Šta je novo?

SP u košarci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srcem navijam za FR, a glavom za USA zbog OI.

Mada, mi nemamo šansi prema prikazanoj igri ni protiv FR. :D

Šansa protiv francuz bi nam bila jer se doigravanje igra manje od 24h.. Sutra tj.... Ali po svemu sudeći Francuzi idu dalje

Амери су се вратили када је Гобер паузирао, толико о америчким центрима. Гобер се вратио и завршио посао. Ова три тренера (шпански, аргентински и француски) са нашим тимом би разбили све са 40 разлике.

Иако је све против нас, навијам за Французе.

Ohohohohoooo!Ipak ce biti Srbija-USA

Sent from my S57 using Tapatalk

Kapa dole za Francuze, odlicna ekipa. [emoji4]
Bilo bi lepo da objedine svetske titule u fudbalu i kosarci. Kakva nadmoc. [emoji4]

Jos jedan drim tim manje..

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Mi i Ameri, finale pre finala [emoji1]
Eto prilike našima da se iskupe za 2 poraza.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

moglo bi se reći da su mediji bili u pravu: Srbija poslednju utakmicu na ovom takmičenju ipak igra protiv SAD :D

sad Češka da prođe dalje

Francuzi odlicni, racunam da ce oni ili Spanija da osvoje zlato.
Ameri ce za sledeci put da posalju bolji tim sigurno.

SAD ozbiljno shvataju samo OI

Прилика за наше да покажу да ли је био лош дан. Штета (недозвољена) је што смо изгубили две најважније тј једино важне утакмице на првенству, да смо само једну добили била би друга прича и злато. За олимпијаду ваљда постоји још нека прилика, нека су Французи отишли на овај начин.
Сада против Амера може да игра и Боби који ће моћи да се коначно гура и бије под кошем.

Auuuh sto mi drago!!!Jeste da smo izgubili sansu za OI,ali nema veze.Obezbedicemo je preko nekog turnira,siguran sam u to.Nadam se sa novim selektorom i izmenjenom selekcijom!

Da se ne zaboravi, pošto je naš cenjeni selektor zaboravio, u finalu na olimpijskom turniru 2016 protiv Amera, najviše koševa kod nas je dao Nedović (16 poena), i bio je najkorisniji(13 indeksnih poena) iako je igrao samo 16 minuta. Dok 2014 u finalu svetskog prvenstava isto najbolji zaboravljeni Kalinić(18 poena, 19 indeksnih poena)

Прилика за наше да покажу да ли је био лош дан. Штета (недозвољена) је што смо изгубили две најважније тј једино важне утакмице на првенству, да смо само једну добили била би друга прича и злато. За олимпијаду ваљда постоји још нека прилика, нека су Французи отишли на овај начин.
Сада против Амера може да игра и Боби који ће моћи да се коначно гура и бије под кошем.

Ne sumnjam da cemo izgubiti i od Amera, ekipa je u totalnom rasulu a utakmica nema apsolutno nikakav takmicarski znacaj za nas jer su Spanija i Francuska overile karte za OI.
Nas cekaju kvalifikacije u ko zna kom prozoru, sa ko zna kakvom selekcijom (u vrlo jakoj konkurenciji) i novim selektorom - tako da me uopste ne bi cudilo da propustimo OI u Tokiu... Tek cemo videti koliko ce ovo SP da nas kosta...

Australija - Češka, poslednje četvrtfinale
izjednačeni su, borba za svaki koš

^^ Mnogo je opcija, jedna od njih je Igor Kokoskov. [emoji4]

U pravu ste bili za selektora, uvideo sam to posle utakmice sa Argentinom.
Dve utakmice za redom da nam se dese iste taktičke greške, nije slučajnost ili loš dan.

Igor Kokoskov - mozda najidealnija opcija, pitanje je da li mozemo da ga priustimo i da li on hoce da se cima jer bih rekao da pikira mesto trenera (sto ce se vrlo lako desiti nakon odlaska Walton-a iz Sakramenta u nekoj doglednoj buducnosti).
Nije nemoguce ni Sasa Obradovic on je nesto "iskusniji" od Djordjevica ali opet deluje tanko, i rekao bih nedovoljno prekaljen za selektora.
Samo da ne sedne neko od ovih "perspektivnih" iz domace lige, a la Milojevic ili Lala..., pardon Gurovic...

Posle ovog raspada pitanje je ko ce hteti da sedne na selektorsku stolicu, jer nam treba neko sa autoritetom i iskustvom za vece utakmice. Pesic i Zoc sigurno su zavrsili a takav profil nam treba za ovaj tranzitni period u naredne 3 godine.

@slajba
Nemamo sada nista od toga da li smo u pravu bili ili ne, jer ce ovo sada mnogo da nas kosta. Nedostaci u timu su bili vidljivi jos na pocetku, ali hbg, barem da smo OI u Tokiu overili...
Ja sam cak fasovao i poene zbog prijava od strane clanova, jer sam "flejmovao" kada sam ukazivao na neke probleme u selekciji... Od moderacije mi cak savetovano da nemam pojma i presaltujem se na drugi sport (zbog uporedjivanja fudbalskog i kosarkaskog selektora).

Poslednja izmena:
Na stranu taktika, to nije bila ista ekipa. Totalno bezvoljno i bezidejno su delovali. Ali i za to je kriv strucni stab, da ne bude da krivimo samo jednog coveka.
Ali sta je bilo bilo je. Napraviti odredjene promene sto je pre moguce i krenuti ispocetka.

Gurovič ne može ni fmp da vodi.
A ja bih završio sa praćenjem reprezentacije.

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

Tačno!
A igrači?
Imamo mnogo dobrih igraca, sto mladih i talentovanih, sto ovih iskusnijih.
Ne bih da nabrajam sada sve, da ne bih slucajno nekoga zaboravio, ali u nekom narednom periodu bih voleo da vidim i neka nova imena na spisku poput Smailagica recimo.
Dosta kuburimo sa kvalitetnim plejmejkerima, bojim se da ne mozemo vise ozbiljno racunati na Tea. Tu se Jovic namece kao prvi izbor.
Prvo selektor pa onda sve ostalo.

Poslednja izmena:
^
Posle onog vracanja Jokicu lopte 3x, kada je bio otvoren za sut, ne bih ni Jovica vise racunao za prvi izbor... Spanci i Argentinci su ga ostavljali u vise navrata otvorenog da sutira i nije smeo... Kampaco ga je bukvalno gepekovao...

Kako nesto napisati, a da nije vezano za politiku...

na poluvremenu Australija vodi sa 3 razlike. Češka u poslednjem napadu igrala kao da vodi a ne da gubi sa 5 razlike

^^^ Nije ni trebao da sutira. To je njegova najslabija tacka. Pored toliko sutera u ekipi, on treba da preuzima odgovornost. Ne ide.

Poslednja izmena:
Mene trenutno najvise brine sto Sale ne preuzima odgovornost, bojim se da nece podneti ostavku a savez ga nece smeniti.
Stalno drvi kako je zajednicka krivica, dosta problema...

Bjelica je decko vrlo korektan, izasao rekao, ja sam zahebo sve, igrao sam kao go..no... OK, svakome se moze desiti, zato je tu trener da te zameni.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno