Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Каква је процедура за замену даљинског на Д3 мини уређају? Почео је да трокира, неки дугмићи не раде.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Ja sam im trazio novi preko twitera, i poslali su ga dan nakon zahteva. Brzo i efikasno :)

Не могу да их нађем на твитеру.

@SBBsupport

Хвала.
У међувремену сам их контактира преко фејса. Рекли су да ће ми јавити кад буду донели.

Pre godinu i po sam prodao stan i u poslovnici u Zemunu odneo opremu i raskinuo ugovor, platio zadnji račun. Danas me zove novi vlasnik kaže imaš dugovanja, jer je hteo da ponovo uvede SBB. Odem u poslovnicu u Merkatoru, kažu mi vi nikad niste raskinuli ugovor. Inače računi nikad nisu dolazili na adresu. Daju mi neku kopiju računa sa dugom od 23 000 i pisao sam neki zahtev za dostavu kopije raskida ugovora. Takođe kaže potpisali ste aneks ugovora, sto nisam nikad, bio sam na Ikomu, i kao imam ugovornu obavezu.! Ponovo otvorim nalog na moj SBB i vidim dugovanja i to prvi račun posle osam meseci od raskida ugovora!
Čekam odgovor ali sam se toliko iznervirao da ne znam za sebe. Jel neko imao slična iskustva i ima li neki savet?

Samo da kažem da sam danas bio do SBB-a, rekli su mi da su mi anulirali “dug” čak sam i u pretplati oko 2200 i kao vratiće mi to. Naravno našao sam raskid ugovora pa je to valjda pomoglo. Tražio sam i potvrdu da ne dugujem ništa i dali su mi ali sa datumom od kada sam raskinuo ugovor. Nadam se da sam sa ovim završio sa problemima sa njima ali nikad se ne zna. Raskid ugovora i potvrdu o izmirenim obavezama moram da odnesem u sef u nekoj banci jer više ne verujem nikome.

Racun za jun mi je uvecan za 23,44rsd, jesu li opet povecavali cene ili sam nesto propustio, na sbb sajtu ne pronalazim nista o tome, a nesto mi je i sitno to za povecanje....?!:trust:
Placam Duo Net Gold, a koristim Duo Net Gold Extra. Do sada je bilo 3429 po cenovniku od 1.1.2019, ovaj racun je 3452,44. Na racunu uvecana stavka izabranog paketa, a odrzavanje ostalo isto.

Ja imam isti paket i nisam imao nikakvo uvećanje računa. Proveri ti šta je tih dvadeset i kusur dinara.

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Ljudi kao sto sam pisao ranije, kupio sam svoj ruter i trazio 2 puta preko telefona da mi zamene za Tehnicolor da bi ga korstio kao bridge, preko telefona su mi rekli da nevrse zamene. Poslao sam im mail u kom sam ispisao sve i svasta, kako sam 10god njihov korisnik, da ruter ne radi kako treba jer brzine variraju ali to nije bitno, najveci problem mi je sto nemam domet u celom stanu. I oni mi odgovore kao videcemo da li je izlazak na terennpotreban, ako jeste kontaktiracemo vas, promenu modema vrsimo samo ako kolege utvrde da nije ispravan.

I sta ja sad da radim? Kome da se obratim.
Ovo je cist bezobrazluk, imaju monopol u nasoj zgradi i bas ih briga.

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

Донеће му нов, исти модел. [emoji3]

Jel pričaš o besplatnoj zameni? Normalno je da ne menjaju modem besplatno ako nije neispravan. A ako hoćeš da platiš, valjda uvek možeš da dobiješ novi modem bez pitanja, samo napomeni da plaćaš. A to možeš i tek ako ti na terenu utvrde da ti nije za besplatnu zamenu.

Мислим да он хоће други модел.

Ljudi kao sto sam pisao ranije, kupio sam svoj ruter i trazio 2 puta preko telefona da mi zamene za Tehnicolor da bi ga korstio kao bridge, preko telefona su mi rekli da nevrse zamene. Poslao sam im mail u kom sam ispisao sve i svasta, kako sam 10god njihov korisnik, da ruter ne radi kako treba jer brzine variraju ali to nije bitno, najveci problem mi je sto nemam domet u celom stanu. I oni mi odgovore kao videcemo da li je izlazak na terennpotreban, ako jeste kontaktiracemo vas, promenu modema vrsimo samo ako kolege utvrde da nije ispravan.

I sta ja sad da radim? Kome da se obratim.
Ovo je cist bezobrazluk, imaju monopol u nasoj zgradi i bas ih briga.

Ako je akcenat samo na wifi pokrivenost i ne smeta dupli nat, onda možeš na taj ruter da nakačiš svoj.

Sent from my Mi 9 SE

Ako je akcenat samo na wifi pokrivenost i ne smeta dupli nat, onda možeš na taj ruter da nakačiš svoj.

Platicu, koliko se placa?

Sent from my Mi 9 SE
Ja koliko sam razumeo ljude ovde ma forumu, trenutni ubee koji imam nema opciju da radi kao bridge

Jel pričaš o besplatnoj zameni? Normalno je da ne menjaju modem besplatno ako nije neispravan. A ako hoćeš da platiš, valjda uvek možeš da dobiješ novi modem bez pitanja, samo napomeni da plaćaš. A to možeš i tek ako ti na terenu utvrde da ti nije za besplatnu zamenu.
Platicu, koliko se naplacuje?

Ako ti ne smeta dupli nat, onda ti bridge mod nije neophodan. Na taj ruter koji imaš, samo nakači svoj ruter ili AP i radiće wifi normalno.

Konačno se opametiše da skinu onu taksu za eon box na duo i trio paketima.Samo još nikako da se opamete za tretman starih korisnika.Mada je i za nove korisnike povljnije za Eon premium bilo ono 1999 din 12 meseci nego 6 meseci po 1 dinar.

Ako moze mala pomoc. Ne razumem se bas u sve ovo. Imam ja mislim Ube modem ili tako nesto. I on u sebi ima i wifi. Na starom modemu dok je bio Ikom imao sam nakacen moj modem TP link i malo je bolje bila pokrivenost signalom u stanu. Da li mogu ja taj TP link modem da prikacim i kablom razvucem u drugu sobu da bi imao bolju pokrivenost? Ako moze kako to da povezem :)

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Ako ti ne smeta dupli nat, onda ti bridge mod nije neophodan. Na taj ruter koji imaš, samo nakači svoj ruter ili AP i radiće wifi normalno.
Posto sam ja u inostranstvu, juce sam im na mail koji su poslali pripretio raskidom ugovora, i danas mi je otac poslao sliku novog Tehnicolor rutera u nasem stanu [emoji16]

Posto sam skoro kritikovao SBB red je da ih pohvalim nakon ponude koju su mi dali.
Verovatno su svesni nezadovoljsva starih korinika (10+ godina) sa njihovim tretmanom, pa su resili da ponekog obraduju.
Elem, ponudili su mi ugovor na 24 m za Eon ful, Eon box bez prikljucne taxe, moj stari resiver ostaje na drugom TV-u, 4 m svi kanali otkljucani, 12 m HBO, 24 m pink, cinestar i jos neki kanali nisam sve zapamtio, a ako imam i treci TV i za njega D3 cam, menjaju mi stari modem (ruter) sa nekim najnovijim, fixni kao i do sad...Sve to po ceni sadasnjeg paketa (trio gold) tokom cele UO.
Jedino ne znam sta da radim sa mreznim kablom za box, moracu da ga razvlacim kroz ceo skoro stan sto mi uopste ne odgovara.

Ako nekome treba,imam EON smart tv app koji ne koristim.
U pitanju je EON FULL paket na sbb mrezi,neka me kontaktira u inbox.

Imam eon light i ne mogu da aktiviram smart tv pise uvezan max broj uredjaja, kako da se resi?
6625ef3678d1e0a67be75982d4b71b3c.jpg

Послато са SM-N950F помоћу Тапатока

Imam eon light i ne mogu da aktiviram smart tv pise uvezan max broj uredjaja, kako da se resi?
6625ef3678d1e0a67be75982d4b71b3c.jpg

Послато са SM-N950F помоћу Тапатока

Moraš ti njih kontaktirati i ako ti uz tvoj paket sleduje 1 smart eon aktivacija,vidiš da ti piše 0/0 za broj mogućih uređaja koje možeš aktivirati.

Kakve su ovo *******cije od promocija za eon premium korisnike, svim paketima otvaraju premium kanale samo eon premium korisnicima daju na poklon 10 filma mesecno. Ajde da su novi filmovi pa da stvarno bude poklon. Filmovi su iz 2012 do 2014 godine. Zasto bih placao 5000din ako imam iste povoljnosti I na nizim paketima. Mislim da je stvarno vreme da spuste cene. Ugovor mi je do januara a posle cao. Uopste ne postuju stare korisnike.

Samo da kažem da sam danas bio do SBB-a, rekli su mi da su mi anulirali “dug” čak sam i u pretplati oko 2200 i kao vratiće mi to. Naravno našao sam raskid ugovora pa je to valjda pomoglo. Tražio sam i potvrdu da ne dugujem ništa i dali su mi ali sa datumom od kada sam raskinuo ugovor. Nadam se da sam sa ovim završio sa problemima sa njima ali nikad se ne zna. Raskid ugovora i potvrdu o izmirenim obavezama moram da odnesem u sef u nekoj banci jer više ne verujem nikome.

To nije "pomoglo" to je bio SAH-MAT :)

Konačno se opametiše da skinu onu taksu za eon box na duo i trio paketima.Samo još nikako da se opamete za tretman starih korisnika.Mada je i za nove korisnike povljnije za Eon premium bilo ono 1999 din 12 meseci nego 6 meseci po 1 dinar.

Guram net+tv silver duo mesec za mesec, nakon što je istekla uo. Da li ovo znači da mogu da dobijem eon, bez potpisivanja ugovora?

Ovih dana treba da me zovu iz SBB da dodju da zamene opremu pošto prelazim na EON. Da li ima neka kombinacija opreme na kojoj bi trebao da insistiram da mi ugrade? Prvenstveno mislim na novi modem (Cisco ili Ubee) . Da li mogu da zahtevam i ruter neki da dobijem uz to ako se ne doplaćuje pošto je kuća na dva sprata zbog jačine WI-FI signala?

Vidim ja da mi se smesi Box4 Blue... :)
6 meteri za 1 RSD...

A SBB neka se razmislja gde je zez...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno