Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ne znam za vožnju bicikla, ja moju koristim u kanc i kolima, o ispadanju nema govora.
Na kineskom čita i to ne može da se promeni.
*mjau**mjau**mjau*, sa Alija ništa nema garanciju, zato je i cena 9evra a u radnji 34€.

Ipak ako se odluci na ovu sa Alija, neka pogleda kod nas, kao sto rekoh, ja sam svoju platio 2-3eur vise, ali je odmah bila dostupna.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Hvala svima na savetima.
Ne verujem da će mi ispadati, ali bi mi smetalo to čitanje brojeva na kineskom. Da li može čitanje broja da se isključi?

Ne bi se koristila tako često (isključivo u kolima) pa ne bih davao 30€ za povremeno korišćenje.

Preporuka za neki powerbank. Potreban za Pocophone(4000mah) da može bar 2.5 puta da ga napuni. Gledam one Xiaomi od 20800 po KP za po 1600,1700d al ne znam kakvi su.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

@nemanja123, nije moguce izgasiti ocitavanje brojeva na kineskom.

Preporuka za neki powerbank. Potreban za Pocophone(4000mah) da može bar 2.5 puta da ga napuni. Gledam one Xiaomi od 20800 po KP za po 1600,1700d al ne znam kakvi su.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Bolje naruči neki Ugreen sa Alija. Ti Xiaomi na KP, pogotovo po toj ceni, nema šanse da su original.

Ako ti nešto znači, WD15 je odlična sprava (imam Dell) ali nije hteo da radi sa MacBook-om. Probaj pre kupovine ako se odlučiš za njega, ako nemaš Dell.
Mozes li da mi slikas punjac od njega, dobio sam WD15 ali bez punjaca pa gledam koji bi mogao da iskorisitm.

Takodje imam macbook pro 15 2017, da li uopste ne radi sa njim, ili samo ne rade neki featuri?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

U fazi sam nabavke gigabyth rutera. Na aliju sam nasao dva jedan xiaomi drugi tenda,koja marka od ove dve bi bila bolja?

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

17.7. Naruceno, poslato 20.7., danas 16.8. stiglo,za sada rekord.

U pitanju su Rockbros gripovi. Postar doneo bez dodatnih troskova.
d6117c2af5ed35ae8c0f94fe8b5f047a.jpg

@ vlad1982

Koje modele gledas ?

@ e46glogi

LV stignu za 10-ak dana , ali posto si iz NS oni posiljke drze jos toliko
( ta tvoja je u Srbiju stigla 4.08 )

Gledam neke magnete na aliju, prstenastog oblika 8 mm širina, 2 mm debljina i 3 mm rupa.
Nikako da nađem povoljnu varijantu, ima tipa za ~6$ međutim šiping je 21$ što je apsurdno i pogledam
cene na KP, waauuu koje marže, 10 kom na KP kao 100 kom na AE...

Hvala na trudu ali, moja je greška, zaboravio sam da napomenem jednu bitnu stvar, meni trebaju
ovi što nisu predviđeni za šrafljenje (imaju jednu ivicu rupe oborenu) već oni "normalni".
https://www.aliexpress.com/item/32700217045.html?spm=a2g0o.cart.0.0.4d833c00DS4kKz&mp=1
Čak bi mi odgovarala i manja količina ovakvih gold-plated magneta u gore navedenoj dimenziji.
https://www.supermagnete.de/eng/ring-magnets-neodymium/ring-magnet-6mm-2mm-2mm_R-06-02-02-G

Hoću da probam da napravim magnetni DC konektor.

@ e46glogi

LV stignu za 10-ak dana , ali posto si iz NS oni posiljke drze jos toliko
( ta tvoja je u Srbiju stigla 4.08 )

Tako je, meni to sve isto sta poricim sa AE, jer ni ne znas odakle ce poslati, mislim nije bilo opcina da se bira.

Odkud inace to da im pojedine stvari stizu iz LV? Imaju tamo neka skladista? Saradjum 4-5 godina sa LV, al to nisam znao.

@ e46glogi

Stvarno nemam komentar...
Zar si i ti bas toliko nezainteresovan i ne pratis teme.

Zar nevidis da ispod LV adresnice postoji jos jedna na kojoj je drugi broj za pracenje ???

Posiljke idu iz Kine !!!

Preko Letonije ( pasts.lv ) , Turske ( ptt.gov.tr ) i Singapura ( singpost.com ) mogu da stignu za 10-ak dana.
Stizale su veoma brzo i preko ChinaPost kada je postojao direktan let Peking-Prag-Beograd.

Ma ja sam to pronašao samo na AE, pa reko ovde da pitam. Hvala ti, znaci vredi. Imas mozda bas ovakav ili nešto slično?

@ e46glogi

Stvarno nemam komentar...
Zar si i ti bas toliko nezainteresovan i ne pratis teme.

Zar nevidis da ispod LV adresnice postoji jos jedna na kojoj je drugi broj za pracenje ???

Posiljke idu iz Kine !!!

Preko Letonije ( pasts.lv ) , Turske ( ptt.gov.tr ) i Singapura ( singpost.com ) mogu da stignu za 10-ak dana.
Stizale su veoma brzo i preko ChinaPost kada je postojao direktan let Peking-Prag-Beograd.
U principu jesam, kad stigne, stigne... Nisam ni obracao paznju da ima ispod jos neka adresnica, inace meni je taj LV broj posiljke od starta bio na aplikaciji.

Vredi, ali je boje (jeftinije i garancija) preko Mađara
Jel ima i neki usisivač koji bi najefikasnije uklonio prašinu (živim na prometnoj ulici) i bio dovoljno jak da usisa mačije dlake sa tepiha (imam dve)?

Neki jak, sa vodom umesto kese i HEPA filterom možda?

Jel ima pouzdanih prodavaca za mms krticu za telefon?
Nadjoh samsung evo 128gb 19 dolara, sve mi nesto smrdi da nisu org.

Uzeo bih neku 64 ili 128gb?

Ma ja sam to pronašao samo na AE, pa reko ovde da pitam. Hvala ti, znaci vredi. Imas mozda bas ovakav ili nešto slično?

Taj hoću i ja da kupim, a o njemu mi je pričao naš ćlan mislim ivanbas (avatar sa medvedom).

Jel ima i neki usisivač koji bi najefikasnije uklonio prašinu (živim na prometnoj ulici) i bio dovoljno jak da usisa mačije dlake sa tepiha (imam dve)?

Neki jak, sa vodom umesto kese i HEPA filterom možda?

Voda nije dobra. Ima elegantije rešenje. Ja sam pre par godina kupio Karcher industrijski T 10/1, za hotele i slično.

Kod ovog uređaja radi se o izrazito robusnom, funkcionalnom i snažnom suvom usisivaču za profesionalnog korisnika sa optimalnim ergonomskim osobinama, u kompaktnoj konstrukciji, koji je specijalno koncipiran za specijalne potrebe hotela, gastronomije, uslužnog čišćenja zgrada i trgovine na malo.

https://www.kaercher.com/rs/professional/usisivaci/suvi-usisivac/suvi-usisivac/t-10-1-15271500.html

Bila je akcija za 22.000,00 hiljade usisisvač + pakovanje kesa, deset. Ja ih menjam na svakoh 4-5 meseci. Ekstremno je jak i ekonomičan. Kesa se hvata oko 300 - 400 dinara. Sada gledam poludeli su sa cenama

https://www.karchercentar.com/akcija/akcija-karcher-usisivaci?limit=100

Treba da se pronađe najbolja cena.

Ima snagu, ali vidim da je HEPA Filter opcionalan, a ne piše ni koliko zaista usisava (mnogo uvuče, ali koliko izađe iz usisivača to ne piše).

To nije za ronjenje, samo za snorkling, pa pretpostavljam da dihtuju dovoljno za to.
Pozdrav

Da li neko probao-razume se-koristi redovno keramicke zastite za auto ili kako se vec ta cuda zovu?
https://www.aliexpress.com/item/328...chweb0_0,searchweb201602_4,searchweb201603_53
Naime uzeo sam beli auto:wall: i katastofa se vidi ona smola koja pada sa drveca. 11 godina sam vozio crni auto i nisam znao da ova smola postoji :D
Jako se tesko skida, probao sve i svasta....medicinski alkohol, sredstva za beskontaktno pranje...Bas slabo skida. U perionici mi nisu skinuli ni tackicu. Ja to mnogo bolje operem sam u usluznim perionicama.
Rece mi drugar da bi ova zastita pomogla da se ta smola lakse skine. Naravno zastita se nanosi na cist auto.

Probaj benzinom i propil alkoholom pa javi jel se skida.

Probaj jedno, pa ako ne radi probaj drugo.

Vrh Dno