapatalk
Evo par fotografija skinutih sa google photos znaci losijeg su kvaliteta, plus ovde sto cu da uploadujem. RN2. Izvinjavam se zbog gluposti.
710d0eaede68d3120547bb925f06d6c6.jpg
4ab4145d3812cc9961588898c6086cbd.jpg
622189a7d0f91a8024e41665624d3120.jpg
5f48a438b484fe8bea869e49bc20463e.jpg
057e50e95ad5bea4241ac907460897e6.jpg

Nazad
Vrh Dno