Jel Supernova uopste ima optiku kao varijantu?
U zgradi u Kragujevcu, gde inace od 2000. imamo SBB, su mi uveli pre nekih par meseci optiku od MTS-a, a pre neki dan i koaksijalni od Supernove, pa ocekujem da ce i u KG uskoro doci Supernova...
E sad, malo mi je to nebulozno da pored optike oni dovlace koaksijalni a maltene ista firma... Inace ovo je centar Kragujevca, i Supernova nema neke lose uslove i cene ali vidim svi se nesto zale, pa sad kolko se isplati napustiti SBB...
Imala nemala njihova max down brzina je 120Mbps.
Ja sam od onih koji su se žalili. Novi korisnik SN. Jer sam bio prethodno u Beogridu filijali SBB-a na Novom Beogradu. Imaju nefer odnos prema starim korisnicima pa sam ih zamenio SN kao jedinom alternativom u mojoj zgradi (nemam fiksni tel.).
Pre nepunih mesec dana. I sve moje reklamacije su rešili. Dobio sam i javnu IP adresu.
Za sada sve radi kako i treba.
Ne hvalim ih, prosto iznosim činjenice. Korisnička služba im nije za pohvalu, prvenstveno jer ne poštuju po meni neke uobičajene rokove. I nemušti su. Ne javljaju se. U smislu da kada posaljes email cekas danima. Ili, zoveš, pa opet cekas danima. Uvek korisnik mora da ih cimne, da traži, zahteva... No eto priključen 7. septembra, tarifiranje ide od 12. a 25. dobio javnu IP adresu, čime je sve sto sam tražio reseno.
Radnici na terenu ne poštuju dogovore ne dolaze kada se dogovore. Čak se ni ne jave ako neće / ne mogu doći.
Sa druge strane, rešili su sve reklamacije, dolazili su tri puta zbog intervencija koje sam tražio. Jednom su me zvali radi dobijanja javne din. IP adrese.
Zameram im sistem rada. Kada te priključe treba sve i da proradi. Ali nije tako. Dobijes u startu kako oni kažu "kontrolni internet" 10/1Mbps. I tako danima. Tv od starta nije radio kako treba, jedan od njih.
No eto resise sve probleme.
Sa druge strane ustedecu oko 40.000 za dve godine a imaću duplo brzi internet. Sto se tv tiče čini se da ima više kanala mada to mi nije toliko bitno. Imam recimo i arene i sk, neko kaže sk je samo do kraja godine, no ne znam da li je istina.
Zapravo se hvale time što imaju popularne sportske kanale.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока