Mislis da nece Exe brzo u SN brand sada?
А ти беше онај доушник који је рекао да од тога нема ништа?Ne bi se ja brinuo za same pakete. Bar ne jos neko odredjeno vreme. Verujte mi.
Ja samo ne volim da iznosim u javnost špekulacije. Prvi sam izneo u javnost onog trenutka kad se desila promena u APRu. A ovo za ne upadanje ExeNeta pod Super* brend, nisu špekulacije.А ти беше онај доушник који је рекао да од тога нема ништа?![]()
Pa mts i super nova je sad jedno istoMeni deluje da će pre Exe net biti deo mts-a nego Supernove. Time bi omogućili optički internet i box pakete sa optikom gde to nije bilo moguće.
Npr kod mene u kraju zbog udaljenosti centrale retko ko koristi mts za bilo šta sem fiksnog, dok Exe, NetNet i Jotel imaju optiku, a od pre neki dan i Supernova kablovsku.
Ovako i mts ima konkurentnu ponudu provajderima optičkog interneta.
Ne razumem šta hoćeš da kažeš?
Da supernova neće imati optiku?
Naravno da hoće.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Lakše im se ulopiti u supernovu nego u mts ko prvo i prvo morali bi za mts sve da vas nateraju za obavezni telefon a i mts koristi IPTV OTT rešenje za televiziju tako da bi i tu morali da vam menjaju instalacije i stb uređaje.Meni deluje da će pre Exe net biti deo mts-a nego Supernove. Time bi omogućili optički internet i box pakete sa optikom gde to nije bilo moguće.
Npr kod mene u kraju zbog udaljenosti centrale retko ko koristi mts za bilo šta sem fiksnog, dok Exe, NetNet i Jotel imaju optiku, a od pre neki dan i Supernova kablovsku.
Ovako i mts ima konkurentnu ponudu provajderima optičkog interneta.
ili možda EXE net daje dobar uređaj na koji moze da se instalira EON app...
Što biste placali eon kada ćete i onako dobiti sve kanale?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Doduše, ja sam samo 4 meseca korisnik Exe Neta, ali tog nasumičnog brisanja i dodavanja kanala nema.
Ja sam poprilično siguran da će Telekom Srbije poprilično srozati kvalitet postojećih usluga Exe Neta.
Ne razumem sta hoces da kazes?Sve osim N1, jedini nezavisni informativni kanal.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema sta da srozaju. Optika je optika. Moze samo bolje da bude. Supernova ima npr FOX HD. Ima i Arene i Sport klub. Ima filmske kanale. Kako moze da bude losije?
Ne razumem sta hoces da kazes?
N1 je na 262 kanalu i ide oduvek.
Baš tako. Sport Klubove imaju samo bivši korisnici Vektora i Kopernikusa. Za ostale korisnike Supernove "trenutno nema tehničkih mogućnosti".Чекај док истекне уговор са Јунајтед Групом у вези са Спорт Клуб каналима, онда неће ни СН да продаје маглу. Праве рекламу на уговорима које су Радијус Вектор и Коперникус склопили док су били ван власништва Телекома Србија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari