Treba da potpisem ugovor ikao sto sam vec gore pisao ne interesuje me onaj njihov ruter sa WiFi-em, ako uzmem samo SBB modem (bez njihovog rutera) jer imam svoj ruter da li na njega mogu da prokacim EON box ili ne?
Kod mene radi bez problema...Eon box spojen na moj ruterJel moguce da niko nije probao da spoji EON box na svoj ruter?![]()
Radi EON box sa 3rd party ruterima, kod mene je spojen na xiaomi 3g ruter, link dolazi od Cisco modema koji sam zadržao iz starog paketa. Modem ide na punu brzinu EON full paketa, ako nekoga interesuje. Kada sam se raspitivao rekli su mi da Cga2121 više ne može u bridge mod, pa je to bio razlog da zadržim stari modem.
Sent from my VKY-L09 using Tapatalk
Odlično, mi 3g podržava openwrt i padavan firmware ako si gadljiv na kineski rom. Ruter kroz dva zida ostvaruje bez problema 300mbit koliki je i limit EON full paketa.Kakvo je tvoje iskustvo sa xiaomi ruterom, nameravam da kupim dual band..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlično, mi 3g podržava openwrt i padavan firmware ako si gadljiv na kineski rom. Ruter kroz dva zida ostvaruje bez problema 300mbit koliki je i limit EON full paketa.
Vodi računa koju verziju kupuješ, jedino 3g se isplati zbog podrške open-source firmware. Takođe, jedini ima gigabitni port i USB 3.0 od jeftinijih xiaomi rutera.
Sent from my VKY-L09 using Tapatalk
Да ли вреди прећи са Триоголда на Еон? У августу ми је истекао промо период од годину дана по 1999 дин. Сад бих требао да плаћам 38хх. Толико бих и плаћао Еон првих годину дана.
Шта конкретно добијам више у односу на Трио голд?
Да ли ће ускоро бити нових Еон боксова?
Мало пре сам свратио до пословнице Меркатор, лик ме убеђује да ћу добити бржи интернет 150/10 који већ имам, он каже "не ви имате 100/6".
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Zato sto sam ih zvao da postanem nov korisnik i kazem im kako necu njihov ruter samo modem i gospodja mi kaze pa da ali onda EON box ne moze da se nakaci jer mu treba internet.
Ja reko pa sto ne mogu ja na moj ruter da nakacim i ona kao pa ne moze to da radi.![]()
Ako nema ništa sem antenskog ulaza, nikakve činčeve ni scart, ne može bez budženja. Ako ima činčeve ili scart, može.
Što se budženja tiče, može da se između stavi neki RF modulator (vidi linkove ispod) ili video-rikorder (ima ih jeftinih po oglasima - bitno je da mu je elektronika ispravna, mehanika ne mora da bude) sa ulaznim činčevima ili scartom pa da se taj D3 mini prijemnik koji instaliraju nakači na njega, a da se na televizoru nađe radni kanal videa.
Primeri RF modulatora sa činč ulazima:
https://www.kupujemprodajem.com/TV-i-Video/Delovi-i-oprema/RF-modulator-81476342-oglas.htm
https://www.kupujemprodajem.com/TV-...-Modulator-Sam-vrh-kvalite-45604076-oglas.htm
Polovni video-rikorderi:
https://www.kupujemprodajem.com/TV-...i&dummy=name&data[keywords_scope]=description
Vidi njeno je da kaze sta oni nude. To dal ce nesto raditi ili ne, niti ona zna niti joj je posao da zna. Niti ce da ti kaze da ce da radi pa posle da ima problem ako ne radi.
Mislim da se isplati prelazak na Eon Full ako treba da placas punu cenu za Trio Gold... dobijas Cinestar Premier HD za stalno, HBO 12 meseci, Smart TV aplikaciju i EON box.
Vidi njeno je da kaze sta oni nude. To dal ce nesto raditi ili ne, niti ona zna niti joj je posao da zna. Niti ce da ti kaze da ce da radi pa posle da ima problem ako ne radi.
Znas li ti malo pravo, npr. obligacije i obligaciono pravo, imas da skines zakone pa procitaj sta i kako izgleda neki ugovor, problem je sto to i nije ugovor. O izboru da svako ima izbor nema, SBB je prvi posle Targa dobio dozvolu da uleti kod mene u blok, sad je druga situacija, ima Telekom, ima Orion, ima Vektor, ima SBB; problem su sad stanari kojima je pun q kanalica koje svako vuce gde mu je volja, umesto da se zakonom propise da ko prvi postavlja mora da postavi kanalicu a ostali idu kroz istu. Zakon dozvoljava stanarima da ne dozvole nekom provajderu da provuce liniju. Sta rade kad provlace, kopaju gde stignu , provlace kroz Telekomove sahtove, provlace kroz sahtove Toplane, haos, kolonada u zgradi kroz koju su svi provlacili skroz unistena, ostalo otvoreno fale poklopci, termicka izolacija vodovodnih i toplovodnih instalacija totalno unistena.
Jel vi uopste citate sta ja pisem ili samo pisete instant reply. Kako ce ona da ti kaze dal ce sve to raditi sa tvojim ruterom a ne njihovim, kako ona da to zna?
Званично постоје правила, а незванично се преговара увек било и бићеПре три или четири месеца у овој теми је неколико корисника изнело своје искуство да су исто раскинули уговор и одмах након тога је други члан потписао уговор и добио повластице као нови корисник.
У једној пословници у Београду су кориснику рекли да то није могуће, он отишао у другу и потписао уговор, и све ово што пишем је из ове темеискуства корисника пред раскид уговора...
Radiće eon box sa bilo kojim ruterom. Ja sam njihov Technicolor postavio u brigde mod i koristim svoj mikrotik ruter (između mikrotika i eon boxa je i jedan switch).Zato sto sam ih zvao da postanem nov korisnik i kazem im kako necu njihov ruter samo modem i gospodja mi kaze pa da ali onda EON box ne moze da se nakaci jer mu treba internet.
Ja reko pa sto ne mogu ja na moj ruter da nakacim i ona kao pa ne moze to da radi.![]()
Jeli se taj update sam instalirao ili si ti pokrenuo instalaciju?08.08. mi je stigao novi update za CGA "CGA2121E-ES-13-E113C5-c7410r5714-190513". Sad sam video da nema više opcije za prebacivanje u Bridge mod. Meni lično (trenutno) nije potreban ali je bezveze ukidati tu opciju.
Jeli se taj update sam instalirao ili si ti pokrenuo instalaciju?
Jel vam puca wifi?
Samo pukne i nema ništa, nema neta, ne dolazi sve dok ga ne restartujem. Ne vide se mreže.
Pritom lan radi normalno.
Ruter je ovo novo djubre technicolor.
Sa Ubee nikad nikad nije pukla mreža. 5ghz uvek Rock stable.
Ja tupan verujem ovom liku da mi donese.
Još jedna stvar puca mreža svaki put kad pristupim ruteru. Ne možeš ni podešavanja videti, ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari