Bolje naruči neki Ugreen sa Alija. Ti Xiaomi na KP, pogotovo po toj ceni, nema šanse da su original.Preporuka za neki powerbank. Potreban za Pocophone(4000mah) da može bar 2.5 puta da ga napuni. Gledam one Xiaomi od 20800 po KP za po 1600,1700d al ne znam kakvi su.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Mozes li da mi slikas punjac od njega, dobio sam WD15 ali bez punjaca pa gledam koji bi mogao da iskorisitm.Ako ti nešto znači, WD15 je odlična sprava (imam Dell) ali nije hteo da radi sa MacBook-om. Probaj pre kupovine ako se odlučiš za njega, ako nemaš Dell.
Tenda.U fazi sam nabavke gigabyth rutera. Na aliju sam nasao dva jedan xiaomi drugi tenda,koja marka od ove dve bi bila bolja?
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
@ e46glogi
LV stignu za 10-ak dana , ali posto si iz NS oni posiljke drze jos toliko
( ta tvoja je u Srbiju stigla 4.08 )
Jel kupovao neko nesto slično ovom? Vredi li čemu za osobe alergicne na kućnu prašinu(grinje)?
https://s.click.aliexpress.com/e/ROaYn88
U principu jesam, kad stigne, stigne... Nisam ni obracao paznju da ima ispod jos neka adresnica, inace meni je taj LV broj posiljke od starta bio na aplikaciji.@ e46glogi
Stvarno nemam komentar...
Zar si i ti bas toliko nezainteresovan i ne pratis teme.
Zar nevidis da ispod LV adresnice postoji jos jedna na kojoj je drugi broj za pracenje ???
Posiljke idu iz Kine !!!
Preko Letonije ( pasts.lv ) , Turske ( ptt.gov.tr ) i Singapura ( singpost.com ) mogu da stignu za 10-ak dana.
Stizale su veoma brzo i preko ChinaPost kada je postojao direktan let Peking-Prag-Beograd.
Jel ima i neki usisivač koji bi najefikasnije uklonio prašinu (živim na prometnoj ulici) i bio dovoljno jak da usisa mačije dlake sa tepiha (imam dve)?Vredi, ali je boje (jeftinije i garancija) preko Mađara
Ma ja sam to pronašao samo na AE, pa reko ovde da pitam. Hvala ti, znaci vredi. Imas mozda bas ovakav ili nešto slično?
Jel ima i neki usisivač koji bi najefikasnije uklonio prašinu (živim na prometnoj ulici) i bio dovoljno jak da usisa mačije dlake sa tepiha (imam dve)?
Neki jak, sa vodom umesto kese i HEPA filterom možda?
Kod ovog uređaja radi se o izrazito robusnom, funkcionalnom i snažnom suvom usisivaču za profesionalnog korisnika sa optimalnim ergonomskim osobinama, u kompaktnoj konstrukciji, koji je specijalno koncipiran za specijalne potrebe hotela, gastronomije, uslužnog čišćenja zgrada i trgovine na malo.
Znam da nije za ronjenje, pogrešno sam se izrazio. Gledao sam na YT ali ne znam kakve su ove kineskeTo nije za ronjenje, samo za snorkling, pa pretpostavljam da dihtuju dovoljno za to.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari