Kad se približi isticanje ugovora za SK kanale, može tu svašta da bude...
Može država (Telekom, Supernova) da promeni zakon i da kao u nekim drugim zemljama ova situacija više ne može da postoji.
Druga opcija, može Arena (opet država) da kupi neke nove ekskluzivne sadržaje do tada, pa da "razmena" kanala ipak dobije smisao.
Ovako kako je sad ne može da opstane na duže staze po meni, a očigledno su krenuli da upumpavaju značajna sredstva da pariraju SBB-u. Još kad ubacimo politiku...
Nemoguce je za njih, ali cim majstori odu ti opat po starom razvedi.
Za njih raskaci a za sebe koristi.
Sta drugo da ti bilo ko kaze.
SVe je isto sem imena pa ti vidi...
Znaci ovi iz supernove su blagi uzas.
U prosli cetvrtak su mi doneli novu opremu,sa Maska sam presao na supernovu.
I od tad mi je brzina neta 8mb i pola kanala nieje otvoreno a uzeo sam onaj super sve paket.
Zovem svaki dan korisnicku sluzbu. Svaki!!!
Uvek isto,nekome pise mail i javice mi se neko.
Od proslog cetvrtka do danas niko ne zove.
Jos se ljuti sto sam podigao glas na ovu iz kol centra!
Kakvi *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i pa to je strasno.
Kod Maska nikad problem nisam imao za 2-3 godine!!!!
Prijavljujte Ratelu masovno.
Kako mislis iskljucuju povremeno kanale na analognoj, gase vam kanal po kanal bez povratka ili privremeno iskljucuju signal na tim kanalima pa ih vrate nazad?Druže u potpunosti te razumem. Meni su danas po treći put rekli da su prosledili moj zahtev. Broj u lokalnom predstavništvu više nije u funkciji tako da me uredno prespoje automatski i onda pričaš sa nekom tamo, za koju stičem utisak da lakira nokte dok izražava svoju nazovi zabrinutost za moj problem.
Čisti amaterizam i nebriga o korisnicima.
Počeli da isključuju povremeno kanale na analognoj a ne dolaze da priključe novu opremu. Na šta to liči da isključe RTS-1 i RTS-2 koji mogu da hvatam običnom antenom? Retko ih gledam a i moji imaju analogni signal ali bez obzira na to. Videću dalji rasplet, koliko vidim preći ću na krovne antene a oni neka se piiiip u pip-pip-pip piiiiiiiiippp
Kod mene nema frekvencije 570 i 578. Sad skenirao i nema dostupnih kanala.Da i kod mene je problem sa frekvencijom 570 Mhz.Ne prepoznaje je tv. Nema kanala
Ja bi bio happy da imam utisak da lakira nokte i zeza me.... ja dobijam utisak da namerno pokusava da obesmisli bilo kakav pokusaj bilo cega. Postacemo gori od Amerike (ko je gledao South Park epizodu, shvatice o cemu se radi, a i gore je u praksiDruže u potpunosti te razumem. Meni su danas po treći put rekli da su prosledili moj zahtev. Broj u lokalnom predstavništvu više nije u funkciji tako da me uredno prespoje automatski i onda pričaš sa nekom tamo, za koju stičem utisak da lakira nokte dok izražava svoju nazovi zabrinutost za moj problem.
Čisti amaterizam i nebriga o korisnicima.
Mereno na dva telefona.
Pixel 2 XL i J7 .
Mereno na dva telefona.
Pixel 2 XL i J7 .
Jel to moram ja da kupim ili to mogu njima da trazim?
Sta mi daju onda ovaj ako ne moze da iskoristi 100% protoka...
I koji ruter?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari