Da li SK 4K pusta neke prenose uzivo ili je taj kanal marketing jos uvek?
Interesuje me zato sto mi je prakticno to glavna stavka da li da uzmem osnovni DUO paket ili ovaj jaci.
Ne ide redovno jer je ja pratim. Samo neki veci derbiji idu. recimo Man Utd i Norwich nikad nece ici u 4K.Premijer liga redovno ide na SK 4K?
Ovo mi je najbitnije, ja to nisam video da iko spominje, prvi put cujem.
Racun za jun mi je uvecan za 23,44rsd, jesu li opet povecavali cene ili sam nesto propustio, na sbb sajtu ne pronalazim nista o tome, a nesto mi je i sitno to za povecanje....?!:trust:
Placam Duo Net Gold, a koristim Duo Net Gold Extra. Do sada je bilo 3429 po cenovniku od 1.1.2019, ovaj racun je 3452,44. Na racunu uvecana stavka izabranog paketa, a odrzavanje ostalo isto.
ObaveznoPazi kad nije...
Interesuje me sta je to povecano, a ostadoh uskracen za objasnjenje. I verovatno cu im opet pisati...![]()
Samo da javim, pogledao sam box4 pakete kod Telekoma i verovatno ću preći na njihovu uslugu jer imam njihovu optiku u zgradi. Kod SBB sam korisnik 10 godina i tuga je što ne nude nikakvu povoljnost. Kad uracunam 6 meseci po dinar (što je 200e kad se preračuna) i da box paket sadrži i mobilnu pretplatu, SBB mi se nikako ne isplati. Onda nakon isteka MTS pretplate mogu da opet uzmem u obzir SBB kao novi korisnik jelte...Hvala na odgovorimaSacekaću da me opet pozovu pa ću da probam da izboksujem neke povoljnosti. Ako ne budem mogao, ostavljam kako i jeste do daljnjeg
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Samo da javim, pogledao sam box4 pakete kod Telekoma i verovatno ću preći na njihovu uslugu jer imam njihovu optiku u zgradi. Kod SBB sam korisnik 10 godina i tuga je što ne nude nikakvu povoljnost. Kad uracunam 6 meseci po dinar (što je 200e kad se preračuna) i da box paket sadrži i mobilnu pretplatu, SBB mi se nikako ne isplati. Onda nakon isteka MTS pretplate mogu da opet uzmem u obzir SBB kao novi korisnik jelte...
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Je l Technicolor CGA2121 bolji za posedovati od UBEE EVW32C, ako pričamo o "manjim" SBB brzinama neta? (ne optika, coax, 150/8 Mbps)
Kapiram da mnogi preferiraju Technicolor jer ima bridge mod pa može biti i samo modem a da se ispred njega stavi neki bolji Wi-Fi ac ruter (a ima i daleko više podešavanja! Mada za to treba zahvaliti SBBu koji je ruinirao Ubee-jev firmware.), ali me zanima mišljenje onih koji se u rutere razumeju bolje nego ja.
Sent from my brain to my fingers, interacting with my Android phone; not via Tapatalk.
Danas popodne su me zvali ističe ugovor uskoro da mi ponude da pređem na EON.
Pitam pod kojim uslovima. Nema uslova ja potpišem ugovor oni mi promene opremu i eto plaćam punu cenu.
Baš su me lepo nasmejali.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Stvarno menjaju opremu? Pošto za sve ove godine u stanu i kući nikad novu opremu nismo dobili iako ne rade kako treba. Jedino daljinski. U stanu je baš stara oprema, TV u nazad loše radi, wifi užasno slab.Danas popodne su me zvali ističe ugovor uskoro da mi ponude da pređem na EON.
Pitam pod kojim uslovima. Nema uslova ja potpišem ugovor oni mi promene opremu i eto plaćam punu cenu.
Baš su me lepo nasmejali.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Meni juče zamenili modem za ruter. Oni sami zvali da zameneStvarno menjaju opremu? Pošto za sve ove godine u stanu i kući nikad novu opremu nismo dobili iako ne rade kako treba. Jedino daljinski. U stanu je baš stara oprema, TV u nazad loše radi, wifi užasno slab.
Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari