Ukoliko si prošle godine od njih tražio dodatni D3/CAM moguće da su ti u tom trenutku podmetnuli i novi ugovor. To su znali da rade.Ok, oticicemo jos jednom u poslovnicu pa tamo zatraziti ljubazno da dozvole prekid koriscenja usluga, u suprotom cemo ih prijaviti.
Cak gospoda izdiktirase i broj ugovora da napisemo na molbi. Jos meni prolaze misli kroz glavu da nisu falsifikovali potpis jer prosle godine (bas u to neko vreme, Jul-Avgust) smo odbili njihov Trio Gold paket.
Racun koji stize i dalje je cifra za IKOM-ov TEL 4 i brzina interneta je i dalje 125/3mbps, nisu nista menjali i dalje.
A na moje pitanje sta ja imam od toga da potpisem ugovor sa vama i predjem na Trio Gold, odgovor je bio muk. Nemam nista sem da dobijem prosle godine sporiji internet i da se obavezem na 24 meseca placanja.
Mts nudi 8 meseci za dz, a posle toga 3200rsd mesecno za 200/80mbps internet + TV + fiksni. SBB prevaranti.
Hvala!Ako je HG W pod tim mislila technicolour onda nemoj menjati. Ja gledam da vratim Ubee.
Meni se sbb raspada poslednjih par dana bukvalno je internet neupotrebljiv. Mislio sam ajde mozda je wifi, ali ubo sam i dalje je ocajno. Upload se i popne na speedtestu do tih 8 megabita ali down ne prelazi 5 nikako. Moram ih zvati sutra ujutru
100/8
Pogledajte prilog 272832
Nista nije menjano, i dalje je onaj modem i cam modul sto je ikom instalirao. Niko od ljudi iz SBB-a nije dolazio niti smo mi isli do njih, samo su telefonom nudili prelazak na Trio pakete prosle godine, mi odbili i to je to. Ja sam racunao da ce oni to sami u jednom trenutku uraditi i samo obavestiti korisnike koji su bili na IKOM mrezi.
Da, u call centru prvo rekose da je sve ok. Nakon toga u poslovnici kazu da postoji ugovor. Sutra opet zovem Call centar, kad i oni sad potvrdjuju da postoji ugovor potpisan 1. Avgusta 2018.
Ja sam ih pitao, ako imam ugovor kako nemam brzine iz Trio paketa i cenu Trio paketa nego i dalje brzinu i cenu IKOM paketa, nisu znali da mi daju odgovor. Posto sa njima i njihovim "snimanjem razgovora sa operaterom" gubljenje vremena, presao sam na e-mail gde imam pisani dokaz o njihovim odgovorima, s tim sto su odgovorili jednom i dalje ne, prave se ludi.
Nisam 100% siguran da pise na racunu paket, moracu da proverim danas kad dodjem kuci. Bukvalno samo umesto IKOM, sad pise SBB, a cifra je ostala ista (oko 3800rsd).
Ovo je ok
Jel i dalje nema kanala 7 na downstream ?probao sam sve, nista zvacu ih pa nek provere jel do kabla napolju ili do uredjaja
Kakve su brzine sada ?Nema. Resetovao sam ruter/modem njihov, oni su uradili neku sinhronizaciju sta god to bilo. Ali nista nije pomoglo. Zvali su sada ce doci posto sam blizu njihovih terenskih radnika.
Edit: proradilo, bio je problem spoj na krovu. Ima sada kanal 7
Kakve su brzine sada ?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Preko wifi dobije kao i uvek oko 50.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari