Zbog O2 i Happy ces menjati TV providera? Placaces SBB 1400 umesto ExeNet 600 din za TV, koliko je razlika izmedju osnovnog Net i Smart Duo paketa?Probacu da skeniram. Iskreno nije da mi znace ti kanali nesto, ali ovo sta se desava u ovoj zemlji je ludost... Inace i kad bih raskinuo ostavio bih njihov internet, ne mogu sebe da kaznim nekim drugim internetom sada![]()
Zbog O2 i Happy ces menjati TV providera? Placaces SBB 1400 umesto ExeNet 600 din za TV, koliko je razlika izmedju osnovnog Net i Smart Duo paketa?
Какав хепи??Zbog O2 i Happy ces menjati TV providera?
Iskreno, oni kanali na 100+ (dokumentarni) mi se svidjaju i volim da pogledam, opusta me :smoke:
Da li cenovnik paketa na sajtu vazi u svakom mestu?
Ja samo njih i gledam, e to vredi da se doplati, a ne ova dva $it kanala. Ja plaćam 600 za ne više od 10 kanala jer samo njih i gledamEm možeš da naučiš što šta, em opušta :smash:
Аха, не пратим такве приче. Ако кажем да ћу да раскинем, ја ћу да раскинем, нећу да циганчим. Као што беше на СББ-у, укинули пар дечјих и одмах кукање, како ће моје дете да се успава, како да га смирим, како да сада гледа своје омиљене јунаке ... јел може додатни пакет или неколико месеци попуста, бржи пакет по цени споријег? ... МОЖЕЕЕ.
Za prelazak se ne secamNije u pitanju cigančenje, ali kad neko kaže da nešto daje a posle se on "ciganči" onda iz inata gledam da isteram svoje. Ja se odlično sećam da sam pitao korisnički centar da li i ja ako pređem na novi paket imam pravo na ta 2-3 gratis meseca, i dobio sam potvrdni odgovor. Ali moja glupost što nisam to napismeno mejlom ili bar da imam snimak razgovora.... ovako moje jeste protiv njihovog nije.....
Ja kao novi korisnik (ugovor potpisan 8. aprila - Smart Duo 1) dobio sam popust za prva tri meseca, umesto 2340, plaćam 1599. Za april su mi i pretplata i popust obračunati proporcionalno broju dana (23). Pa onda za maj i jun ide puni popust, a za jul popust dobijam za sedam dana u mesecu.Било је оно што је и сада, три месеца са нижом ценом а мислим да нови корисници имају неки додатни попуст, мада опет не верујем да сабирају. Ваљда месец у коме си потписао нема попуст па ми делује да је нормално да тада буде пуна цена а после три месеца попуста.
Са корисничким центром нисам имао проблема, на шалтерима понекад не знају најбоље па су ми последњи пут рекле да не могу да мењам пакет јер ми је УО у првој години (иако сам хтео на скупљи пакет) па сам написао мејл подршци и одмах је стигао одговор да могу и да одем до пословнице да склопим уговор. Ако си имао и усмено обећање, требало је да се позовеш на то, на име онога ко се јавио (запиши ако су такви детаљи у питању) али и да тражиш да то пише на уговору.Ja se odlično sećam da sam pitao korisnički centar da li i ja ako pređem na novi paket imam pravo na ta 2-3 gratis meseca, i dobio sam potvrdni odgovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari