Šta je novo?

SP u košarci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bjelica prelama rezultat :D
U čiju stranu [emoji1]
On je strašan igrač, ali totalno van ritma, ne plaši se da preuzme odgovornost, ali kao da je premoren..
Bogdanović mora da se više koristi, njegove trojke 2/2

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bjelica 20+ do kraja utakmice :)

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Opet Sale, ubacuje hladnog Milutinova, i ubija nas...Kakve su to gluposti, koliko god da sam laik, ovo je toliko očigledno...Pa može Jokić do pauze da izdrzi još dve minute

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa ako u NBA play off igra 40+ minuta (pa i 64) svaku utakmicu, nema razloga da ovde ne moze celu.

Al dobro, nek se vrati sad u punoj snazi.

I neko nek izvede Bjelicu.

Treba Jokica odmoriti malo za poslednju cetvrtinu. Igraju kao pocetnici, ne znam sto su onoliko uplaseni.
Jedino Bogdanovic igra kao zmaj, ako ne moze da sutne makar iznudi faul. Tako treba, igra kao mator.

Tapatalk from Poco loco

Ne pratim aktivno poodavno ali ocigledno je da bespotrebno srljamo u napadu i da u odbrani nam je skok ka ta stro fa.

A evo i njih stao sut [emoji23][emoji23][emoji23]

Poslednja izmena:
Kao što Šarenac upravo reče, "imali smo momenat maločas" na +1 za nas.

Ko god da prođe, Ameri lagano idu u finale.

Zalecu se i prave glupe akcije generalno, Micic skroz dekoncentrisan i bolje da ga ipak skloni do kraja jer je imao neke jako lose poteze.

Unakazise nas trojkama. Ko je rekao da ne moze 60%? Nabice 70 kako je krenulo.

Tapatalk from Poco loco
Edit: samo na Bogdanovica treba igrati. On je jedini koji moze da igra.

Poslednja izmena:
Scola im je malo pokvario procenat,ali ostali tovare i dalje. Dobro je rekao Sarenac,samo im trener jos nije ubo za 3.

Sent from my iPhone using Tapatalk

This thread will be closed in 10 minutes :D
Idemo kuci.

Ovakvom igrom nije nam ni mesto tu. Ne znam sta im je, odbrana je nula. Gasim TV, dajte lock.

Tapatalk from Poco loco

Djordjevic truba... Selekcija tima, vođenje utakmica i taktika =0

Hvala Sale, da se ne ljubimo... Dajte Kokoškova

:edit
Kolega Rama voleo bih da čujem tvoje mišljenje o treneru koji je posao selektora dobio preko veze sa nula iskustva na klupskom nivou

Poslednja izmena:
Tako i treba kad naš trener ***** "kome trebaju onakve utakmice sa +40". Evo sad drugu bitnu za redom gubimo (ako još neko veruje u pobedu, izvinjavam se) kao da igraju neki amateri.

Bruka i sramota, Djordjevic momentalno da podnese ostavku.

To je to... Poleteli su pre prvenstva, bice prvaci itd... Ahaaa... Ovakvom igrom No Way...
Zaslužena Pobeda Argentine, lepo su nas izigrali, a naši pa kao početnici... Uplašeni stegnuti... I eto epilog...
I Gospodin Sale Nacionalne mogao bi malo da izduva od Reprezentacije...
Lično prvo njegov ne uspeh vođenja pogrešnom taktikom i protiv Španije i Argentine...

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Poslednja izmena:
IMG-3445.jpg

Igrac takmicenja Bogdanovic, to je jasno vec sad.

NIkad ne bih protiv Srbije se kladio ali protiv spanaca pa protiv Argentine kvota na SRbiju 1.10 a na druge 5-6.

Djordjevic truba... Selekcija tima, vođenje utakmica i taktika =0

Hvala Sale, da se ne ljubimo... Dajte Kokoškova

:edit
Kolega Rama voleo bih da čujem tvoje mišljenje o treneru koji je posao selektora dobio preko veze sa nula iskustva na klupskom nivou
+1

То је то, наши шутирају тројке када нема излаза и не могу даље а не шутирају када је чисто. Малопре Јовић три пута враћа Јокићу иако је бар два пута могао да проба тројку без одбране и на крају Јокић без снаге да заврши. Њих кренуле тројке, вероватно толико нису постигли у целом такмичењу.
Бобан је могао да игра, само да му се каже да се не гура за позицију као у нба јер су тамо тешки и јаки центри који неће да падају на сваки додир. Лоше измене, лоше комбинације, сви су били без концентрације као да први пут играју заједно. Аргентинци су вукли наше потезе и атрактивно завршавали акције а ми неке аматерске.
Једном смо изгубили од Руса иако смо у последњи минут ушли са -9 али се то тешко понавља.

Pa ne bi mu skodilo da je uzeo vise lopti i preuzeo odgovornost. Ali ne, Bjelica je odlucio da je bolje da on baca bombe i zalece se glavom bez obzira.

I opet Micic gresi.

Jeste,trener je kriv sto nam Scola od 40 leta ubacuje onakve frljoke,dok ga Jokic i ostali samo posmatraju... Dajte budite malo realni,osim Bogdana,nemamo igraca koji je nesto pokazao na ovom turniru. Ne znam kog trenera da dovedes,ne znaju (ili nece) da sutnu,a ni da skoce.

Sent from my iPhone using Tapatalk

This thread will be closed in 10 minutes :D
Idemo kuci.

Tema će biti zatvorena kad se završi FINALE SP u košarci, jer je tema SP u košarci a ne Srbija na SP u košarci.
Ili preimenujte temu pa zatvarajte kad oćete.
....
A našim ispadanjem je zadovoljena pravda, oni koji su izborili odlazak na SP, uglavnom nisu pozvani, pozvana su drugi, e pa tako smo i prošli.
2-3 Igrača su vukla, ostali nemo posmatrali, možemo samo da se pitamo, zašto?
...
Izgubili samo 2 tekme sa najgorom mogućom igrom, gore od ovoga je samo da sednu na klupu i da ne igraju.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno