Šta je novo?

SP u košarci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sačekajmo kraj prvenstva.

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

Mene trenutno najvise brine sto Sale ne preuzima odgovornost, bojim se da nece podneti ostavku a savez ga nece smeniti.
Stalno drvi kako je zajednicka krivica, dosta problema...

Bjelica je decko vrlo korektan, izasao rekao, ja sam zahebo sve, igrao sam kao go..no... OK, svakome se moze desiti, zato je tu trener da te zameni.

Srećom da mu ističe ugovor nakon Mundobasketa. Ima šanse da se raziđu, savez i on, uz nikakvo pominjanje o novom angažovanju. :)

Lol. Izgleda da če mo ipak igrati sa Dream team-om, Francuzi ih pobediše !!!
Znači, Nightmare Vs. Dream team. :wave:

Bilo bi greota da ne igramo, ipak smo se mesecima spremali za taj duel, sve sto se do sada desavalo bilo je samo priprema za taj mec!

Znači taktički smo izgubili ovo prvenstvo? :D
Znali smo da ne mogu francuze da prođu

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

Češka će pokloniti pobedu Australiji, kako igraju

OZZY83, dve najbolje plasirane reprezentacije iz Evrope idu pravo na OI. to su, za sada, Španija i Francuska

p.s. tema nije košarkaška reprezentacija Srbije

Poslednja izmena:
Za mene bi bilo mnogo sokantnije da Ceska pobedi Australiju nego sto je na Arg dobila ili FR Amere.

danas su plavi pobedili u prvoj a izgubili u drugoj utakmici.

u polufinalu su
Argentina - Francuska
Španija - Australija

predviđeno finale Francuska - Španija

Uh..ovo ipak nisam ocekivao od amera.

Sho se nas tice..ne znam, ipak mi nije toliko krivo(dobro ajd kad su se strasti stisale, pola sata posle utakmice i pominjanja majki i sestara i ostalih zenskih clanova familije, svakome ko je otisao na sp [emoji3]) Ok nije kraj sveta, bice takmicenja, ima dana za megdana, nek se tim i dalje gradi.

Bilo bi dodjajno sa stilom da oderemo sad Amere kao za inat svima...al cisto sumnjam.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

I ja mislim da ladno moze obrnuto, cak mislim da ce Australija biti prvak sveta

Sent from my iPad using Tapatalk

Imaju strasan tim, po imenima najjaci od svih preostalih ekipa.

Veliko iznenadjenje poveda Francuske. Deremo amere i to je to. Neka nadju sta je problem u ekipi i neka srede to. Mada mislim da ce se dosta njih povuci posle ovog prvenstva.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Povuci ce se ako ostane isti selektor.

Apsolutno ne vidim zasto bi Jokic i Milutinov ponovo igrali ako Sale vodi. Strasno koliko ih je obojicu ponizavao.

Nedovic se vec javio da je spreman za kvalifikacije [emoji3] Vala ga razumem da je jedva docekao da im ovo natrlna na nos.

Pita me klinac ko je ova kosarkasica? Ili je odbojkasica? Ja nemam pojma (a voleo bih da znam)

Prilozi

• 20190911_142413.jpg
    20190911_142413.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 194
Sho se nas tice..ne znam, ipak mi nije toliko krivo(dobro ajd kad su se strasti stisale, pola sata posle utakmice i pominjanja majki i sestara i ostalih zenskih clanova familije, svakome ko je otisao na sp [emoji3]) Ok nije kraj sveta, bice takmicenja, ima dana za megdana, nek se tim i dalje gradi.

Vama koji mozete tako verujem da je lakse jer se izduvate ja sa druge strane jos ne mogu da se nacudim da su onako podlegli pritisku. Ne znam zasto se nisu spremili psihicki, kod nas se barem u kosarci zna da nista sem zlata se ne racuna. Na pocetku utakmice onakvi oboreni nosevi... tacno ko da im je falio jedan Stimac.

@LazaNS
Moze li pojasnjenje kako je Sale ponizavao centre? Ja sam odgledao sve utakmice ali izgleda da sam nesto propustio.

Jokica koji je zvanicno najbolji centar na svetu nije drzao u prvoj postavi, vec ga je uvodio kao izmenu Bircevicu! Valjda je morao prvo da se dokaze pored Bircevica i Raduljice.
Kada je bio u igri, drzao ga je na poziciji 4, nije ga pustio da igra na svojoj centarskoj poziciji. Tek u zadnjoj utakmici ga je pustio da igra gde treba, naravno da nista nije bilo uigrano. Takodje je bilo logicno ocekivati da ce se igra cele reprezentacije bazirati na Jokicu i svaki napad ici preko njega, medjutim to apsolutno nije bio slucaj.

Milutinov je mislim zvanicno najbolji centar Evrope, mlad i moze da igra jos 10 godina za reprezentaciju, on je dobijao minute na kasicicu. Morao je da je deli sa Raduljicom i Marjanovicem, koji em veze nemaju em nemaju nikakvu perspektivu jer su odavno presli svoj zenit.

Ostaje samo pitanje ko je ovde ko, pošto jedan strada.

Nije bilo potrebe za Bircevicem u ovoj ekipi. Realno kad se pogleda mi osim Bogdanovica nemamo pravog sutera i to vec duze vreme. Jovic, Guduric, Micic, Nedovic, Kalinic, Simonovic, Lucic ja ne znam sta oni rade na treninzima ali ima fali sut sa distance ili polu-dstance samo tako. Kada se tome pridoda da ih je bilo strah preuzimanja odgovornosti dobije se rezultat koji smo napravili. Razvalis Francuze i sve ostale u pripremama i onda igras sa Amerima za plasman. Mislim da ovoj ekipi ni Duda ni Zeljko ne bi nasli resenje. Od igraca koji su izborili plasman na svetsko ja nijednog(koji nije prisutan u ovoj ekipi) ne bih vodio jer je to toliko lose koliko sam video u pripremnim mecevima. Mozda Kokoskov bi mogao da uklopi. Steta jer OI su sledece godine ako se uopste plasiramo.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Jedan od problema bile su i te pripreme. Uopste mi nije jasno igranje 10 pripremnih utakmica, od toga 2 sa reprezentacijom sa kojom igras i u grupi na prvenstvu.
Ne toliko zbog povreda koliko zbog nekih drugih stvari. Povrede su sastavni deo sporta a izgleda i nasih odlazaka na velika takmicenja. U poslednje vreme nam se ne da da odemo kompletni na neki turnir.
Uz par pripremnih, one utakmice u grupi bi idealno posluzile za uigravanje ekipe a kasnije i za podizanje forme kako takmicenje odmice.
To odlicno radi Spanija npr, dok mi dve najbitnije utakmice odigrasmo najlosije. Bukvalno kao da je neka druga ekipa izasla na teren protiv Spanije i Argentine. Bas je lose izgledalo u oba navrata ali i pored toga smo imali nekoliko sansi da u potpunosti preokrenemo rezultat u nasu korist protiv Argentine i da na kraju slavimo. Ali veliko je pitanje da li bi i tako nesto bilo dovoljno da se trgne cela ekipa za naredni mec i borbu za medalju.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno