Nešto očigledno ne valja. Nosi u servis (nadam se da imaš garanciju).
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
I meni je pre neki dan gasio ali na kisi. Provala oblaka me uhvatila na bajsu i reko da snimim scenu i posle sekunde mi ugasilo snimanje.Na odmoru sam u Greece, danas u bazenu probao da snimam pod vodom...Kada upalim snimanje i potopim telefon, odmah gasi snimanje...Zna li iko zbog cega, jer sam gledao brdo klipova gde ljudi nemaju ama bas nikakvih problema...I da, upali mi se ono da ne mogu da punim telefon zbog vlage u c portu...[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
*#0588#Code to check Proximity SensorLjudi moji ima li neko sem mene problem sa proximity senzorom i pocket modom?
Trazili su mi iz Samsung podrske da im snimim video jer sam vec bio do zvanicnog servisa Pro..bi na B.brdu
gde su mi ljubazno zamenili plocu ali je problem i dalje prisutan .... receno mi je da pozovem Samsung podrsku jer oni nisu u mogucnosti da rese kao ni mts.
Snimio sam video pa cu podeliti sa vama :link
Na odmoru sam u Greece, danas u bazenu probao da snimam pod vodom...
Rade nego sta, nego ne mogu do kraja da odrade [emoji1787][emoji1787]Znaci postoje ljudi koji zapravo rade ovo![]()
*#0588#Code to check Proximity Sensor
Jel si probao ovo?
P30 Pro
Rade nego sta, nego ne mogu do kraja da odrade [emoji1787][emoji1787]
Imas li predstavu zasto?
E hvala...danas cu da probam i javljam jel to to [emoji123][emoji1696][emoji109]@Opus Dei : probaj na ovaj nacin ... ima logike .... Settings-->accessibility-->dexterity and interaction-->interaction controll
https://www.youtube.com/watch?v=zIYTCx8fiS4
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]Sto kaze moj burazer, ne bi testirao tu mogucnost pa da mi CEO (Samsunga, Applea ko god) stoji pored mene i garantuje da mu nece biti nista :d
Proday brate moj napisao sam vec da sam ga nosio u zvanicni servis i da su mi zamenili maticnu plocu ali da i dalje imam problem.
Kada sam im u servisu ukazao na to rekli su da ne mogu nista vise da urade i da nazovem Samsung korisnicku podrsku.
Nazvao podrsku, ispricao sve i danas mi se javio neki Andrej i zamolio me da snimim video sa problemom u odnosu na drugi Samsung telefon.
Snimio i podelio sa vama u nadi da ako jos neko ima slican problem snimi pa da posaljem i to kao dokaz da nemam jedini ja problem ... za sada dobio PP od jednog clana da se i njemu
isto tako ponasa tel ....teracu do kraja pa dokle odem.
P.S.
Telefon je regularno kupljen u MTS-u i vodi se na mene (garancija itd)
Voda utiče na tač, ne znam da li s10 ima underwater mod koji isključuje tač a slika se pomoću volume + i -, ali je to jedini način da vidiš da li stvarno radiRade nego sta, nego ne mogu do kraja da odrade [emoji1787][emoji1787]
Imas li predstavu zasto?
Ja nisam znao da postoje ljudi koji kupe telefon sa ip68 i onda se boje da uživaju kompletno u njemuZnaci postoje ljudi koji zapravo rade ovo![]()
Bas javi sta su rekli iz Samsunga kad pogledaju ovaj video.
Top[emoji109][emoji109]Voda utiče na tač, ne znam da li s10 ima underwater mod koji isključuje tač a slika se pomoću volume + i -, ali je to jedini način da vidiš da li stvarno radi Ja nisam znao da postoje ljudi koji kupe telefon sa ip68 i onda se boje da uživaju kompletno u njemu
Živeli!![]()
P30 Pro
Satovi imaju IP69 sto znaci da je hermeticki zatvoren a telefon je daleko od sata po zastiti.
Naravno, samo za slatku vodu, nikako za morsku ili onu sa bazena.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari