Šta je novo?

SP u košarci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@momsab
Ma salim se, tema "radi" do kraja sampionata.
Ovo za trojke je tacno, Bogdanovic malopre dve promasio, bez ideje skroz.

Da mi je neko pricao ne bih mu verovao.
E moj Sale...
Bukvalno smo sami sebe dobili u obe ove utakmice.

Prve dve bolje ekipe na koje smo naisli i odmah se vidlo sta smo i gde smo. Eto toliko o nasoj kosarci.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Jeste,trener je kriv sto nam Scola od 40 leta ubacuje onakve frljoke,dok ga Jokic i ostali samo posmatraju... Dajte budite malo realni,osim Bogdana,nemamo igraca koji je nesto pokazao na ovom turniru. Ne znam kog trenera da dovedes,ne znaju (ili nece) da sutnu,a ni da skoce.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne, nego smo mi sa foruma krivi. [emoji23]

Pa ne znam ko ne kriv sto Kalinic i Nedovic nisu igrali a sto su do ove utakmice vecina igraca igrali na pogresnim pozicijama.

Imamo Bogdanović i Jokića koji su klasa, ostalo sve daleko ispod.

Imas skupinu najboljih pojedinaca na turniru, bez ikakve dileme.

Znaci ako igra ne valja, nema ko biti kriv ni trener.

Da mi je neko pricao ne bih mu verovao.
E moj Sale...
Bukvalno smo sami sebe dobili u obe ove utakmice.

+1
Tačno, ništa ni Španija ni Arg nije bolja od nas, mi smo igrali najgore moguće što je moguće a da ne bude sumnjivo i smešno, najblaže rečeno.
Naši su ulazili u tekme sa nekom senkom na očima, kao drogirani da su, potpuno nesvesni, neprisutni.

Treba izaći iz Aba lige i svakom košarkaškom centru dati po milion evra i krenuti ispočetka.

Imas skupinu najboljih pojedinaca na turniru, bez ikakve dileme.

Znaci ako igra ne valja, nema ko biti kriv ni trener.
Sto kaze moja baba dzaba golem kad je mlohav.

Imamo toliko iskusnih trenera od kojih ce neki nadam se dobiti prikiku od sledeceg naticanja.

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk

Imaš čak 13 skokova više (42/29) pa budeš razbijen, to treba znati. Vodiš 6 centara samo da greju klupe(Birča 0min, Bobi 2min, Milutinov3min i Brada čak 4).

Ne može se igrati sa timom divova protiv ekipe pune brzih bekova, možda je moglo pre 30-40 godina. Uredu povredio se Teo i Gagi, pa pozovi bar Avramovića, Todorovića, Marinkovića ako već Nedović ne valja, umesto Bobija, Birče i drugih visokih sporaća.

Poslednja izmena:
Yojinbo je totalno u pravu od pocetka, samo jednostavno smo potiskivali te cinjenice.
Takav nam je nentalitet jednostavno. Da smo preokrenuli ovo, bilo bi lozenje da bijemo Amere.

Treba izaći iz Aba lige i svakom košarkaškom centru dati po milion evra i krenuti ispočetka.

Upravo - sećam se tamo '98, '99 i Winston Yuba lige - jaka ko crna zemlja. Zvezda i Partizan kad treba da idu Leskovac klecaju im kolena, tu je bila Vojvodina, tu je bila TBC Borovica (možda sam propustio koje slovo u imenu, beše to pre 20+ godina), igrala se muška košarka.

Imali smo po 1-2 stranca u timu, a čak ni oni nisu bili nosioci igre, već isključivo domaći igrači.

Yojinbo je totalno u pravu od pocetka, samo jednostavno smo potiskivali te cinjenice.
Takav nam je nentalitet jednostavno. Da smo preokrenuli ovo, bilo bi lozenje da bijemo Amere.
Pa mozda i hocemo za 5, 6 mesto posto kolko sam video ima onih koji veruju u Francuze [emoji23]

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk

Do sada sam kako-tako bio za Djordjevica,ali sada je kraj.Ostavka iz momenta.Radulja,Bjelica,Simonovic,Bircevic,Micic Hvala-dovidjenja!

Nov selektor,Jokic,Bogdanovic,Jovic idt...Oko njih treba da se pravi nova selekcija!!!

Da bi se izbegao shitstorm na forumu, tema se zatvara. Za branjenje Kosova i ostatak patkometrije, imate druge forume.

Nadam se da su se strasti smirile, tema je opet otvorena.

Nijedna glupost se neće tolerisati i dobijaće se direktni banovi.

Reprezentacije u Top 3 - 1. USA, 2. Spanija, 3. Argentina

Po meni Spanija moze i do zlata ako budu igrali kao protiv nas,a Ameri budu imali los dan,kao protiv turaka. Ipak je to iskusna i uigrana ekipa sa vrhunskim igracima,koji igraju zajedno duzi niz godina.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moguce je, mada tipujem na hladnokrvnost Amera.

Imam neki trip da je Argentina ono sto je trebalo da budemo mi, krasi ih ista borbenost i timski duh kao nas nekad.

SAD - Francuska (3. četvrtfinale)
vodi (i povela) Francuska, prvi faul iznudiše. biće ovo zanimljiva tekma

Poslednja izmena:
Dobra utakmica USA-Fra.
Francuzi, po prikazanom, imaju prilično dobre šanse da se plasiraju u polufinale. Samim tim nama ono doigravanje za 5.-8.ne igra nikakvu ulogu jer Španija i Francuska dobijaju vizu za OI.

10 razlike za Francuze, dobro igraju

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Играју срцем, користе своје знање и нема страха као код наших. Плус имају стратегију и одговор на сваки Попов потез. Ми све ово нисмо имали.

Vive la France!

Mitchell trsitelj... Biće odlična završnica.

Kako treba da se odigra ostatak takmicenja da mi odemo na OI?

edit: rekoh vam, Ameri su hladnokrvni

Poslednja izmena:
Sada jako teško da odemo na OI sa prvenstva, i sa kvalifikacionih turnira neće biti lako. Znači treba da budemo među prve dve evropske ekipe, što znači ako Francuzi pobede ništa od toga, ako izgube moramo biti peti (mora da pobedimo Francuze i Česku ili Poljsku).

Ako ne uspu bore se za četri preostala četri mesta, u četri svetska turnira (samo pobednik ide dalje), a potencijalni protivnici su: Brazil, Grčka, Litvanija, Italija, Turska, Rusija, Nemačka, Češka i Poljska, plus 2 evropske "Wild Card" ekipe(najverovatnije Slovenija, možda i Hrvatska, Letonija, Crna Gora), a bogami su tu i Kanada i Porto Riko... Nije lako...

Poslednja izmena:
Razmisljam,pre bi da francuzi pobede,da skinu amere,nego da mi obezbedimo OI.Posto je I pitanje dali cemo uspeti pobediti vise bilo koga u kini.

Sent from my S57 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno