Isplati se u svakom pogledu sem gabaritno.Jel se isplati prelazit sa huawei p20 na npr 9t?
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
64GB verzija, 128GB je 480€. Nije bas mala razlika u ceni, s obzirom da je razlika samo u internoj memoriji, ne i RAM. [emoji4]Holanđani opalili PreSell Mi 9T Pro po ceni od 430€ !!!
Sent from my P20 Midnight Blue using Tapatalk
Ne pamtim da je i jednom telefonu tako brzo padala cena kao ovom.Još malo pa će biti kao pocofon f1.Čudno????
I sa kog tel ste prešliNovi vlasnici,podelite s nama i vase prve utiske![]()
Da,vecina se javi kad ga kupe a posle nista,ne znam da li su zadovoljni ili razocaraniI sa kog tel ste prešli![]()
Ja sam prešao sa S10e i apsolutno mogu da kažem da uopšte nemam osjećaj da sam se nešto downgradeovao...I sa kog tel ste prešli![]()
Da, to sam zaboravio da pomenem, onda je isti slucaj kao sa Huawei-om, kad sam dao caletu moj P9 Lite, odradio factory reset, i kao da sam mu dao 3 puta losiji telefon, sve nekako tromo i cudno iako sam stavio Nova launcher isto kao sebi.. Definitivno vremenom se telefon prilagodjava tebi i sto je zanimljivo, cak ubrzava..
Opa! Lepa vest, probaćemoIzasao Android Q za Mi9T Pro/ K20 Pro. Xeu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari