Igor Kokoskov - mozda najidealnija opcija, pitanje je da li mozemo da ga priustimo i da li on hoce da se cima jer bih rekao da pikira mesto trenera (sto ce se vrlo lako desiti nakon odlaska Walton-a iz Sakramenta u nekoj doglednoj buducnosti).
Nije nemoguce ni Sasa Obradovic on je nesto "iskusniji" od Djordjevica ali opet deluje tanko, i rekao bih nedovoljno prekaljen za selektora.
Samo da ne sedne neko od ovih "perspektivnih" iz domace lige, a la Milojevic ili Lala..., pardon Gurovic...
Posle ovog raspada pitanje je ko ce hteti da sedne na selektorsku stolicu, jer nam treba neko sa autoritetom i iskustvom za vece utakmice. Pesic i Zoc sigurno su zavrsili a takav profil nam treba za ovaj tranzitni period u naredne 3 godine.
@slajba
Nemamo sada nista od toga da li smo u pravu bili ili ne, jer ce ovo sada mnogo da nas kosta. Nedostaci u timu su bili vidljivi jos na pocetku, ali hbg, barem da smo OI u Tokiu overili...
Ja sam cak fasovao i poene zbog prijava od strane clanova, jer sam "flejmovao" kada sam ukazivao na neke probleme u selekciji... Od moderacije mi cak savetovano da nemam pojma i presaltujem se na drugi sport (zbog uporedjivanja fudbalskog i kosarkaskog selektora).