Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Od prvog dana u nilkin masci, povremeno se izvadi, ocisti i nazad u futrolu i evo rezultat.
Jel moguce ovo ispolirati? Jel radio neko poliranje rama?

94fcbad3b33c5df29fab5f29930d4546.jpg
809d539f33ae9098774917fadec9feb7.jpg
684e90318d51a7ac5339146ed65e3ba9.jpg
ca74b269f581bcfba8677ac332a4db2c.jpg
5a69fb31fbf90c7871df1d6d9900993d.jpg
41eb78e53c557906dc7a7d74ef4a2087.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Od prvog dana u nilkin masci, povremeno se izvadi, ocisti i nazad u futrolu i evo rezultat.
Jel moguce ovo ispolirati? Jel radio neko poliranje rama?

94fcbad3b33c5df29fab5f29930d4546.jpg
809d539f33ae9098774917fadec9feb7.jpg
684e90318d51a7ac5339146ed65e3ba9.jpg
ca74b269f581bcfba8677ac332a4db2c.jpg
5a69fb31fbf90c7871df1d6d9900993d.jpg
41eb78e53c557906dc7a7d74ef4a2087.jpg

Meni se ovo desavalo sa bukvalno svakim telefonom do sada, ali evo na s8 vec godinu dana nista na lajsnama

Kakva vam je baterija posle ovog poslednjeg apdejta? Meni je sa prosecnih 5h SoT palo na 3h sa istim koriscenjem

Na wifi odlicna, na 3g/4g ne daj Boze..
Mada ja sam zamenio bateriju pre nekoliko meseci, pa je zato jos uvek okej..

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Udji u keyboard layout i tu imaš alternative characters

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa upaljeni su mi vec alternative characters.

Stavio sam Google tastaturu i tako rešio na kraju. Ovu Samsung defaultnu nisam nikako mogao da nateran da prikaže naša slova...

To ti je napametnije,ni ja je ne koristim.[emoji16]

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Kalvo je stanje kod vas aa majskim azuriranjem? Kod mene jednom recju, ocajno! Konstantno neki lag, svakodnevno zabaguje, fps drop samo takav u 90% aplikacina koje korstim. Pa kad kazu ne usporava samsung telefone novim azuriranjem... Tacno mi dodje da ga vratim na onu prvu verziju 9.0 androida i miran...

Kod mene je bilo slično na S8+ (isto plavi sa tim sjajnim ramom). Koristio sam original Samsung Clear futrolicu. Nema šanse da se to polira, jer mi deluje kao da je taj sjaj zapravo neki coating (premaz) preko aluminijumskog rama. Realnije ti je da zameniš ceo ram ili da se pomiriš sa time.

Iskreno, ne pada mi na pamet da menjam ram. Sad kad je vec urnisan moze iz futrole jos jedno pola godine pa da se menja... 1.5 godinu ga nosim, malo mi i dosadio...

Mozete li da mi preporucite neki case za s8+? Link sa Alija ili slicno. Menjao sam ekran, pa su mi zamenili i ledja i telefon je kao nov, hteo bih da ga zastitim nekom gumenom dobrom maskom.

Samsung clear cover. Malo je klizava, ali super izgleda i mislim da solidno štiti. Pre toga sam koristio neku supertanku sa Alija, i pri prvom padu je puklo staklo pozadi, i oštećena lajsna.

https://www.samsung.com/no/mobile-accessories/galaxy-s8-clear-cover/EF-QG950CBEGWW/

Imao sam je i ne preporučujem! Upravo je ta maskica i bila odgovorna što mi se izgrebao ram. Plastika je spolja ne preterano kvalitetna i posle 2-3 meseca sva je izguljena i ne liči ni na šta. Bolji je silicone cover, jer iznutra ima tekstilnu zaštitu, a spolja je izdržljivija. Doduše i dosta je deblja.

Sigurno, ne koristim S8+ svakodnevno, pa ne znam za te detalje. Svidela mi se kako izgleda.

Imao sam je i ne preporučujem! Upravo je ta maskica i bila odgovorna što mi se izgrebao ram. Plastika je spolja ne preterano kvalitetna i posle 2-3 meseca sva je izguljena i ne liči ni na šta. Bolji je silicone cover, jer iznutra ima tekstilnu zaštitu, a spolja je izdržljivija. Doduše i dosta je deblja.
Jesi li istalno vadio telefon iz futrole,ili ne?

Stalno=svaki dan.

U tom slucaju,plasticni drzaci futrole su pretvrdi,ne treba je koristiti.

Pogledacu ovu Silicone Cover, deluje mi izdrzljivo. Vidim da je ima i na Aliju, ne znam jesu li to kopije?
Koristite li neku “zastitu” za displej?

Na Ali-ju su uglavnom kopije, ali nije neka nauka napraviti to, pa i nije neka razlika... Sada su ti te futrole za starije telefone dosta jeftinije u ovim Samsung radnjama po trznim centrima, ako ih jos uvek ima...

...samo redovni security patch! nekako mislim, da nece biti vise nekih znacajnih update.
Ispeglali su do maximuma, meni je ok ,)

hsfh.jpg

I ja mislim,jos par security patcheva do kraja godine i cao djaci

nije mi samo jasno sta natrpaju u taj pach kad ima skoro pola gb. sta ga toliko krpe?

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока

Jel ima nesto zanimljivo u junskom abdejtu ili je samo sigurnosna zakrpa?
Mislim da cemo dobijati ove zakrpe koje nista nece doneti i to je to [emoji16]

Ljudi,meni od marta bukvalno nikakav apdejt nije dosao ni ta zakrpa? jel ima negde da se skine da ne cekam na telefonu da dodje.. Bukvalno do marta malo malo neke zakrpe i od tad do sad nista,a vidim mnogi dobijali majsku zakrpu itd..

Od relativno skoro koristim S8+ i veoma cesto se desava ovaj problem sa vlagom u portu. Nisam prvi vlasnik telefona ali zamenjen mu je displej baterija i ledja i sad izgleda kao nov. Nije kvasen ranije koliko znam. Evo sada se skroz ispraznio i satima nmg da ga dopunim jer konstantno “detektuje” vlagu. Nemam bezicni punjac i nisam planirao da ga kupujem. Da li je neko imao slican problem?

Pre neki minut sam instalirao junski abdejt, nista novo nije doneo, ocekivao sam nocni mod za kameru ili bilo sta drugo, ali na kraju j.... nista..
@kovle pisali su u ranijim postovima vezano za vlagu u portu, nadji i resices problem.

Od relativno skoro koristim S8+ i veoma cesto se desava ovaj problem sa vlagom u portu. Nisam prvi vlasnik telefona ali zamenjen mu je displej baterija i ledja i sad izgleda kao nov. Nije kvasen ranije koliko znam. Evo sada se skroz ispraznio i satima nmg da ga dopunim jer konstantno “detektuje” vlagu. Nemam bezicni punjac i nisam planirao da ga kupujem. Da li je neko imao slican problem?

Prijateljica je imala takav problem S8, resila je sa Restart Galaxy S8 While Charging ...na linku ima vise opcija, probaj

https://www.mobipicker.com/galaxy-s8-moisture-detected-in-charging-port-error-fix/

Nazad
Vrh Dno