Isključio sam pa uključio brzo punjenje. Ipak je to jedan od razloga kupovine. Da li da nastavim da punim sa punjačem od A8?
Ne mogu da radim hard reset, nema teorije, jednostavno sve sam podesio, ne mogu ponovo da gubim vreme. A i ako je baterija lošija nema šanse da mi zamene, odmah će reći da to tako mora i dovidjenja.
Realno Chrome je uglavnom i uključen kad god ga aktiviram jer uvek nešto gledam na netu.
Nadam se da će se baterija stabilizovati, valjda!?
Još uvek majski kod mene...Instalirao sam Brave, lepo radi, videćemo kako on vuče bateriju.
Da li je neko dobio julaki apdejt? Kod mene još na maju, a na A5 2017 stigao julski!?
Vidi u podešavanjima vidžeta da li to ima veze sa lokacijom ?
Probaj ovu verziju gcam : https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog575/
Od svih koje sam probao meni najstabilnije radi. Prvo dole u About Enable advanced mode i kod mene su podešavanja sledeća : Back camera: Pixel 3XL, Front camera Nexus 6P. Pod HDR+ podešavanjima je Image format: YUW_420_888, RAW Format : RAW _SENSOR. Još sam stavio pod Custom lib repo : Version stable i Custom libs : Stock by Google. Pre instalacije obrisi staru app i keš .
Stigla mi Spigen futrola. Fantastična je. Mislim da telefon može da padne sa petog sprata i da mu ne bude ništa :smoke:
Naravno, telefon skroz gubi na lepoti, odnosno eleganciji...sada tek izgleda kao cigletina i verovatno ovako može da se koristi kao hladno oružje...ali da radi posao, da je funkcionalno - jeste.
Koga zanima:
Gcam ti možda neće ni trebati, ako u julskom update-u bude noćni režim (a očekivano je da bude).
Santa je napisao(la):Prvo minusi: Fingerprint reader je očaj... ali zaista očajan. Divno je što na review-ima verovatno montiraju snimak onog jednog jedinog pokušaja (od stotinak) kada se telefon otključao u manje od sekunde i po.
Prvo minusi: Fingerprint reader je očaj... ali zaista očajan. Divno je što na review-ima verovatno montiraju snimak onog jednog jedinog pokušaja (od stotinak) kada se telefon otključao u manje od sekunde i po.
Gcam ti možda neće ni trebati, ako u julskom update-u bude noćni režim (a očekivano je da bude).
Reklame: Prešao sa redmi note 4, i smeo bih da se zakunem da sam imao jedno 50 puta manje reklama (na jutjubu jednom u nedelju dana po reklamu), verovatno nije do Samsunga, nego do Xiaomija.
To sporije otključavanje je 1" umesto 0,5"... Meni lično ne predstavlja problem.Pozz ljudi, ovih dana gledao sam kevi neki telefon preko vip-a, i izbor se sveo na ovaj zbog popusta(12god u mreži). Pročitao sam par zadnjih strana, vidim da ima i gcam. Osim sporijeg otkljucavanja otiskom, ima li jos neki 'problemčić'?
Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk
Pozz ljudi, ovih dana gledao sam kevi neki telefon preko vip-a, i izbor se sveo na ovaj zbog popusta(12god u mreži). Pročitao sam par zadnjih strana, vidim da ima i gcam. Osim sporijeg otkljucavanja otiskom, ima li jos neki 'problemčić'?
Evo za gcam gore sam vec postavio link.. za sad od svih verzija ova Beta najbolje radi .Vidi u podešavanjima vidžeta da li to ima veze sa lokacijom ?
Probaj ovu verziju gcam : https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog575/
Od svih koje sam probao meni najstabilnije radi. Prvo dole u About Enable advanced mode i kod mene su podešavanja sledeća : Back camera: Pixel 3XL, Front camera Nexus 6P. Pod HDR+ podešavanjima je Image format: YUW_420_888, RAW Format : RAW _SENSOR. Još sam stavio pod Custom lib repo : Version stable i Custom libs : Stock by Google. Pre instalacije obrisi staru app i keš .
Evo za gcam gore sam vec postavio link.. za sad od svih verzija ova Beta najbolje radi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari