Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Sve dok je kamera dobra dizajn je u drugom planu, ali kao sto rekoh meni je ovo odlicno. Nista ja tu ne bih dirao. [emoji4]

Tako i ja cenim , između 3300 i 3500 Kineza :)
Ako tako bude mi8 je blizu penzije

Sent from my MI 8 using Tapatalk

7 pro u svakom slucaju. Ne kapiram postojanje dve verzije.

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Meni se svidja i dobro je sto postoji verzija sa ravnim ekranom (i ne prevelikih dimenzija). Ovaj put nisu previse osakatili non-pro model.

Najjače od svega što su svima podelili plavi uređaj a meni se mnogo više sviđa onaj sivi.. :/
Mogla bi da se otvori nova tema za op7t ?

I meni mnogo lepsi siva, odlicna nijansa.
Sad ovaj non pro model kad su stavili 90hz itekako ima smisla po mom misljenju. Pre sa sedmicom i ne bas, iz prostog razloga sto nije bio u zvanicnoj prodaji kod nas ili kod operatera. Dati 450-500e za fon bez legalne garancije po oglasima, a da pritom ne donosi nista wow u klasi, bez obzira sto je vrh fon, nema nekog smisla. Za takvu kupovinu, skupljih modela sa 12 meseci "garancije" jedino su mi prethodni Mi Mix modeli donosili to nesto wow ili drugacije/dobro. Sad i OP 7t. Samo da vidimo cenu, realno 500e kod nas na oglasima kad stigne, a verovatno i nesto preko.

^Apsolutno se slazem sa gore napisanim.

Послато са SM-T510 уз помоћ Тапатока

Sjajan telefon, dobro bi mi legao taj sistem kamera. A tu je i 90 Hz ekran. Svrbe prsti...

Po mom misljenju bolji izbor je 7 Pro, mada ni sa jednim nema greske. [emoji4]

Poslednja izmena:
^Slazem se.

Послато са SM-T510 уз помоћ Тапатока

Po mom misljenju bolji izbor je 7 Pro, mada ni sa jednim nema greske. [emoji4]
Naravno, 7 Pro je ipak viša klasa u odnosu na 7T. U odnosu na stari 7 ovaj donosi nove kamere na leđima (ako nisu najbolje u klasi onda je opet rešeno na 7 Pro) izgled prednji isti (7 Pro ima ceo ekran bez rupa), a skuplji verovatno 150-200e u odnosu na običan 7. Meni 7T pored 7 Pro ništa wow. Ako 7 padne cena biće još bolji za kupovinu.

Slazem se u potpunosti. I da za koji dan predstave 7T Pro, ne moze imati neka wow poboljsanja u odnosu na obicne sedmice.
Najbolja stvar kod ovog 7T modela (i eventualno 7T Pro ako i kada izadje), je pad cena obicnih sedmica. [emoji4]

Baš tako. U nemačkoj jači 7pro već za 500e zna da naleti sa minimalnim tragovima korišćenja...da nisam skoro n10 pazario... [emoji849][emoji1787][emoji56]
07683a1e47953c777641ee580db3ebb7.jpg

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Uzmi i probaj, ako ti se ne svidi vrati se na N10. Neka N10 u fioci dok ne odlučiš, OP bar prodaješ za iste pare.

Upravo tako. A verujem da ce se zadrzati na OP. [emoji4]

Ne bih rekao da će ga kod nas baš lako prodati, pogotovo ne za iste novce.

Послато са SM-G973F уз помоћ Тапатока

ovde bi ga 100 posto prodao odmah za 500e,bio bi fazon dva sata na oglasima.

Čekam i 7T Pro pa ću videti koji kupujem. OnePlus br. 1 ove godine.

Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk Pro

Kakav on7t pro ? Odakle info da će se pojaviti ?
Mislim i ako se pojavi biće fazon samo za USA i njihovu Verizon mrežu

^Zasto se ne bi pojavio? Videcemo u oktobru kakav ce biti...

Gde piše da će ga izbaciti u okt ?
Mislim ako se to desi onda oni stvarno ne znaju više gde biju :)

Upravo tako! Nadam se 120hz da vidim!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Hahahahaha...nerealan si!!! [emoji23][emoji28][emoji23][emoji1787]

Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk Pro

Po mom mišljenju 7t pro će biti isti kao i 7 pro sa drugačijim rasporedom kamera i više rama u osnovnoj verziji. Ideja je mislim bila da se osvezi 7 ica jer je 7 pro superiorniji u pogledu osvezavanja ekrana i kamere, i bukvalno skoro niko nije kupio sedmicu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh Dno