Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Mate 20 Pro pojeftinio u Vipu sa 44k na 26k uz Neo 12 tarifu.

Sent from my Huawei P30

^ Da li to znaci da ipak ima nade da se kod nas pojavi M30? [emoji4]
Skoro pa se ne primeti. Vide se malo prorezi oko kamere, i senzora. Ne odlepljuje se normalnom upotrebom, jedino treba malo paziti pri ubacivanju u futrole da se ne zakaci neki kraj I odlepi. Ja sam prvi put lepo foliju, pa ima na 2 mesta male mehurice, ali drugi put kad sam lepio bez greške je uspelo, samo što sam to radio na tudjem telefonu xD
Trenutno ne mogu uslikati a da ispadne dobro.
Hvala [emoji4]
Kako prepoznat dal ima LG ili BOE ekran?
Imam OnePlus pa se razmisljam da menjam za jedan dobar polovan.
Instaliras sa GP app Device Info HW. Ali koliko vidim posle poslednjeg apdejta sistema ne ocitava sve podatke.

Meni danas stigao M20 Pro iz Vipa, BOE ekran. [emoji4]

Ništa ti ne znači BOE panel. Ja pre mesec dana naleteo na faličan BOE. Pisao sam ovde u temi... Skini aplikaciju za testiranje i proveri.

Kako se bese proverava?
Ne moze da se manifestuje bas odmah jer je nov mob, to se pojavi posle odredjenog vremena, zar ne?
Mada svakako je veca sigurnost sa BOE. LG je ovde bas zeznuo stvar. [emoji4]

Hvala puno na linkovima i pojasnjenju i izvini na cimanju. [emoji4]
Odradio sam sve kako je napisano i hvala Bogu nema nikakvih problema. Nadam se da ih nece ni biti. [emoji3]
EMUI nema opciju double tap to wake, kao ni da spustis notifikacijsku traku jednostavnim prevlacenjem na dole na bilo kom delu ekrana?
Bas bezveze, to su mi za sada najvece mane inace ovako radi odlicno, prijatno sam iznenadjen. Nije na nivou MIUI, pogotovo ne Oxygen OS-a, ali daleko je od toga kako ga pojedini predstavljaju. [emoji4]

Poslednja izmena:
Super, ubo si premiju, uživaj! :D
Meni je prevlačenje za notifikacije veliki -, dok double tap mogu i da prežalim jer ga slabo koristim.
Evo ako ti bude od koristi jedna aplikacija koja za razliku od većine drugih bez root-a može da zaključa telefon na taj način da je moguće posle otključati pomoću FP: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chamika.screenoff . Nju sam koristio na 9T i fino radi.

Elem, na mene je najveći wow efekat (pored kamera) ostavio dizajn, osećaj u ruci kod Mate 20 Pro. Neverovatno. Pogotovo ako si uzeo plavi ili zeleni koji imaju nešto drugačija leđa, kao neku blagu teksturu... Fantastično n

Hvala jos jednom! [emoji4]
Dosta koristim DT2W opciju i pri otkljucavanju moba, pa ce biti malo problema dok se naviknem. [emoji4]
Uzeo sam Twilight boju, ali i zelena i plava su isto lepe, posebno jer imaju onu teksturu pozadi pa se mob samim tim manje kliza i manje ostaju otisci. [emoji4]

Znaci ukoliko je mob full pakovanje (vakum) ne moze da se proveri tj zna koji je ekran u pitanju?

Sent from my HUAWEI Mate using Tapatalk

Koliko ja znam ne moze.
Moj ti je savet da vijas primerke sa garancijom operatera ili neke zvanicne radnje kada je ovaj model u pitanju. Ne treba rizikovati bez potrebe. [emoji4]

Lg panele vise ne stavljaju tako da je mogucnost da ti se pojavi hulk minimalna. Samo gledaj da uzmes tel koji je proizveden 2019 ,mozes po serijskom broju da vidis i naravno da ima garanciju

Sent from my phone using Tapatalk

Slazem se sa vama momci, samo ovi u radnjama sa garancijom duplo skuplji od ovih sa kp [emoji38] cena k'o da je M20 sad izasao, a ne pre godinu dana [emoji849]
Generalno rizicno je uzimati ga, a opet jako dobar, lep i mozda poslednji najbolji i najkompletniji Huawei-jev fon nakon ove situacije sa Google. [emoji28]

Na koji nacin najcesce punite mob?
Brzim, sporim/obicnim, bezicnim punjacem? [emoji4]

Poslednja izmena:
EMUI na p30p ima dt2w, ne vidim zašto ne bi bilo te opcije i na mate 20p, ako je već dobio 9.1

P30 Pro

Da, ali i BOE se zadesi feleričan. To sam hteo da kažem. Sve dok se ne upali i lepo istestira i zagleda ne može se sa sigurnošću znati. A plus ne mora odmah da bude vidljivo već može vremenom da se pojavi. Nije mala kocka...

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Da, ali i BOE se zadesi feleričan. To sam hteo da kažem. Sve dok se ne upali i lepo istestira i zagleda ne može se sa sigurnošću znati. A plus ne mora odmah da bude vidljivo već može vremenom da se pojavi. Nije mala kocka...

Ti to iz iskustva ili šta?

Do sada nisam vide niti jedan feleričan BOE ekran. Meni je zapao LG koji je zamenjen sa BOE i evo nikad niti jedan problem generalno sa telefonom. Nikakva kocka nema potrebe da se pominje jer je telefon vrhunski urađen.

Iz ličnog iskustva. Pisao sam ovde u temi, mislim da sam i slike čak okačio... Nov telefon, proizveden u aprilu ove godine, BOE ekran i fabrički ima problem sa lepkom. Veoma malo ali je tu od samog početka. Vremenom može samo da bude još gore. Pa nije mu džabe cena toliko pala. Bukvalno u rangu P20 Pro.

Dakle da ne bi bilo velikog kockanja telefon kupiti samo gde se dobije fiskalni, preko kp otpada?

Meni je čovek sa kp vratio novac, nije čak ni želeo da daje drugi tj dobavljač verovatno shvativši da je bespotreban rizik jer svaki sledeći može biti isti. Ubrzo je i izbacio iz ponude taj model.

Čak i da uzmeš od operatera, ne znam da li će menjati displej ili bi dobio novi telefon. Ako dobijaš novi treba ti vlasnik ugovora da bi podigao telefon ili ovlašćenje da uzmeš odmah.

Iz ličnog iskustva. Pisao sam ovde u temi, mislim da sam i slike čak okačio... Nov telefon, proizveden u aprilu ove godine, BOE ekran i fabrički ima problem sa lepkom. Veoma malo ali je tu od samog početka. Vremenom može samo da bude još gore. Pa nije mu džabe cena toliko pala. Bukvalno u rangu P20 Pro.

A izvinjavam se...čudno da je bio BOE. Generalno ja sam dobio komplet nov telefon u vakuum pakovanju.

I moj takodje, vakuum, a na osnovu serijskog broja sam proverio datum proizvodnje. To me je i odbilo od daljeg ganjanja. Inace po meni Mate 20 Pro i dalje top kupovina. Za 450e gore-dole 10ak evra moze da se nadje nov.

Ja sam kupio preko KP sa BOE ekranom i radi perfektno. Mogu ti poslati na PP od koga sam kupio.....

Evo i ja da se prijavim kao novi korisnik..
Uzeo sam polovan od drugara, sve radi super..
Jedino bih hteo da uzmem neku futrolu pa se dvoumim dali onu original flip futrolu ili neku drugu predlažete..?
I neku zaštitu za staklo..

Poslednja izmena:
Vidim danas na akciji ovaj telefon u prodavnici na t... 500e , skroz ok cena za normalnu garanciju od 2god

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Na sajtu je snizen sa 122k na 110k, sto je i dalje redovna cena. Kakvi likovi. [emoji23]
Oni cesto imaju te neke ludacke akcije. Tipa dobar tv bude na snizenju po vise desetina hiljada itd. [emoji4]

Pa jel neka fora u necemu ili mu dodje to sigurno nesto? :)

Pa uvek treba biti oprezan kada su toliki popusti u pitanju, pogotovo u zvanicnim radnjama. U smislu da se vodi racuna da, u ovom slucaju mob, nije refurbished i slicne stvari. [emoji4]

Nazad
Vrh Dno