Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Dns od google, a mozes i probati sa dns-om od adguard - dns.adguard.com. Manje reklama, tj nikako ih i nema.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Slušalice su bile do 30.6, cena je bila 69.900.
Od 1.7. je bila narukvica i cen 64.900.
Sada je 64.900 i nema poklona.

Iskaču mi te reklame, jer sam gledao S10e. Izgleda da još nisu shvatili da ću da uzmem neki wireless powerbank i da vozim S7 još nekoliko meseci :d
Jedini razlog da zamenim svoj S7 je baterija koja je izgubila oko 30% kapaciteta. Sve ostalo mi je sasvim OK. I ta smanjena baterija mi je OK za regular dane, ali ako nešto više čitam, onda je problem SOT od ~3h.

Eto kad nisam redovan na forumu, kupio sam u Samsung Brand Store-u za 65K i propustih i sluške i garanciju za ekran i narukvicu.
I meni je Huawei P10 savšreno radio ali me je prelomilo da uzmem S10e to što sam čuo da novi Note (a zatim i S11) verovatno neće imati priključak za sluške. Rekoh da uhvatim vrhunski telefon sa sluškama dok ih još proizvode.

Već duže vreme mi se pojavljuje jedna stavka na kalendaru u Samsung cloudu da se bekapuje ali je nikako ne mogu pronaći da vidim šta je i brišem, da li je i kod drugih ovako?
8a87150a4b1f2c36765356864df36647.jpg

https://youtu.be/T3u-6Hb_S6g

Eto za ove sto dizu p30 pro u nebesa, nocni mod radi solidno sa obzirom na hardverska ogranicenja. Sve u svemu s10 kompletniji uredjaj.

Vezano za problem sa wifiem koji je evidentno da S10 serija ima (nestabilan wifi, vrlo često bude uzvičnik pored simbola za wireless) isključite da prebaca sam na mobilni net kad pada signal i problem će nestati, barem je kod mene sada sve ok.

Sent from my Galaxy S10e using Tapatalk

Kod mene od zadnje nadogradnje česta pojava. U zadnje vreme često zna samo da blinka wifi ikonica ili znak uzvika. Zato je na oglasu, ne mogu više da se cimam, prednju kameru neće skoro rešiti, baterija napolju curi, u kući sve top ako ne izlazim, ali valjda često menjanje baznih stanica prosto cedi procesor.

Kod mene nema tih problema. Jesi pokusao fabricki resetovati?

Napokon neko od jačih da se javi

[YouTube]byXXlDPiuMY[/YouTube]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Vezano za problem sa wifiem koji je evidentno da S10 serija ima (nestabilan wifi, vrlo često bude uzvičnik pored simbola za wireless) isključite da prebaca sam na mobilni net kad pada signal i problem će nestati, barem je kod mene sada sve ok.

i meni se to dešavalo sa lg telefonom, suština priče je da telefone pokušavaju da naprave pametnijim nego što jesu...opcija automatskog prebacivanja na data sa wifi pravi probleme jer svaku malu nestabilnost wifi protoka i signala telefon razume kao problem i prebacuje na data...kad se isključi automatsko prebacivanje na data wifi radi normalno...ja prosto na svakom telefonu uključim i data i wifi, dok sam kod kuće radi wifi, kad izađem iz dometa kućne mreže radi data i to je to...

To nije problem do telefona već lošeg wi-fi signala. Telefon neće da te ostavi bez neta pa te prebaci na mobilni internet. Kada je wifi signal dobar i nema prekida interneta onda nema ni tog uzvičnika ni prebacivanja na data net.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Imam i na S9 i na S 10 kada je loš wifi signal ili nema neta preko wifi.

Kod mene se pojavio problem od poslednje nadogradnje, istao kao i kod:
I sa ovim je (barem kod mene) WiFi stabilty katastrofalan, prvo range je dosta manji a uzvičnik zna da pokaže i kad sam na 5-6m od rutera. Sa prvim majskim updateom je sve radilo savršeno...

Drugi telefoni na istom wifi nemaju problem sem S10 Plus (znači nije do wifi mreže definitivno, plus bila nadogradnja).

Meni se to ne dešava. Kad sam kući WiFi radi normalno, napolju data. Sam prebacujem kad mi šta treba,to je jedan klik.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Meni se dešava kad se kači na ove unifi mreže po gradu. Kod kuće je stabilan wifi signal i nema uzvičnika.

To je do Unfija koji, generalno, prilicno lose radi svima...
Unifi mi i kući radi kriminal a kamo li napolju. Jedino je dobar u nekim polu suterenima i podrumima gde mobilni net ne funkcioniše

To ti je do tvog interneta nazalost...

3h SOT i jos 61% non stop na 4g e ovo mi se svidja, izgleda da skype dosta crpi bateriju, iskljucio sam radnju u pozadini.

Treba mi mala pomoc.
S10 je za Tmobile mrezu. Snapdragon mod.

Pre mesec dana kada sam ga doneo sam stavio neki generic U1 softver (prema uputstvima). Ponudio mi je odmah update na april, pa na maj.
Medjutim nema junskog update-a.

Neki savet? Hvala
9bdd12930e0327093cfe793282394c4a.jpg

Sent from my SM-G973U1 using Tapatalk

Treba mi mala pomoc.
S10 je za Tmobile mrezu. Snapdragon mod.

Pre mesec dana kada sam ga doneo sam stavio neki generic U1 softver (prema uputstvima). Ponudio mi je odmah update na april, pa na maj.
Medjutim nema junskog update-a.

Neki savet? Hvala
9bdd12930e0327093cfe793282394c4a.jpg

Sent from my SM-G973U1 using Tapatalk
Pa ne postoji jos

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

Tako je, Snapdragon uvek kasnije dobija update .

Moze li neko da mi kaze kakva je baterija na S10e

Ja ni ne razmisljam o bateriji, mogu reci da je solidna s obzirom na kapacitet ali i djagonalu i rezoluciju. Punim ga ugavnom pred spavanje ili eventialno sutradan ujutro. Znaci izgura mi bez problema ceo dan i sa vecim koriscenjem.

Ljudi moji ima li neko sem mene problem sa proximity senzorom i pocket modom?
Trazili su mi iz Samsung podrske da im snimim video jer sam vec bio do zvanicnog servisa Pro..bi na B.brdu
gde su mi ljubazno zamenili plocu ali je problem i dalje prisutan .... receno mi je da pozovem Samsung podrsku jer oni nisu u mogucnosti da rese kao ni mts.
Snimio sam video pa cu podeliti sa vama :link

Poslednja izmena:
Na odmoru sam u Greece, danas u bazenu probao da snimam pod vodom...Kada upalim snimanje i potopim telefon, odmah gasi snimanje...Zna li iko zbog cega, jer sam gledao brdo klipova gde ljudi nemaju ama bas nikakvih problema...I da, upali mi se ono da ne mogu da punim telefon zbog vlage u c portu...[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Nešto očigledno ne valja. Nosi u servis (nadam se da imaš garanciju).

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Jel si probao da ga stavis na punjenje dok si u bazenu, pod vodom?! [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

I kada odnese na reklamaciju, bice odbiVen uz komentar da je nadjena vlaga :D

Nazad
Vrh Dno