Hvala [emoji4]Skoro pa se ne primeti. Vide se malo prorezi oko kamere, i senzora. Ne odlepljuje se normalnom upotrebom, jedino treba malo paziti pri ubacivanju u futrole da se ne zakaci neki kraj I odlepi. Ja sam prvi put lepo foliju, pa ima na 2 mesta male mehurice, ali drugi put kad sam lepio bez greške je uspelo, samo što sam to radio na tudjem telefonu xD
Trenutno ne mogu uslikati a da ispadne dobro.
Instaliras sa GP app Device Info HW. Ali koliko vidim posle poslednjeg apdejta sistema ne ocitava sve podatke.Kako prepoznat dal ima LG ili BOE ekran?
Imam OnePlus pa se razmisljam da menjam za jedan dobar polovan.
Ne može. Jedino po serijskom broju može da se vidi datum proizvodnje i to je to.Znaci ukoliko je mob full pakovanje (vakum) ne moze da se proveri tj zna koji je ekran u pitanju?
Sent from my HUAWEI Mate using Tapatalk
Svi telefoni koji su proizvedeni 2019-e imaju boe displej a mislim da je cak i decembar prosle god imao ssmo boe displejNe može. Jedino po serijskom broju može da se vidi datum proizvodnje i to je to.
Da, ali i BOE se zadesi feleričan. To sam hteo da kažem. Sve dok se ne upali i lepo istestira i zagleda ne može se sa sigurnošću znati. A plus ne mora odmah da bude vidljivo već može vremenom da se pojavi. Nije mala kocka...
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Iz ličnog iskustva. Pisao sam ovde u temi, mislim da sam i slike čak okačio... Nov telefon, proizveden u aprilu ove godine, BOE ekran i fabrički ima problem sa lepkom. Veoma malo ali je tu od samog početka. Vremenom može samo da bude još gore. Pa nije mu džabe cena toliko pala. Bukvalno u rangu P20 Pro.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Vidim danas na akciji ovaj telefon u prodavnici na t... 500e , skroz ok cena za normalnu garanciju od 2god
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari