Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Za javnost da.
Mislis da nece Exe brzo u SN brand sada?

А мислиш да нетнет и јотел неће да падну у *S ако је ехе упао?
Ne bi se ja brinuo za same pakete. Bar ne jos neko odredjeno vreme. Verujte mi.
А ти беше онај доушник који је рекао да од тога нема ништа? ;)
Оно што ћу да променим је да више не продужавам УО када се нешто промени него да дођем у ситуацију да увек могу да раскинем ... мада ако нешто крупно ускрате, вероватно ће и онда бити могуће. Па онда да видим да ли ће СББ и даље да нуди 10 месеци по динар и онда опет шарам. Очекивао сам да ће ехе да буде отпорнији али ко зна ...
Ма шта ће ми 320/100, више и не користим интернет као некада па ће и нека сића реда 50/10 или слично да ми буде довољна.

Практично себи укидам постпејд, скраћујем интернет ... то је требало и пре да се уради али сам увек био алав и мислио да ми је и неограничено мало. ;) Сада ћу на Змајчека и/или Зззупер, првом приликом мењам пакет на минималца и мислим да нећу ништа да изгубим, само ћу мање пара да бацам. Боље да те паре трошим на алкохол и жене па и на неке глупости него да имам оно што ми и није потребно. ;)

А ти беше онај доушник који је рекао да од тога нема ништа? ;)
Ja samo ne volim da iznosim u javnost špekulacije. Prvi sam izneo u javnost onog trenutka kad se desila promena u APRu. A ovo za ne upadanje ExeNeta pod Super* brend, nisu špekulacije.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da verujem. Mislio sam da ovo neće da se dogodi. Sad ko zna šta će biti sa Exe ponudom.

Evo pre Exe-a su kupili Telemark iz Čačka i na sajtu imaju obabeštenje da prelazi u Supernovu od 1. septembra. Što bi kod Exe Neta bilo drugačije?

Jeste da je Exe za sve kupljene od strane Telekoma imao superiorniju ponudu, ali politika MTS mora da se prati.

Iskreno se nadam da će Exe zadržati svoju ponudu.

A zašto bi Lelekom pucao sebi u noge? Ako promeni bilo šta, otići će mnogo korisnika. *mjau**mjau**mjau*, EXE nas je navikao na kvalitet, na optiku... Ne vidim poentu da sad od 01.09. Lelekom to promeni... Ili ime... Al dobro, sve drugo je za nas korisnike manje bitno, ono što je najbitnije je da ne menjaju pakete neta. Da ostane ovako kako jeste.

A steta, taman sam hteo Decembra da predjem sa Supernove na Exe, ali izgleda da ce biti obrnuta situacija. Welcome to the Dark Side :)
Edit: Ja na banderi imam kablove Kopernikusa koji jeste Supernova i Exe Neta, sada ako Exe postane Supernova mogu li ja da prebacim kod sebe Exe optiku? :)

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Meni deluje da će pre Exe net biti deo mts-a nego Supernove. Time bi omogućili optički internet i box pakete sa optikom gde to nije bilo moguće.
Npr kod mene u kraju zbog udaljenosti centrale retko ko koristi mts za bilo šta sem fiksnog, dok Exe, NetNet i Jotel imaju optiku, a od pre neki dan i Supernova kablovsku.
Ovako i mts ima konkurentnu ponudu provajderima optičkog interneta.

Ma kakav MTS sve će to da preuzme supernova.
Pakete koje ste imali imaćete i dalje sve dok vam važe ugovori i to je to...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Samo mi je nelogično da, kada je u završnim pregovorima proces kupovine provajdera koji ima postavljenu optiku, Supernova tu već ulazi sa kablovskom mrežom.
Ali sa druge strane, državna je firma pa ne mora da bude logično :D

Ne razumem šta hoćeš da kažeš?
Da supernova neće imati optiku?
Naravno da hoće.

Meni deluje da će pre Exe net biti deo mts-a nego Supernove. Time bi omogućili optički internet i box pakete sa optikom gde to nije bilo moguće.
Npr kod mene u kraju zbog udaljenosti centrale retko ko koristi mts za bilo šta sem fiksnog, dok Exe, NetNet i Jotel imaju optiku, a od pre neki dan i Supernova kablovsku.
Pa mts i super nova je sad jedno isto

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

Ne razumem šta hoćeš da kažeš?
Da supernova neće imati optiku?
Naravno da hoće.

Ne, samo ne razumem postavljanje kablovske mreže gde već postoji optika operatera kog su kupili. Zašto ne bi koristili njihovu mrežu?

^ jasno mi je da je sve to Telekom, samo kod mts-a postoje Box paketi koji uključuju mobilnu telefoniju.

Lakše im se ulopiti u supernovu nego u mts ko prvo i prvo morali bi za mts sve da vas nateraju za obavezni telefon a i mts koristi IPTV OTT rešenje za televiziju tako da bi i tu morali da vam menjaju instalacije i stb uređaje.
A i Supernova ima neku sakatu ponudu optike tako da će starim korisnicima da ostane sve isto dok su pod UO a nove će na ove GPON supernova pakete.
https://mojasupernova.rs/Binary/45/Cenovnik-Supernova_privatni-korisnici-2019-07-02.pdf

Hvala na odgovoru, nisam bio upućen kako sve funkcioniše sa tehničke strane.

ili možda EXE net daje dobar uređaj na koji moze da se instalira EON app...

Taj uradjaj sto daje EXE je poveci krs sa starim androidom, i ako instaliras nesto na njemu - ne radi kako treba. EON na tom uredjaju ne radi, probao, uzas zivi. Ok je za to sto mu je namena - vracanje unazad, mada i tu nije najsjajniji. Po mom misljenju bolja opcija je da sam kupis android box nego da od exe-a uzmes da bi na njega instalirao EON. Ako zelis vracanje unazad koje exe nudi - to je vec druga prica

Uskoro ćemo da vraćamo unazad na uređajima koje nudi Supernova i to sa dodatnom naplatom. [emoji16]

Što biste placali eon kada ćete i onako dobiti sve kanale?

Kada su vec prodati trebali bi da ponude sto pre pakete. Ja sam na Orionu optici i zadovoljan sam. Ali Supernova ima sasvim ok izbor kanala i brzinu interneta. Treba da objave zvanicno pa ko hoce da potpise nov ugovor, neka potpise. Ko nece, cao zdravo. SUpernova ima vise hd kanala, daju HBO uz osnovni paket, ima premotvanje kanala unazad...Svakako su bolji.

Cemu tajnovitost i odlaganje?

HBO ne ide uz osnovni paket, a maksimalan broj televizora na kom je po priključku moguće pratiti program je tri. Premotavanje se naplaćuje. Daleko od toga da su bolji.

Poslednja izmena:
Svakako se dobija vise i dobija stabilna ponuda kanala. A ne da se nasumicno brisu i dodaju kanali. Bar je tako bilo dok sam ja bio korisnik.

Doduše, ja sam samo 4 meseca korisnik Exe Neta, ali tog nasumičnog brisanja i dodavanja kanala nema.
Ja sam poprilično siguran da će Telekom Srbije poprilično srozati kvalitet postojećih usluga Exe Neta.

Doduše, ja sam samo 4 meseca korisnik Exe Neta, ali tog nasumičnog brisanja i dodavanja kanala nema.
Ja sam poprilično siguran da će Telekom Srbije poprilično srozati kvalitet postojećih usluga Exe Neta.

Nema sta da srozaju. Optika je optika. Moze samo bolje da bude. Supernova ima npr FOX HD. Ima i Arene i Sport klub. Ima filmske kanale. Kako moze da bude losije?

Nema sta da srozaju. Optika je optika. Moze samo bolje da bude. Supernova ima npr FOX HD. Ima i Arene i Sport klub. Ima filmske kanale. Kako moze da bude losije?

Чекај док истекне уговор са Јунајтед Групом у вези са Спорт Клуб каналима, онда неће ни СН да продаје маглу. Праве рекламу на уговорима које су Радијус Вектор и Коперникус склопили док су били ван власништва Телекома Србија.

Чекај док истекне уговор са Јунајтед Групом у вези са Спорт Клуб каналима, онда неће ни СН да продаје маглу. Праве рекламу на уговорима које су Радијус Вектор и Коперникус склопили док су били ван власништва Телекома Србија.
Baš tako. Sport Klubove imaju samo bivši korisnici Vektora i Kopernikusa. Za ostale korisnike Supernove "trenutno nema tehničkih mogućnosti".

Nisam znao to, hvala za info. Ali cak iako nema sport kluba, arena je sasvim pristojan sportski kanal, tako da su opet bolji. Kazem sto se tice kanala. A sto se tice interneta, zaista je bzvz srozavati internet ponude. Onda bi trebali i za internet nekom da bude brze ko je bio na KCN a ko je u Exe, da ostanu vece brzine. Pa neka uloze u opremu kod svih da svi imaju sto brze internet brzine. Ali i ovo je bzvz da exe net ne pormeni sajt ili sta vec, da znaju ljudi pod kojom su sad firmom.

Vrh Dno